- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #58.201
Cok güzel bir yazı yazmıssın o kadar haklısın ki herkes şükretmeli cok sızlanmamalı insan ...allah sana güç kuvvet versin cok düşüncelisin ki zaman ayırıp bizlere şükretmeyi hatırlattınMerhaba Bayanlar, herkese selam.
Ben burada yeni görünüyorum yeniyim de ama ben sizlerle birlikte geçen yıl hamileliğimi öğrendiğimde bu grubun okuyucusu oluverdim. Mayıs 2017 annesi olacaktım ben de.
Gebelik günlerinde aynı durumları yaşarken burada paylaşılanları da hep okuyordum. Kiminizin midesi bulanıyordu kimi halsizdi kiminiz de bulantısızdı benim gibi..Üye olayım ben de bu gruba gireyim derken olmadı bir türlü, aylar geçti. Ta ki geçen yıl şubat ayında yani hamileliğimin 6. Ayında yani 27. haftada bir gecede tansiyonum çıkıp sabah erken doğum yapmak zorunda kalana kadar. Ağır Preeklampsi geçirdim ve 750 gr doğan bebeğimi de kucağıma alamadan 10 gün sonra kızımı kaybettim. Küvezde gördük onu hep. Büyüyecek diye umutluyken ciğerleri dayanamadı. Sonrasında kötü günler geçirdik. Geçen yıl bu sıralar şoktaydım yani.Kendime yeni yeni geliyorum ve siz aklıma geldiniz. Sizler bebeklerinizi büyütme telaşındasınız haliyle. Büyümüşlerdir de.. Ben sizlere merhaba demek istedim. Ne olursa olsun zor günler uykusuz günler de geçiriyor olsanız sağlıklı bir doğum yaptığınız için bir kez daha şükredin, onları bir kez de benim için öpün, olur mu?
3 yıl önce kendiliğimden hamile kaldım kalbi durdu kaybettim ve sonra yumurta yetmezliğinden bebeğim olmadı tüp bebek denedim olmadı menopoza bile girebilirsin derlerken kendiliğinden hamile kaldım cevremdekilere cocuk düşünüyomusunuz diye sormam bana soran cok olmustu her bir soruda canım yandı orda burda bebeğinin fotografını paylasıp anneleğini anlatanlara içimden kızarım hep
empati yoksunu insan yıgını olduk
Umarım iyisindir ve allah sana bu acılarını unutturcak hediyeler verir