- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.161
4753 anladım canım hayırlı olsun sağlıkta kullandın bebeğin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya bebekler daha çok küçükler onlar hep iyi olsun benimki de bugun çok huzursuzAynen dün yine vardi bugün yine bisey yok anlamadim bugünde cok huzursuz dismi cikariyor anlamadim memeyi red ediyor kuzum sabahdan beri ac sayilir yemiyor resmen yaa zaten 1 ay önce dr demisdi cikmaya hazirlaniyorlar insallah disdir kanli kakayla alakasi yokdur
Bileklikse olabilir o fiyata güle güle kullansın bebişzezeozge simarik83 benim oglan boynunu surekli one tutttugundan bileklik siparis ettim canim bu yuDen yüzden fiyati uygun geldi size. deli_mavi_59 canim bende su vermeye karşıyım ama benim kv de kayinpeder suyu daha 3 gunlukken icirtmeye basladilar engelde olamadim malesef dr da icir deyince hic bisi diyemedim
AYnı durumu bizde yaşıyoruz 1 haftadır.ben dişe yordum bu durumu.sabaha kadar hiç kalkmayan kızım saat başı uyanmaya başladı.son günlerde yorgunluk ve uykusuzluktan sinirlerim yıprandı iyice.Günaydın kızlar gece uyanmayan kızım dün üç kere uyandı emdi huzursuzdu şuan ağlayıp duruyor uykuya dalacak ağlayarak uyanıyor neden olabilir varmı fikriniz dış ağrısı kulak ağrısı ağrı kesici versem mi ilaç kullanmakta istemiyorum küçük diye ayyy bir akıl verin çaresiz kaldım
Güvenli olmaz canım.oto koltuklarını 1 yaşına kadar yola ters koyman gerekiyor.bebeklerin boynu çok hassasmış ve ani frenlerde zarar görüyormuş çünkü.Bende onu soracaktım. Bizde 17 ağustosta gideceğiz inşallah. Bizimki puseti pek sevmiyor. Reflu yastigi ile arahanın arkasına yatak yapmayı düşündüm. Tabi yastıklarla destekeleyegiz her yerini. Sakıncalı olur mu bilemedim ya. Çünkü o uyurken gece yolculugu, yapmamız daha iyi olur bizim.için.
ben kitleniyorum resmen bazı geceler.sağımdan soluma dönemiyorum bir süre sonra açılıyorum ama o 30-40 snızdırap yaşıyorum resmen.doğumdan sonra başladı.sadece belim değil el ve ayakbileklerimde çok ağrıyor.Kızlar bu gel ağrım git gide fazlalasiyor dönmekte zorlanıyorum iki gündür var bugün daha da zor geçti gece. Hamilelikte bile böyle ağrı çekmedim. Yasayaniniz var mi bu durumu? Ya da o tavsiyeniz var mi?
Bugün doktor bana diş jeli en fazla 15 dk rahatlatır dedi yinede bir iki isim verdibende aldım bir tane. Valla bu diş ağrısı aylarca devam edicek 20 tane falan diş çıkacak iki yaşına kadar falan.çok zor bir süreç bide nane mollaysa bebek tam jzdırap.gece çok ağlardı büyük kızım diş çıkarırken.ilacı sürünce az sakinleşirdi.ağrı kesici vermekten iyidir bence.bana da telefonda dedi jeli 3 4 gun takip edelum dedi. ama arastirdim o dis jelleri sık kullanim sonucu karacigere etki ediyormus bende karanfil yagi deydirdim.
Kizlar bebeginiz pusette duruyor mu? Benimki koyar koymaz kiyemeti kopariyor.
Duruyor benim kızım yemek yerken ona koyuyorum yanımızda bakınıyorKizlar bebeginiz pusette duruyor mu? Benimki koyar koymaz kiyemeti kopariyor.
Bizimki de hiç sevmiyor maalesefKizlar bebeginiz pusette duruyor mu? Benimki koyar koymaz kiyemeti kopariyor.
Canım benimki kucağımda emerek geldi yoruldukca arabada annem kardeşim aldıKızlar bebeğiyle uzun yolla çıkanlar hep bebek pusetteki mi gitti bu pusette 8-9 saat yolculuk yapan var mı yada
bizim duruyor ama uykusu gelince huysuzlanıyorKizlar bebeginiz pusette duruyor mu? Benimki koyar koymaz kiyemeti kopariyor.
İki bacaktan rabbim yardım etsin çok acıyor biz de öyle oldu bi tanesi baya yakıyo hemen ağrı kesici verdim mecburMerhaba hanımlar. 4 aylık aşıları yaptiraniniz yok mu benim oğlum 30 Mart doğumlu bugün aşımı z var ve ben çoook korkuyorum. Nerelerden olacak acaba
Ben yaptırdım cnm dün ikizlerime iki bacaga yapılıyor iki asi yani ama çok ağır bir asi benim bebisler dün çok ağladı ve ateşlendi dikkatli olunMerhaba hanımlar. 4 aylık aşıları yaptiraniniz yok mu benim oğlum 30 Mart doğumlu bugün aşımı z var ve ben çoook korkuyorum. Nerelerden olacak acaba
Bende perşembe yaptırcam çok korkuyorum yaaaMerhaba hanımlar. 4 aylık aşıları yaptiraniniz yok mu benim oğlum 30 Mart doğumlu bugün aşımı z var ve ben çoook korkuyorum. Nerelerden olacak acaba
Bizim aşı da haftaya ben de çok korkuyorum.Bende perşembe yaptırcam çok korkuyorum yaaa
Bugün doktor bana diş jeli en fazla 15 dk rahatlatır dedi yinede bir iki isim verdibende aldım bir tane. Valla bu diş ağrısı aylarca devam edicek 20 tane falan diş çıkacak iki yaşına kadar falan.çok zor bir süreç bide nane mollaysa bebek tam jzdırap.gece çok ağlardı büyük kızım diş çıkarırken.ilacı sürünce az sakinleşirdi.ağrı kesici vermekten iyidir bence.