2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ya benim oğlum da cok agresif vw ağlak. Tam uykuya dalıcak aglıyo katılıyo. Bir ayda 450gr falan almş acaba doymuyo mu az içiyo bence yoruluyor cabuk bırakıyo 3250doğdu şuanda6200

Bide saçlarım öbek öbek dökülmeye başladı.. Doğumdan sonra decavit kullanmadım sağlık ocağı iki kutu verdi bakalım işe yarıcak mı

yani bizimkinde bırgün sekizde yatıyor bazen onbirde birgünü birgününe uymuyor emzikle uyuyor emzik düşünce başlıyor ağlamaya başında bekliyorum iyice dalana kadar

Kızlar yazdıklarnzı okudum etıketlemdn yazıcm.bizm bebiş geçen 15gun cok az kilo almştı bnde günde 2,3kere mama vermeye başladm.ama toplamda 200cc anca içio genelde emziriorm sağıorm buara kılo aldrım kampındaym.kakada kan demişsnz bu bir alerjı belirtısı olabılır.bzmde oldu dr.gaita dışkı tahlılı yaptı temiz çıktı cok şukur ama bni yınede süt ürünlerı diyetne koydu.cnmm okdr dondurma istioki anlatamam hele peynır yoğurt cok fenaa.uyku konuşulmş biz 2saatte bi uyuyoruz oğlum cok hareketlı yoruluo ztn pusetten inip totosuyla arka arka gezinio.bnde oğlumla dışarı cıkmayı sevmıorm dha cok erken ona ezıyet yapıomşm gbı gelıo.kısa mesafeler dha gdıorz.yoksa babaanne bakıo.kv.ler değişik fıkırler sunmakta bire bir he dııpp azınıza ne gelıosa sıralayın

Kan ilacına başlayanlar bebeğin dişi çıktıktan sonra ilaç dişte karartma yapar o yüzden her ilaç verişten sonra gazlı bezle veya ağız bezlerini ıslatıp iyice dişlerini temizleyin hiç bişey olmaz

Bu arada biz tam 4 aylığız ve iki gecedir kızım uyumuyor bugün gün boyu eli ağzında ağladı durdu.salyadan kıyafetleri sırılsıklam oluyor .diş mi çıkarıyor acaba diye düşünüyorum ama daha erken gibi geldi bana çünkü ilk kızımda 5 ayı bitirmişti çıktığında.diş çıkma yaşı ırsi oluyormuş.

yerini hazirliyordur canım diş yerine dokun bakalım var mi hafif sertlik?

kizlar perşembe gecesinden beri dis agrisi cekiyoruz iskence gibi dua edin akil verin perisan olduk

uconn canim benimkide perşembe gecesinden beri ayni durumdayiz uykusuzluktan basim donuyo artik. dr calpol icebilir dedi ama perisan olduk

Bizimkinden bayadır var bazen geçiyor ama sonra yine oluyo doktor kolit olabilir dedi sevk etti haftaya gidicez bakalım izmire gidicez inşallah birsey yoktur ya

Iyi aksamlar kizlar bebisler neler yapiyor sizler nasilsiniz bugün ?

Benim oglan iki gündür kabiz gibi. Günde üç defa büyük tuvaletini yapardı dün ve bugün bir defa büyük tuvaletini yaptı. Sabah o kadar çok sanciliydi ki on dakika falan bacak egzersizi yaptırdım rahatça yaptı bezini doldurdu.

Sabahları bilmiyorum sizde öyle misiniz çok bitkin oluyorum belim ağrıyor ayaklarımın altı sızlıyor.bebegimle zor ilgilenir oldum. Üzülüyorum.

Kızlar bebeğiyle uzun yolla çıkanlar hep bebek pusetteki mi gitti bu pusette 8-9 saat yolculuk yapan var mı yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…