- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.141
Bende almayı düşünüyorum nerden sipariş ettin acabasiparişettim gelmesini bekliyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende almayı düşünüyorum nerden sipariş ettin acabasiparişettim gelmesini bekliyorum canim
nasıl nötrlüyorsun belli bir tekniği varmı canımAynen Can'ım çıkarma gece emzirmeye uyandıkça kontrol edersin ben ayda bi nötrlüyorum kolyeyi cnm
Ben daha hiç vermedim.Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben veriyorum. Bu ara daha suyu görür görmez çıldırıyor, içince çok mutlu oluyor. Önceden içmiyordu tükürüyordu artık susuyor herhalde.
bizde sipariş ettik 80 tl instagramdan 4753 sen kaça aldınBende almayı düşünüyorum nerden sipariş ettin acaba
Bende almayı düşünüyorum nerden sipariş ettin acaba
Ben antalyadayım ve su vermiyorum. Ama sen mama da verdiğin için kızın ihtiyaç duyabilir suya. Buranın sıcağına dayanamaz belki veririm diye düşğnmüştüm ama burdaki doktorumuzda verme dedi o yüzden vermiyorumKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben veriyorum. Bu ara daha suyu görür görmez çıldırıyor, içince çok mutlu oluyor. Önceden içmiyordu tükürüyordu artık susuyor herhalde.
canim ben birini buldum 40 tl ye gercek
ben kolye aldım sertifikasında yolladılar seksen tl bizim memelekette sordurdum orda gramını dolar üzerinden hesaplıyorlarmış yani bu kadar ucuz yaa çok iyi bulmuşsun yada bir kontrol et bence ben bile baya baktım araştırdımKehribar kolyeleri için instagramda 2 tane güvenli sayfa var sofimaya4 ve totsandmore. Sertifikalarını da yolluyorlar. 4753 40 tl ye kolyemi bileklik mi alacaksın? Eğer kolyeyse bence iyice araştır derim sertifikasını falan.
Ben antalyadayım ve su vermiyorum. Ama sen mama da verdiğin için kızın ihtiyaç duyabilir suya. Buranın sıcağına dayanamaz belki veririm diye düşğnmüştüm ama burdaki doktorumuzda verme dedi o yüzden vermiyorum
Bende 95 tl ye aldım kolyeyi sertifikasıda var. Bence kontrol etsin bu kadar ucuza kolye zor.ben kolye aldım sertifikasında yolladılar seksen tl bizim memelekette sordurdum orda gramını dolar üzerinden hesaplıyorlarmış yani bu kadar ucuz yaa çok iyi bulmuşsun yada bir kontrol et bence ben bile baya baktım araştırdım
Tabi canım bizler nelerle büyüdük. Emziği tutayim diye bala batırıp veriyolarmış :)) su anne sütünün faydalarını azaltıyormuş. Zaten anne sütü %80 su. Ben biraz daha sık emziriyorum ve çok çok fazla su içiyorum. Zaten 3 lt içiyordum şimdi 4-5 litreyi buluyor sanırım :)Artık 5. ayın içindeyiz, sakıncası olmaz herhalde suyun. Ben kızım kadarken annem çorba yediriyormuş bana :)) Doktor bana da su verme dedi ama mutlu mutlu içiyor, resmen gözleri parlıyor içerken :)
Bende 95 tl ye aldım kolyeyi sertifikasıda var. Bence kontrol etsin bu kadar ucuza kolye zor.
Tabi canım bizler nelerle büyüdük. Emziği tutayim diye bala batırıp veriyolarmış :)) su anne sütünün faydalarını azaltıyormuş. Zaten anne sütü %80 su. Ben biraz daha sık emziriyorum ve çok çok fazla su içiyorum. Zaten 3 lt içiyordum şimdi 4-5 litreyi buluyor sanırım :)
Ben hala saatte bir gdıorumGünaydınlar...
Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz acaba. Ben 2 saatte bir emziriyorum. Ama bir yerde emzirme aralıklarını uzatırsak daha çok emer ve midesi büyürmüs. Bende 3 saate mi çıkarsam diyorum. Erken mi acaba.
Cnm esım bnm gramla almş,7tane küçück 100tlnasıl nötrlüyorsun belli bir tekniği varmı canım
Ben daha hiç vermedim.
bizde sipariş ettik 80 tl instagramdan 4753 sen kaça aldın
Bizimde büyükler her zaman bebeğe takardı tek birtane bile olsa ben geleneklerin doğruluğuna inanıyorumkizlar bahsedilen kolyeden bende alicaktim fakat bu yaziyi gorunce vazgectim. https://discianne.com/2015/12/08/kehribar-bebek-kolyeleri-tehlikenin-farkinda-misiniz/ yinede siz bilirsiniz tabiki
canim senin kararin bisey demek bana dusmez tabikiBizimde büyükler her zaman bebeğe takardı tek birtane bile olsa ben geleneklerin doğruluğuna inanıyorum
Sonuçta bunlar bebek her an gözümüz üstünde olmalı her konuda ben bilekliğini kullanıyorum kızıma uyurken çıkarıyorum gözüm hep üstünde dikkat edersek hićbirşey olmaz bence ve emin olun faydası varkizlar bahsedilen kolyeden bende alicaktim fakat bu yaziyi gorunce vazgectim. https://discianne.com/2015/12/08/kehribar-bebek-kolyeleri-tehlikenin-farkinda-misiniz/ yinede siz bilirsiniz tabiki
Geçen gün arkadaşın annesi aynen şöyle dedi siz şanşa yaşamışınız size neler yapmışız bilmeden :)) o kadar tatlı dedi ki çok güldümBende 95 tl ye aldım kolyeyi sertifikasıda var. Bence kontrol etsin bu kadar ucuza kolye zor.
Tabi canım bizler nelerle büyüdük. Emziği tutayim diye bala batırıp veriyolarmış :)) su anne sütünün faydalarını azaltıyormuş. Zaten anne sütü %80 su. Ben biraz daha sık emziriyorum ve çok çok fazla su içiyorum. Zaten 3 lt içiyordum şimdi 4-5 litreyi buluyor sanırım :)
ben kolye aldım sertifikasında yolladılar seksen tl bizim memelekette sordurdum orda gramını dolar üzerinden hesaplıyorlarmış yani bu kadar ucuz yaa çok iyi bulmuşsun yada bir kontrol et bence ben bile baya baktım araştırdım
Şu beşinci ayı dolduralım yavaş yavaş başlicam çorba , yemek sularından tattırmaya :) Biz yerken ağzımıza bakıyor yalanıyor resmen :) Diline deydiririz azcık bişey olmaz