2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim hip organik. Lansinoh marka biberonla . Anne memesi gibi kendi akmiyo cok cekmrsi lazim.
Benim kızım biberon emmeyi bilmiyo bahsettiğin biberon dudaklarla mı çekiliyor yoksa anne memesini emmek gibi dmak ve dille mi su vermeye başladım da biberonu ısırıyor anlamıyor

Günaydın anneler. Şu anne sütü kadar üzüntüden etkilenen başka bir şey görmedim. Dün akşam biraz üzüldüm ağladım. Gece resmen sütüm çekilir gibi oldu. Yavrum çekiyor çekiyor süt yok. Zaten meme reddi yaşıyoruz bu ara. Süt de gelmeyince bırakacak iyice. O yüzden hepimizin morali iyi sütü bol olsun inşallah.

Günaydınlar...

Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz acaba. Ben 2 saatte bir emziriyorum. Ama bir yerde emzirme aralıklarını uzatırsak daha çok emer ve midesi büyürmüs. Bende 3 saate mi çıkarsam diyorum. Erken mi acaba.

Benim kız çok geç acıkıyor sanırım. İki saatte bir almıyor genelde üç saati buluyor. Ablam dr, acıkmıyordur dedi.

Benim kız çok geç acıkıyor sanırım. İki saatte bir almıyor genelde üç saati buluyor. Ablam dr, acim.acıkmıyordur dedi.
Benim kız da 2 saatte bir emiriyorum. Ama2 saati geçince bazen söyleniyor. Ama bazen de dayanıyor. Sesi çıkmıyor. Karar veremedim o yüzden

Ne kadar şanslısın bu arada. Ablanın dr olması ne güzel.

Canımnpek güvenli olmaz o şekilde puset bebeğin güvenliği için Allah korusun kaza felan olursa diye ama annesi sensin onu en çok sen düşünürsün
benim iki saatte verince emmiyor 3-4 saati buluyor emme aralıkları ancak o zaman güzel emiyor

Günaydın kızlar gece uyanmayan kızım dün üç kere uyandı emdi huzursuzdu şuan ağlayıp duruyor uykuya dalacak ağlayarak uyanıyor neden olabilir varmı fikriniz dış ağrısı kulak ağrısı ağrı kesici versem mi ilaç kullanmakta istemiyorum küçük diye ayyy bir akıl verin çaresiz kaldım

Rabbim korusun ya meme reddi bizde yaşadık ama geçici bir durum sakın kendini üzme :)

Kakasını yaptımı ağrı kesici verme de bir aile hekimine git istersen kulağına baksın hiç yoktan gaz sancısı da olabilir masaj yaptın mı

Kakasını yaptımı ağrı kesici verme de bir aile hekimine git istersen kulağına baksın hiç yoktan gaz sancısı da olabilir masaj yaptın mı
Msj yaptım canım kakasını yapmadı daha ondan mı huzursuz acaba uyudu şuan zorla bakalım ne kadar uyuyacak

Reactions: mnt
Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben veriyorum. Bu ara daha suyu görür görmez çıldırıyor, içince çok mutlu oluyor. Önceden içmiyordu tükürüyordu artık susuyor herhalde.

siparişettim gelmesini bekliyorum canim

insaallah cok cabuk cikar biter agricnm

insaallah cok cabuk cikar biter agricnm

Canim ben 3 saate bir veriyorum yaklasik 1 bucuk aydir. Gece ise 5 saat falan uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…