- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.081
Bizim fındık 3 haftadır falan yapabiliyor, önceden kafası düşüyordu ve sinirlenip hemen agliyorduEki Görüntüle 2027450 Eki Görüntüle 2027451
Benim bebeğim düz yerde bu şekilde yapamıyor kafasının altına yastık koyunca yapıyor
Dişleri çürütüyo diyolar inşallah doğru değildir yaEvet 1yaşına kdr devam dedi
Dert etme canım onu yaptığı günde gelir daha ufaklar güçlerini toparlasınlar :)Eki Görüntüle 2027450 Eki Görüntüle 2027451
Benim bebeğim düz yerde bu şekilde yapamıyor kafasının altına yastık koyunca yapıyor
Dert etme canım onu yaptığı günde gelir daha ufaklar güçlerini toparlasınlar :)Eki Görüntüle 2027450 Eki Görüntüle 2027451
Cnm yapar ılk oyle başlıoEki Görüntüle 2027450 Eki Görüntüle 2027451
yani bizimkinde bırgün sekizde yatıyor bazen onbirde birgünü birgününe uymuyor emzikle uyuyor emzik düşünce başlıyor ağlamaya başında bekliyorum iyice dalana kadarBebeği kendi kendine uyuyan var mı? Bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz ya? Kızım nadir de olsa kendi kendine uyuduğu oluyor, ama çoğu zaman gözleri kapansa da uyumamak için direniyor ağlıyor illa kucak istiyor. Kucakta ne zamana kadar uyuyacak böyleKendi kendine uyusun istiyorum artık.
yerini hazirliyordur canım diş yerine dokun bakalım var mi hafif sertlik?Bu arada biz tam 4 aylığız ve iki gecedir kızım uyumuyor bugün gün boyu eli ağzında ağladı durdu.salyadan kıyafetleri sırılsıklam oluyor .diş mi çıkarıyor acaba diye düşünüyorum ama daha erken gibi geldi bana çünkü ilk kızımda 5 ayı bitirmişti çıktığında.diş çıkma yaşı ırsi oluyormuş.
Saol canım banada bu lazımdı dişleri çürüsün istemiyorumKan ilacına başlayanlar bebeğin dişi çıktıktan sonra ilaç dişte karartma yapar o yüzden her ilaç verişten sonra gazlı bezle veya ağız bezlerini ıslatıp iyice dişlerini temizleyin hiç bişey olmaz
Bizimkinden bayadır var bazen geçiyor ama sonra yine oluyo doktor kolit olabilir dedi sevk etti haftaya gidicez bakalım izmire gidicez inşallah birsey yoktur yaCanim benim oglumunda dün bezinde kan vardi hemen doktora kosturduk kan aldi ilthap virus falan varmi diye cok sükür temiz cikdi haftayada idrara bakcakmis doktor bana sorduklari beslenmesinde degisiklik oldumu kapizlik veya ishal varmi kusuyor mu atesi varmi tabi oglum biraz üsütmüsdü öksürüyordu hepsi vardi sayilir o yüzdende hemen kan aldi popsunda yara var olabilir iyice ac bak benimkinin baya kizarik duriyor ondan olmus olabilir yada hastaydi diye bilemiyorum canim bugün gecmisdi bisey yokdu kakasi normaldi
Allah yardımcınız olsun kuzunun da acısını hafifletsinkizlar perşembe gecesinden beri dis agrisi cekiyoruz iskence gibi dua edin akil verin perisan olduk