- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- Konu Sahibi Citolesgen
- #3.781
Ben biraz geç bile kaldım aslında gitmekte :))
evet canım seninki daha büyük sanırım ama herkesinki farklı farklı oluyo işte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz geç bile kaldım aslında gitmekte :))
Kanama görünce nasıl olumlu düşünebilir ki bi insan ?
Hiç bilemedim ki çok fark var kese boyutlarımız arasında. Ama doktorumuz normal dediğine göre Belki bu kese boyutu da beta değeri gibi kişiden kişiye değişiyordur
evet canım seninki daha büyük sanırım ama herkesinki farklı farklı oluyo işte :)
inşallah canım :)Aynen herkes farklı şeyler yaşıyor ama hep birilerinin yşadıklarını diğerleri daha sonradan yaşıyor yani sırayla geçiyorz aynı yollardan :)) inşallah hep güzel haberler paylaşırız burada :)
Bak şöyle olumlu düşünebilirsin.kanamayla doğan bebeklerin çok güzel olduğu gibi bir batıl inanç var.bence senin çokkkkk güzel aynı zamanda çokkkk nazlı bir kızın olacak.Kanama görünce nasıl olumlu düşünebilir ki bi insan ?
Ben Varım canımTatlı hamişler herkese merhaba Progesteron kullanan onu da vajinal fitil gibi kullanan var mı aranızda
Hapa gore yan etkisi daha az oldugu icin mi fitil kullaniyorsun canim.doktor banada fitil tavsiye etti.fitil alicam yarin sanirimBen Varım canım
Canım düşük tehlikesi Olmasın die bebek iyi tutunsun die falan filan günde en az bir tane kullan Dr verdiyse ihmal etmeYa progesteronu neye kullanıyosunuz kanamanız oluyor da doktor mu kullan diyor yoksa hiç bişeyiniz yokken de mi doktor kullan diyor ? Bana da kullan dedi de ben kullanmadm
Canım düşük tehlikesi Olmasın die bebek iyi tutunsun die falan filan günde en az bir tane kullan Dr verdiyse ihmal etme
Evet kuzum inşallah sen de yarın görür duyarsın birtanem evet eşim düşündü tüm muyaneyi de çekmiş zaten :)) siz de Çek'in biz durup durup dinledik çünküGözünaydın canımşimdi bende heyecan yaptım sen gördüysen yarın benimde görme ihtimalim yüksek o zamanbide kalp sesini kameraya almanız çok iyi olmuş.
Valla canım neye kime inanacağımızı şaşırdık Allah'a Tevekkül edip bekleyelim kullanmanın zarar-ı olduğu yazmamış zarar yoksa kullanmak daha mantıklı geldi bana yine de sen bilirsin kuzumYa hiç bi kanamam falan olmadı çok şükür daha önce bi düşüğüm olduğu için vermişti doktor ama kanamam veya lekelenmem olmadığı için kullanmadım bide intte bu yazıyı okudum ondan sonra hiç kullanmadm yani bilemedim :/