Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Aslinda pek sorun olmaz ama ben mesela aklima taktigim icin yapmadan duramam 🙈 su anda rapor isleri daha ön planda sizin hakli olarak. Raporu yaparken bir uctan en azindan yenidoganlari yikayip utulemeyi dusunebikirdim ben. Zaten utusu cok kisa suruyor kucuk küçük kiyafetler oldugu icin.
Evet evet, doğru söylüyorsunuz. İleriye bırakamayacağım ben de sanırım. Ara ara boşluk buldukça halletmeye çalışacağım. Bir de ne olacağı belli olmaz. Ben de eşim de yirmişer gün erken doğmuşuz. Erkenden gelirse çok da hazırlıksız yakalanmayayım 😅

Kızlar son zamanlara geldik her gin yeni bir ağrıyla uyanıyorum, bugün alt tarafımda sürekli elektrik çarpması gibi sancı hissettim, diğer iki gebeliğimdede yoktu öyle bişey. Neden acaba ? Varmı böyle hisseden. Birden bıçak saplanır gibi ağrı giriyor elektrik çarpıyor sanki iki üç kere duruyor sonra

Ne büyük nimet, çok şanslısınız 😇 Allah güzel kalbinize göre vermiş 💕 Ben de yirmi yıldır eşimle birlikteyim, bu yaşıma kısmetmiş çocuk sahibi olmak. Çok şanssız olduğum bir konu gibiydi ama birden kendiliğinden tedavisiz oluverdi. Ol deyince oluyor, Allah için hiçbir güçlük yok. Bunu aklımızdan hiç çıkarmayalım. Tevekkül ve şükür ile sarılalım hayata 🥰
🤗🤗🤗

Kızlar SLİNG alan var mı? Şimdi karşıma çıktı da millet çok büyük kurtarıcı vs yazmış. Bebek güvende mi orda gerçekten . Düşer mi korkusuyla ben yine elimle tutarım bence😂 ama bebek koala gibi yapışıyor ya sana çok güzel gibi görünüyor 😍 yaz bebeleri için sıcak olabilir sadexe

Kızlar son zamanlara geldik her gin yeni bir ağrıyla uyanıyorum, bugün alt tarafımda sürekli elektrik çarpması gibi sancı hissettim, diğer iki gebeliğimdede yoktu öyle bişey. Neden acaba ? Varmı böyle hisseden. Birden bıçak saplanır gibi ağrı giriyor elektrik çarpıyor sanki iki üç kere duruyor sonra
Benim büyüme ataklarında çok oluyor yani bir bir buçuk ayda bir oluyor alt karın ve pelvik ağrısı acısı

Kızlar SLİNG alan var mı? Şimdi karşıma çıktı da millet çok büyük kurtarıcı vs yazmış. Bebek güvende mi orda gerçekten . Düşer mi korkusuyla ben yine elimle tutarım bence😂 ama bebek koala gibi yapışıyor ya sana çok güzel gibi görünüyor 😍 yaz bebeleri için sıcak olabilir sade

Kızlar SLİNG alan var mı? Şimdi karşıma çıktı da millet çok büyük kurtarıcı vs yazmış. Bebek güvende mi orda gerçekten . Düşer mi korkusuyla ben yine elimle tutarım bence😂 ama bebek koala gibi yapışıyor ya sana çok güzel gibi görünüyor 😍 yaz bebeleri için sıcak olabilir sade
Eşim çok hevesli olduğu için aldık ama ben istemedim hiç çünkü tasiyabilecegimi düşünmüyorum zaten 9 ay karnımızda taşıdık yeter😀 ama babalar heves ediyor işte biraz da onlar taşısın 🤗

Kızlar aramızda bir arkadaşımız vardı ismini ya da kullanıcı adını hatırlayamadım, 31-32 hafta civarı doğum yapmıştı bir hafta oldu sanırım. Msjlari görebiliyor mu acaba görüyorsan, seni merak ediyorum tatlım iki gündür, nasılsın, bebeğin nasıl ?

