- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.221
zaten bacaklar kalınlaşıyor benim yumuşak bir göbek var mekik çekiyorum arada spor yapabilirsin fırsatın varsaBen hamile kalmadan önce 58 kg dum. Ve o kg ma döndüm tam 13 kg verdim. Ama işin garip tarafı halâ kıyafetler olmuyor basen büyümüş ben bu durumda ne yapabilirim kızlar öneriniz var mı?
ben zamanlar gitti kilolarım kendiliğinden bende ödem çoktu aslında şimdi diyet yapsam tam zamanı bu kilolar kalıcı olmadanMaşallah canım süpersin. Ben diyetisyensiz bu kadar hızlı yapamazdım :)
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah kuzucuğun.Herkese hayırlı sabahlar kızlar ya bebişim faranjit olmuş boğazında ufak bi iltihap var antibiyotik alerji şurubu calpol verdi doktor birde kan ilacı ile devit3 var napacam bu kadar ilacı çocuk nasıl kaldıracak hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun kıyamam yaHerkese hayırlı sabahlar kızlar ya bebişim faranjit olmuş boğazında ufak bi iltihap var antibiyotik alerji şurubu calpol verdi doktor birde kan ilacı ile devit3 var napacam bu kadar ilacı çocuk nasıl kaldıracak hiç bilmiyorum
Yoğurt yapmayı ilk defa duydum nasıl oluyoki yani kendi sütümden
Spor yapabilirsin canım. Sikilasir ve incelirsin. Ben bu sayede olduğum kilodan da az görünüyorum leslie tavsiye ederim. Bebekle de yapılabiliyor. Ben kızıma şebeklik yaparak yapıyorum. Onun da hoşuna gidiyor izliyor beniBen hamile kalmadan önce 58 kg dum. Ve o kg ma döndüm tam 13 kg verdim. Ama işin garip tarafı halâ kıyafetler olmuyor basen büyümüş ben bu durumda ne yapabilirim kızlar öneriniz var mı?
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bizde de ben hasta oluyorum. Boğazım ağrıyor. İnşallah geçmez bebeğimeHerkese hayırlı sabahlar kızlar ya bebişim faranjit olmuş boğazında ufak bi iltihap var antibiyotik alerji şurubu calpol verdi doktor birde kan ilacı ile devit3 var napacam bu kadar ilacı çocuk nasıl kaldıracak hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım nasıl öyle soğuk almış tez zamanda iletişim inşallahHerkese hayırlı sabahlar kızlar ya bebişim faranjit olmuş boğazında ufak bi iltihap var antibiyotik alerji şurubu calpol verdi doktor birde kan ilacı ile devit3 var napacam bu kadar ilacı çocuk nasıl kaldıracak hiç bilmiyorum
Ne kadar süredir böyle bilmiyorum inanki kulağı için götürmüştüm boğazında alerji çıktı faranjit dediÇok geçmiş olsun canım nasıl öyle soğuk almış tez zamanda iletişim inşallah
Geçmez ıhlamur tuket belki işe yararGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bizde de ben hasta oluyorum. Boğazım ağrıyor. İnşallah geçmez bebeğime
Bıngılldağı kapandımı. Senin bebişin benim ki hala açık devit3 ü yeni vermeye başladım kapanmama gibi bişi olur mu tehlikesi var mıGeçmiş olsun kıyamam yanapcaksın mecbur kullanılacak. Kan ilacı ve d vitaminine antibiyotik bitene kadar ara verebilirsin bir sıkıntı olmaz
İnşallah saolasınÇok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah kuzucuğun.
Çok geçmiş olsun daha sık emzirmeyi dene antibiyotik etkisi var anne sütünün Allah şifa versinHerkese hayırlı sabahlar kızlar ya bebişim faranjit olmuş boğazında ufak bi iltihap var antibiyotik alerji şurubu calpol verdi doktor birde kan ilacı ile devit3 var napacam bu kadar ilacı çocuk nasıl kaldıracak hiç bilmiyorum
Al benden de o kadar neredeyse saat kalkıp emdi iki gündür zombi gibi geziyorum dün akşam sekiz buçukta uyumuşumKizlar oglum dis cikariyor ve gece hic yatmadik desem yeridir en son yatakda bacagimda saliyarak uyuyakalmisim sabah 6 ya kadar 10 dkda bir kalkiyordu uykudan agri kesicide vermisdim fayda etmedi ayni durumu yasayan varmi ne yapabilirim cok zor bi gece gecirdik
Al benden de o kadar neredeyse saat kalkıp emdi iki gündür zombi gibi geziyorum dün akşam sekiz buçukta uyumuşum
Yazık bebişlete yaa kıyamıyorumKiz sükret benimki 10 dkda bir kalkinca ben hic uyuyamadim uykuya daliyorum derken yine kalkiyor bi ciksada oda rahatlasin bende ne zormus ya yüzü zaten kizariklarla dolu salya akiyor hep sivilce cikmis sürekli agridan yüzünü ciziyor oda mahf oldu bende
Bıngıldak 2 yaşına kadar ancak tamamen kapanıyor. Onu hiç sorun etme bizim bebişlerinde daha yumuşak. Hemen kapanmıyorBıngılldağı kapandımı. Senin bebişin benim ki hala açık devit3 ü yeni vermeye başladım kapanmama gibi bişi olur mu tehlikesi var mı
H hasretsinan65 evet sütlernizi atmayın yazık ek gıda zamanında kullanılır. Bende yazlıktan eve döneyim sağıp buzluğa atıcam.evet canım kendi sütünden ayni evde yaptığımız yoğurtlar gibi bende mart.annelerinden ogrendim :)