2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben hamile kalmadan önce 58 kg dum. Ve o kg ma döndüm tam 13 kg verdim. Ama işin garip tarafı halâ kıyafetler olmuyor basen büyümüş ben bu durumda ne yapabilirim kızlar öneriniz var mı?
zaten bacaklar kalınlaşıyor benim yumuşak bir göbek var mekik çekiyorum arada spor yapabilirsin fırsatın varsa
Maşallah canım süpersin. Ben diyetisyensiz bu kadar hızlı yapamazdım :)
ben zamanlar gitti kilolarım kendiliğinden bende ödem çoktu aslında şimdi diyet yapsam tam zamanı bu kilolar kalıcı olmadan

Herkese hayırlı sabahlar kızlar ya bebişim faranjit olmuş boğazında ufak bi iltihap var antibiyotik alerji şurubu calpol verdi doktor birde kan ilacı ile devit3 var napacam bu kadar ilacı çocuk nasıl kaldıracak hiç bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah kuzucuğun.

Reactions: mnt
Geçmiş olsun kıyamam ya napcaksın mecbur kullanılacak. Kan ilacı ve d vitaminine antibiyotik bitene kadar ara verebilirsin bir sıkıntı olmaz

Ben hamile kalmadan önce 58 kg dum. Ve o kg ma döndüm tam 13 kg verdim. Ama işin garip tarafı halâ kıyafetler olmuyor basen büyümüş ben bu durumda ne yapabilirim kızlar öneriniz var mı?
Spor yapabilirsin canım. Sikilasir ve incelirsin. Ben bu sayede olduğum kilodan da az görünüyorum leslie tavsiye ederim. Bebekle de yapılabiliyor. Ben kızıma şebeklik yaparak yapıyorum. Onun da hoşuna gidiyor izliyor beni

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bizde de ben hasta oluyorum. Boğazım ağrıyor. İnşallah geçmez bebeğime

Çok geçmiş olsun canım nasıl öyle soğuk almış tez zamanda iletişim inşallah

Geçmiş olsun kıyamam ya napcaksın mecbur kullanılacak. Kan ilacı ve d vitaminine antibiyotik bitene kadar ara verebilirsin bir sıkıntı olmaz
Bıngılldağı kapandımı. Senin bebişin benim ki hala açık devit3 ü yeni vermeye başladım kapanmama gibi bişi olur mu tehlikesi var mı

Kizlar oglum dis cikariyor ve gece hic yatmadik desem yeridir en son yatakda bacagimda saliyarak uyuyakalmisim sabah 6 ya kadar 10 dkda bir kalkiyordu uykudan agri kesicide vermisdim fayda etmedi ayni durumu yasayan varmi ne yapabilirim cok zor bi gece gecirdik

Çok geçmiş olsun daha sık emzirmeyi dene antibiyotik etkisi var anne sütünün Allah şifa versin

Al benden de o kadar neredeyse saat kalkıp emdi iki gündür zombi gibi geziyorum dün akşam sekiz buçukta uyumuşum

Al benden de o kadar neredeyse saat kalkıp emdi iki gündür zombi gibi geziyorum dün akşam sekiz buçukta uyumuşum

Kiz sükret benimki 10 dkda bir kalkinca ben hic uyuyamadim uykuya daliyorum derken yine kalkiyor bi ciksada oda rahatlasin bende ne zormus ya yüzü zaten kizariklarla dolu salya akiyor hep sivilce cikmis sürekli agridan yüzünü ciziyor oda mahf oldu bende

Yazık bebişlete yaa kıyamıyorum

Bıngılldağı kapandımı. Senin bebişin benim ki hala açık devit3 ü yeni vermeye başladım kapanmama gibi bişi olur mu tehlikesi var mı
Bıngıldak 2 yaşına kadar ancak tamamen kapanıyor. Onu hiç sorun etme bizim bebişlerinde daha yumuşak. Hemen kapanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…