• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Emziriyor muydun ? Sütünden gecen yeter heralde. Bizimki hiç yemiyor yaklaşık 1 bucuk aydir agzina sürmedi ne et ne yumurta ne de baska bisey. Kafayı yicem de anne sütünden geçen yeter diye avutuyorum kendimi

Evet emiyor, yeter mi dersin?
Daha yolun çok başındalar, yemesi için sabır lazım :(

Bizde bere hiç takmadik keşke taksaydik şimdi kafasına bere taktirmiyor uykusunda bile çıkartıyor
Biz de takmadık sıkıntı yok. Bana hep tak kepçe olur dediler öyle bir durum olmadı. Hatta hep takan bir arkadaşımın bebeğinin kulakları nerdeyse kafaya yapışık. Genetik mi artık bilmiyorum.

Biz de takmadık sıkıntı yok. Bana hep tak kepçe olur dediler öyle bir durum olmadı. Hatta hep takan bir arkadaşımın bebeğinin kulakları nerdeyse kafaya yapışık. Genetik mi artık bilmiyorum.
Soğuk havalarda delikanlı gibi geziyor ondan bere taksaydim keşke diyorum en sinir olduğu şey kafasına şapka bere takilmasi

Ben geneldede kullanmiyorumda pek biber salcasini ama bazen bizim yedigimiz yemeginden tattiriyorum kendi corbasini icmiyor bizim yediklerimizi istiyor beyfendi. Tuzsuz yapiyom ve azbsalcali yemeklerimizi
Aynı durum bizde de var ondan acaba Salça koysam renkli sever de yer mi usandim yemiyor bişey arada yogurdunu severek yiyor. Dr sordum çok önermem ama verebilirsin dedi.

Aynı durum bizde de var ondan acaba Salça koysam renkli sever de yer mi usandim yemiyor bişey arada yogurdunu severek yiyor. Dr sordum çok önermem ama verebilirsin dedi.
Domates ve salcali hic bisey vermedim. Sende verme bence. Rengini kirmizi istiyorsan renklendirmek icin kirmizi pancar koy hazirladigin yemegine. Hemde nasil guzel bi renk olacak

Oto koltuk alanlar, hangi marka modeli aldınız? Alırken hangi özelliklerin olmasına dikkat ettiniz?
Be safe comfort izi X3 ısofikli cok memnunuz yatış pozisyonu var yüksek dısarıyı cok rahat seyrediyor adac testi iyi marka bu konuda uzman kuması terletmiyor kemeri rahat ve oturtmadan once kemerler yanlara mıknatısla yapısıyor rahatca oturtup hemen kemeri takabiliyorsunuz biraz pahalı 2.900 indirimli 2000 e aldık değdi ama

şampuan ne kullanıyorsunuz biz sebamed bi değişiklik yapsam mı diyorum ??
Elini yıkamak için ayrıca bişi kullanıyormusunuz?

Oto koltuk alanlar, hangi marka modeli aldınız? Alırken hangi özelliklerin olmasına dikkat ettiniz?
Maxi cosi tobi aldık. Güvenilir olmasına dikkat ettik tabi öncelikle ve yüksek olup dışarıyı izleyebilme imkanı olduğu için tercih ettik.
şampuan ne kullanıyorsunuz biz sebamed bi değişiklik yapsam mı diyorum ??
Elini yıkamak için ayrıca bişi kullanıyormusunuz?
Mustela kullanıyoruz biz. Saç ve vücut şampuanı olduğu için elini de onunla yıkıyorum.

Domates ve salcali hic bisey vermedim. Sende verme bence. Rengini kirmizi istiyorsan renklendirmek icin kirmizi pancar koy hazirladigin yemegine. Hemde nasil guzel bi renk olacak
Pancar hiç vermedim gerçi kendimde hiç yemem aklıma bile gelmedi vermek bide öyle deniyim belki sever

Kizlar mrb kizimin kwn değerleri yerlerde:(dr.ikitsne ilac verdi biri kan diğeri vitamin kan olani 5ml veriyorum bi yemek kasigi nerdeyse işkence ediyorum resmen nası verebilirim bi fikriniz varmi ve kati hicbirsey yediremiyorum diger turlude zorla ne uapacagim bilmiyorum

merhaba
bebeğimin yüzü isilik gibiydi.
şimdi kolları ve bacaklarıda öyle.
3 farklı dr da önemsemedi.
var mı böyle olan. ne yapmam lazım

Back