- 12 Mayıs 2007
- 989
- 486
- Konu Sahibi Citolesgen
- #4.041
Citolesgen gözün aydın canım.Maşallah ikinizede darısı bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok iyi vitamin depoların dedi bide. :) cok sağlıklı dedi. Canım ya cok sevindim dpktor öyle deyince.Demek ki büyütmüşsün annesi maşallah maşallah tatlı tatlı büyüsün
Sağol canım darısı sizlere inşallahCitolesgen gözün aydın canım.Maşallah ikinizede darısı bize inşallah
Hadi inşallah darısı size canım. Allah sağlık versin inşallah
Ee bu bebekler nasıl büycek :)Öyle öyle başlıyor canım , sonra iştahsızlık + bulantı oluyor
Tek yiyebildiğim yoğurtlu makarna o da iki kaşık ..
Evet bana da çok su iç gel demistiTeşekkür ederim canım.evet karından baktı.idrara çok sıkışık gittim ben onun etkisi oldu sanırım
İlk 12 hafta önemli değil dedi bana Dr , büyücekler bir şekilde..Ee bu bebekler nasıl büycek :)
Kızımda vaajinal mi hatırlamıyorum ama kese yuvarlak ve sağda bunda fasülye gibi solda.hadi bakalım ne çıkcakBenimki de sol altta duruyor , kesem de fasulye gibi
Canım bugün 6+2 yim ultrasonda 6+3 çıktı uyumlu yani.ya sen 6 + 1 im diyorsun ya takvimin 6+3 ü gösteriyor bugün son adet günün ne seninOh ne güzel canım ben de 29 ağustosta yeniden gideceğim. Sat ile uyumlu çıktı mı benim sata göre 4 gün geride.
Sağol canım darısı başına
Gozun aydın cnm .bende gıttım bugun dr a karından batı ama goruunmedı bebek kese boyu ıyı dedı beslendıgı alanı gosterdı 15 gun sonra gel kalp ıcın dedı.senınle aynı hemen hemen neden gorunmedı acaba ya kafama taktım sımdıKızlar bende geldim doktordan.bebeğimi gördüm 5 mm olmuş boyu mercimeğimin.kalp atışınıda duyduk çok şükür.6 eylüle tekrar muayeneye çağırdı.
Bana kese fasulye gibi olanlar erkek gibi geliyor nedenseKızımda vaajinal mi hatırlamıyorum ama kese yuvarlak ve sağda bunda fasülye gibi solda.hadi bakalım ne çıkcak
Canım bugün 6+2 yim ultrasonda 6+3 çıktı uyumlu yani.ya sen 6 + 1 im diyorsun ya takvimin 6+3 ü gösteriyor bugün son adet günün ne senin
Sağol canım darısı başına
Canim benim de gorunmedi bebek. Bu ctsi icin de bebegi goremeyiz sonraki hafta ancak dedi. Gec dollenme benimki sata göre baya gerideyim, belki seninki de oyledirGozun aydın cnm .bende gıttım bugun dr a karından batı ama goruunmedı bebek kese boyu ıyı dedı beslendıgı alanı gosterdı 15 gun sonra gel kalp ıcın dedı.senınle aynı hemen hemen neden gorunmedı acaba ya kafama taktım sımdı
Ben de öyle , bugün artık çıkarsam da rahatlasam diyorum , midem ağzımda o kadar kötüKızlar ben cook istahsizim. Nolcaak böyle. Hiçbir sey yiyemiyorum. Sevdiğim yemeklerden bile tiksiniyorum artık. Bana da bebisimede bir seey olcak diye korkuyorum..
Tesekkurler. Bir kac gun daha bekliyip kan testi yaptirmak istiyorum idarda yanilma payi olmazmi çünkü yarin adet günümSabah ilk idrarınla yapabilirsin arkadaşım , varsa silik falan bir çizgi belirir
Bılemıyorum sormadım neden bu sekılde dıye.yolk kesesı gorundugune gore bebıs de vardır sanırımCanim benim de gorunmedi bebek. Bu ctsi icin de bebegi goremeyiz sonraki hafta ancak dedi. Gec dollenme benimki sata göre baya gerideyim, belki seninki de oyledir
Napicaz boylle peki.doktorlar bunun için ilaç veiryorlarmi acaba. Istahsizlik bulantı için vsBen de öyle , bugün artık çıkarsam da rahatlasam diyorum , midem ağzımda o kadar kötü
Tese
Tesekkurler. Bir kac gun daha bekliyip kan testi yaptirmak istiyorum idarda yanilma payi olmazmi çünkü yarin adet günüm
Nap
Napicaz boylle peki.doktorlar bunun için ilaç veiryorlarmi acaba. Istahsizlik bulantı için vs
Ben istifra edemiyorum zaten. Sürekli öğürme var. Ogurmekten göğüsüme ağrı giriyor bogazlarim falan agriyo artık. Bir de her şeyden tiksinme geliyor. Bulantim oluyor. OkdrBana Dr sabır dedi , çok kusman olur günde defalarca kusarsın o zaman tabii ki ilaç , serum falan veriyorlar. Çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmamak lazım