2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İnşallah ya bebekler daha çok küçükler onlar hep iyi olsun benimki de bugun çok huzursuz

Bileklikse olabilir o fiyata güle güle kullansın bebiş

AYnı durumu bizde yaşıyoruz 1 haftadır.ben dişe yordum bu durumu.sabaha kadar hiç kalkmayan kızım saat başı uyanmaya başladı.son günlerde yorgunluk ve uykusuzluktan sinirlerim yıprandı iyice.
Güvenli olmaz canım.oto koltuklarını 1 yaşına kadar yola ters koyman gerekiyor.bebeklerin boynu çok hassasmış ve ani frenlerde zarar görüyormuş çünkü.
Kızlar bu gel ağrım git gide fazlalasiyor dönmekte zorlanıyorum iki gündür var bugün daha da zor geçti gece. Hamilelikte bile böyle ağrı çekmedim. Yasayaniniz var mi bu durumu? Ya da o tavsiyeniz var mi?
ben kitleniyorum resmen bazı geceler.sağımdan soluma dönemiyorum bir süre sonra açılıyorum ama o 30-40 snızdırap yaşıyorum resmen.doğumdan sonra başladı.sadece belim değil el ve ayakbileklerimde çok ağrıyor.

bana da telefonda dedi jeli 3 4 gun takip edelum dedi. ama arastirdim o dis jelleri sık kullanim sonucu karacigere etki ediyormus bende karanfil yagi deydirdim.
Bugün doktor bana diş jeli en fazla 15 dk rahatlatır dedi yinede bir iki isim verdibende aldım bir tane. Valla bu diş ağrısı aylarca devam edicek 20 tane falan diş çıkacak iki yaşına kadar falan.çok zor bir süreç bide nane mollaysa bebek tam jzdırap.gece çok ağlardı büyük kızım diş çıkarırken.ilacı sürünce az sakinleşirdi.ağrı kesici vermekten iyidir bence.

Kizlar oglum memeyi 2 gündür red ediyor artik sasdim resmen gittim mama aldim dedim olmadi bunlari vereyim ac kalmasindan iyidir ama yinede bi doktora danismak istedim gittik bide ne ciksin sipa dis cikariyor diye iki gündür emmiyormus agri kesici verdi cocuk onun üstüne düzeldi valla cok mutlu oldum sizdede ayni durum olur diye paylasmak istedim hemen mamaya basvurmayin o cagresizlikde insan herseyi düsüniyor

Merhaba hanımlar. 4 aylık aşıları yaptiraniniz yok mu benim oğlum 30 Mart doğumlu bugün aşımı z var ve ben çoook korkuyorum. Nerelerden olacak acaba
İki bacaktan rabbim yardım etsin çok acıyor biz de öyle oldu bi tanesi baya yakıyo hemen ağrı kesici verdim mecbur

Merhaba hanımlar. 4 aylık aşıları yaptiraniniz yok mu benim oğlum 30 Mart doğumlu bugün aşımı z var ve ben çoook korkuyorum. Nerelerden olacak acaba
Ben yaptırdım cnm dün ikizlerime iki bacaga yapılıyor iki asi yani ama çok ağır bir asi benim bebisler dün çok ağladı ve ateşlendi dikkatli olun

karanfil yagi suruyorum canim dogal olarak bence sende bir dene az sulandirop parmkala masaj yapiyorum

4.ay aşısında gecesi çok huzursuzlanıp ağlamıştı kızım. Bir bacağını oynatamıyordu. Hemen calpol verdik rahatladı uyudu. Ateş falan yapmadı bizde.

Kizlar ben dogumumun ilk haftasindan itibaren meme reddi yasiyorum. Cok zor bisey hoplayarak emzirmeler.yatarak.pispislayarak denemedigim kalmadi. Sadece uykuluyken emiyor oda en fazla 7 veya 8 dk bununla basedebilen varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…