- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 33
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.101
Bebekler daha çok ufak canım uçakla git sen imkanın varsa. Ben de akrabalara gidemiyorum uzaklar diye gidersem ya uçakla giderim ya da 6. Ay dolmasını beklerim otobusle gitmek icin. en azından oturacak kadar olsun.Kızlar bebeğiyle uzun yolla çıkanlar hep bebek pusetteki mi gitti bu pusette 8-9 saat yolculuk yapan var mı yada
Bizimkinden bayadır var bazen geçiyor ama sonra yine oluyo doktor kolit olabilir dedi sevk etti haftaya gidicez bakalım izmire gidicez inşallah birsey yoktur ya
Allah yardımcınız olsun kuzunun da acısını hafifletsin
Ben on saatlik yola gittim genelde uyudu pusetinde durdu arada kucağa geldi eşinle idare ettikKızlar bebeğiyle uzun yolla çıkanlar hep bebek pusetteki mi gitti bu pusette 8-9 saat yolculuk yapan var mı yada
Kendi arabımızla gideceğiz hani istediğimiz yerde durabiliriz en azından hani o kadar saat pusette ne yapar diye düşünüyorumBebekler daha çok ufak canım uçakla git sen imkanın varsa. Ben de akrabalara gidemiyorum uzaklar diye gidersem ya uçakla giderim ya da 6. Ay dolmasını beklerim otobusle gitmek icin. en azından oturacak kadar olsun.
artık öyle yaparız bizde pusette hafif oturur pozisyonda bizim sizind öyle miBen on saatlik yola gittim genelde uyudu pusetinde durdu arada kucağa geldi eşinle idare ettik
Evet hafif oturur pozisyonda biz birde otobüsle gittik sorun yaşamadık kendi aracın8zla hiç sıkıntı olmazKendi arabımızla gideceğiz hani istediğimiz yerde durabiliriz en azından hani o kadar saat pusette ne yapar diye düşünüyorum
artık öyle yaparız bizde pusette hafif oturur pozisyonda bizim sizind öyle mi
Bizde arabayla yolculuk yaptık 2 kere 8 ve 10 saatlik. Biz sabah 4 te yola çıktık hep böylece yolun yarısını uyuyarak geçirdi. Geri klan zamanda da biraz pusette biraz kucakta geçirdik. Molaları uzun tuttuk biraz öyle geçti gitti. Klimayı da ya yukarı verin ya da alttan verin rahat edersinizKızlar bebeğiyle uzun yolla çıkanlar hep bebek pusetteki mi gitti bu pusette 8-9 saat yolculuk yapan var mı yada
Yinede izletmemek için başka yollar bulmaya çalış ağrı kesici işe yaramadı mı kıyamam yavruya ilahiyi aç birlikte söyleyin görmesin sen elleri bacakları ile dans ettir birde ayaklarının altına masaj yap aşşa yukarı sakinleştirir benimki ayak masajıyla uysallaşıyoramin canim sagol. ne yapacagimi sasirdim resmen sirf agliyo daha cok ilgi istiyo sadece cizgi kahramanli cocuk sarkilarini izlerken susuyo bende mecbur dayanamayip aciyorum cocuk ilahileride dinliyo izliyo .yanlış daha erken ama ne yapayim
Canım benim kızımda memeyi reddetti kucağıma memeyi emmesi için koyup ayağının altına masaj yaptım bir elimle susup ağzına aldı çok işime yaradıAynen dün yine vardi bugün yine bisey yok anlamadim bugünde cok huzursuz dismi cikariyor anlamadim memeyi red ediyor kuzum sabahdan beri ac sayilir yemiyor resmen yaa zaten 1 ay önce dr demisdi cikmaya hazirlaniyorlar insallah disdir kanli kakayla alakasi yokdur
Tamam canım en azından tecrübe edenlerden faydalanıyoru sağolasınEvet hafif oturur pozisyonda biz birde otobüsle gittik sorun yaşamadık kendi aracın8zla hiç sıkıntı olmaz
bizde gece çıkıcaz yola öyle düşünüyoruz klimayı yukarı veriyoruz genelde üstünü kapatıyorum pusetin bizim bebek uyumadan önce bazen huysuzluk yapıyor. Dediğin gibi molaları uzun tutarız o uyanıkkenBizde arabayla yolculuk yaptık 2 kere 8 ve 10 saatlik. Biz sabah 4 te yola çıktık hep böylece yolun yarısını uyuyarak geçirdi. Geri klan zamanda da biraz pusette biraz kucakta geçirdik. Molaları uzun tuttuk biraz öyle geçti gitti. Klimayı da ya yukarı verin ya da alttan verin rahat edersiniz
İlk kızımda doktor calgel di yanlış hatırlamıyorsam öyle bir ilaç vermişti diş etlerine sürüyordukbiraz sakinleştiriyordu.yarın doktora götürücez sorucam sanada haber veririm.uconn canim benimkide perşembe gecesinden beri ayni durumdayiz uykusuzluktan basim donuyo artik. dr calpol icebilir dedi ama perisan olduk
Valla elledim ama hiç anlamadım bişey.yerini hazirliyordur canım diş yerine dokun bakalım var mi hafif sertlik?
Canım benim kızımda memeyi reddetti kucağıma memeyi emmesi için koyup ayağının altına masaj yaptım bir elimle susup ağzına aldı çok işime yaradı
İlk kızımda doktor calgel di yanlış hatırlamıyorsam öyle bir ilaç vermişti diş etlerine sürüyordukbiraz sakinleştiriyordu.yarın doktora götürücez sorucam sanada haber veririm.
Yinede izletmemek için başka yollar bulmaya çalış ağrı kesici işe yaramadı mı kıyamam yavruya ilahiyi aç birlikte söyleyin görmesin sen elleri bacakları ile dans ettir birde ayaklarının altına masaj yap aşşa yukarı sakinleştirir benimki ayak masajıyla uysallaşıyor
Her çocuk farklıdır benim yakınımın ki 1 yaşında dişi çıkmadı doktora götürecektiler geçte çıksa erkende çıksa diş sancısını yaşayacaz hepimiz kehribar taşından bahsediliyordu burda bilgim yok benim sen bak istersennerdeeee cigligi basiyor tv yi kapattimmi. bende eslik edip oynauinca sirinlik yapiyo. calpol iyi geliyo ama yine basliyo hazirlik sureci ne zamana biterr ya arkadasimi aradim sordum sen ne yaptin diye oglu 8 aylik dise dair tik yokmus
Denedim bizim sipa gülmeye basladi Memeyi tamamen birakip bana bakip siritiyor
Benimde bel ağrım var sezeryandan ötürü mü diye düşğnüyorum yüz üstü yatıp uyuyamıyorum artık.birde bebeği kucağa almaktan bezini değişirken baya aşşa eğilmekten tutuluyor bacağım çekiyorhattaKızlar bu gel ağrım git gide fazlalasiyor dönmekte zorlanıyorum iki gündür var bugün daha da zor geçti gece. Hamilelikte bile böyle ağrı çekmedim. Yasayaniniz var mi bu durumu? Ya da o tavsiyeniz var mi?