- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi Citolesgen
- #4.081
330 iyi bir sonuçdaha cok yeniyiz bizde 3 cu haftasonun sonunda kasik agrilari var insallah tutunur bebisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
330 iyi bir sonuçdaha cok yeniyiz bizde 3 cu haftasonun sonunda kasik agrilari var insallah tutunur bebisim
Benim 4. Hafta sonunda 5000 çıktı. Keseyi görmeye bile gitmedim henüz 7. Haftayı bekleyeceğim tekrar gitmemek için. Acele etmeyin güzel zamanlar. Tadını çıkartın. Ben bu sefer daha bilinçliyim rahatım. Tadını daha çok çıkartcam inşallah:)bende dun beta 330.38 cikti bugun doktora gittik daha cok yeni rahim bile kalinligi belli degil dedi haftaya gel dedi cok korktum
sağol canım.. ee evde yata yata bu kadar buyuttüm valla :)Citolesgen gözün aydın canım iyi büyütmüşsün bebişi maşallah :))
Ben varım. Bugün belim resmen kopuyor inş sıkıntı olmaz.Kasık Ağrı'larının yanında bel Ağrı'sı olan da vaar mı?
gözün aydın canım çok sevindim . İki düşük yaşamış biri olarak duygularını ve korkularını çok iyi anlıyorum.7+0 dan herkese merhabalarr
Benim bebiş 1 cm olmuşş Kalbi de gümbür gümbür atıyor maşallah
Doktor 6+5 dedi sata göre sat 1 temmuz tabi bu konuşma dün oldu.Kızımda vaajinal mi hatırlamıyorum ama kese yuvarlak ve sağda bunda fasülye gibi solda.hadi bakalım ne çıkcak
Canım bugün 6+2 yim ultrasonda 6+3 çıktı uyumlu yani.ya sen 6 + 1 im diyorsun ya takvimin 6+3 ü gösteriyor bugün son adet günün ne senin
Sağol canım darısı başına
Ah keşke uyku uyuyabilsem. Uyuyabildiğin kadar şimdi uyu derimBen gözümü açamıyorum kızlar doktor gayet normal dedi tamam ama bu halsizlikle Nasıl başa çıkabilirim var mı fikri olan? Günde üç öğün uyuyup akşam 10 da yine çok uykum var gibi uyuyabiliyorum değişik bir canlı oldum
Çok uyuyanın hamileliği çok rahat geçer derler , bende tam tersi sıfır uykuBen gözümü açamıyorum kızlar doktor gayet normal dedi tamam ama bu halsizlikle Nasıl başa çıkabilirim var mı fikri olan? Günde üç öğün uyuyup akşam 10 da yine çok uykum var gibi uyuyabiliyorum değişik bir canlı oldum
Ayy insallah canimGözün aydın cnm , keseyi görebilirsin artık
Kalbini duydum ya o yetti bana , böyle saf saf ağzım açık dinledim , gözlerim dolduu.
Daha 1 cm ama gümbür gümbür atıyor , Allah'ın mucizeleri onlar , şükürler olsun
Esim ve bir arkadasim disinda kimse bilmiyor .oraya üye olursam desifre ederim kendimiFacebook'ta 2017 nisan anneleri grubu var gördünüz mü kızlar
330 iyi bir sonuç
Doktor 6+5 dedi sata göre sat 1 temmuz tabi bu konuşma dün oldu.
Ultrason ölçümüne göre de 6+1
Canım netten tahmini gebelik hesaplama diye girdim sat 1 temmuz yazdım ve 6+4 çıktı bugün senin.sende baksana.bide ultrason tarihini boşver -+4 gün diyor doğru sonuca hele son aylarda hiç tutturamıyor.benim kıza doğumdan iki gün önce 2800 gibi bişey söyledi 3150 doğdu.Ben gözümü açamıyorum kızlar doktor gayet normal dedi tamam ama bu halsizlikle Nasıl başa çıkabilirim var mı fikri olan? Günde üç öğün uyuyup akşam 10 da yine çok uykum var gibi uyuyabiliyorum değişik bir canlı oldum
Canim dr dan geldim. Kesem 14 mm olmus .. cok hizli buyuyor gercekten. Icindeki diger keseyide gorduk. Daha bebek olusmamis 2 hafta sonra cagirdi benii..Canım kalp atışını duyarsan mutlaka haber et Dr beni 6+0 da çağırdı kalp atışı için duyulmaz diye düşünüyorum sen duyarsan belki bana da umut olur haberini bekliyorum mutlaka
Ben 5+1 de görmüştüm keseyi cnm , sen de göreceksin inşallah hayırlısıylacok cok sevindim..insallah devamın da hep boyle mutlu haberler alırsın .. benimki henuz kucuk 4+6 .bı kac gune keseyi gormeye gitcem. akıntıyla bırlıkte az az kırmızılıklar devam ediyor.. insallah bende olumlu sonuclar alırım
Aynı bende öyleyim. Hastamıyım yoksa hamilelikten mi böyleyim bilemiyorum.Canım netten tahmini gebelik hesaplama diye girdim sat 1 temmuz yazdım ve 6+4 çıktı bugün senin.sende baksana.bide ultrason tarihini boşver -+4 gün diyor doğru sonuca hele son aylarda hiç tutturamıyor.benim kıza doğumdan iki gün önce 2800 gibi bişey söyledi 3150 doğdu.
Bu arada uyu uyuyabildiğin kadar zira bu günlerini çooookkkk arayacaksın çok.aynı yorgunluk bendede var ama ben uyuyamıyorumda o yüzden hiç dinlenemiyorum.üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi.ya böyle yorgunlukta değil hani hastalanırsın bütün etlerin dökülür yataktan çıkmaya mecalin olmaz ya aynen öyleyim işte ben.
Grupta yazdıklarını ve üyeliğimiz görünmüyor başkası tarafındanEsim ve bir arkadasim disinda kimse bilmiyor .oraya üye olursam desifre ederim kendimi
Ben bu sayfadan birileri kurmustur diye düşünmüştüm.ama oraya uye olunursa herkes gorecek anlayacak tabi oda var benim ilk cocugumda burdaki grup orada devam etmisti ve hala gorusuruz kalici arkadaşlıklarımiz olduFacebook'ta 2017 nisan anneleri grubu var gördünüz mü kızlar