Kızlar SLİNG alan var mı? Şimdi karşıma çıktı da millet çok büyük kurtarıcı vs yazmış. Bebek güvende mi orda gerçekten . Düşer mi korkusuyla ben yine elimle tutarım bence😂 ama bebek koala gibi yapışıyor ya sana çok güzel gibi görünüyor 😍 yaz bebeleri için sıcak olabilir sadexe
Yaz olduğu için almayı düşünmüyordum ama bir arkadaşım çok rahat uyuyor hayatımı baya kolaylaştırdı diyince aldım
Kargoda henüz gelmedi kubbe marka aldığım
Bağlama şekli düzgün olursa güvende olur gibi geldi bana

Baba için kanguru daha iyi olur sanırım bazen görüyorum ekmek almaya markete giden babalar bebekleri kanguruya koyuyor yakıştırıyorum 🥰 eşim hevesli ama çok sıcaklayan birisi zaten almayalım dedi belki 3-4 aydan sonra alırız dedik 😄

Hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Şu an 32. haftanın içindeyiz. Şimdilik erken doğum ihtimali yok. Vajinal doğum olacak, dolayısıyla planlı sezaryen gibi bir durumumuz da yok. Alışverişlerimi büyük ölçüde tamamladım sayılır ama yıkama, ütüleme, çanta hazırlama işleri duruyor. Mayıs'ın son haftasına bir senedir hazırlandığım bir rapor teslimim ve sunumum var. Mayıs ayı tamamen iş ile geçecek. Mayıs bittiğinde 36. haftayı bitirmiş olacağız. Sizce hazırlıkları Mayıs sonu-Haziran başına bıraksam çok mu ertelemiş olurum? Son anda zor durumda kalmak da istemiyorum ama bilemedim, çok kararsız kaldım 🫤 Siz ne dersiniz?
Ben yinede nolur nolmaz en azından yıkama işlerinizi halletseniz diyorum. Temiz olduktan sonra kıyafetler alması gelmesi her türlü olur

Kızlar aramızda bir arkadaşımız vardı ismini ya da kullanıcı adını hatırlayamadım, 31-32 hafta civarı doğum yapmıştı bir hafta oldu sanırım. Msjlari görebiliyor mu acaba görüyorsan, seni merak ediyorum tatlım iki gündür, nasılsın, bebeğin nasıl ?
YagmuR_BereN YagmuR_BereN etiketledim arkadasimizi, insallah her şey yolundadır 💐

Ben yinede nolur nolmaz en azından yıkama işlerinizi halletseniz diyorum. Temiz olduktan sonra kıyafetler alması gelmesi her türlü olur
Haklısınız, sona bırakmak riskli. Genel görüş o yönde ☺️ Önümüzdeki hafta sonundan itibaren yarım gün boşluk bulup yıkayacağım. Sonra başka bir gün yine bir boşlukta ütülerim. Valize koyması zaten kolay. Hurçlarımız var, hemen yerleştiririz. Sağ olun 🙏🏻

Hanımlar Mustela'nın yenidoğan bakım seti iyi mi? Fiyat 1700 lira civarı. İçeriği şöyle:
  • Mustela saç ve vücut şampuan 500 ml
  • Mustela hydra bebe 300 ml
  • Mustela pişik kremi 100 ml
  • Mustela masaj yağı 100 ml
Başka marka, ürün önerisi olan varsa çok sevinirim 💕

Sling ve kanguru ikisinide kullandım. Yine kullanırız. Özellikle miniklerken kucağında öyle güzelki. Yürüyüş vs yaparken eller boşta kalıyor. Bebeği yine ellerinle sarmalıyorsun ama keyfine. Çok güzel.😍 şuan hayali bile çok güzel geldi

Sling ve kanguru ikisinide kullandım. Yine kullanırız. Özellikle miniklerken kucağında öyle güzelki. Yürüyüş vs yaparken eller boşta kalıyor. Bebeği yine ellerinle sarmalıyorsun ama keyfine. Çok güzel.😍 şuan hayali bile çok güzel geldi
Yorucu olmuyor mu

Hanımlar Mustela'nın yenidoğan bakım seti iyi mi? Fiyat 1700 lira civarı. İçeriği şöyle:
  • Mustela saç ve vücut şampuan 500 ml
  • Mustela hydra bebe 300 ml
  • Mustela pişik kremi 100 ml
  • Mustela masaj yağı 100 ml
Başka marka, ürün önerisi olan varsa çok sevinirim 💕
Bizde o işlere eşim bakıyor. Siveno ve bubchen aldı o da 🤷 mustela kullananlar da hep çok memnun ama içeriği çok doğal değilmiş sanırım

Arkadaşla zor olur gerçekten 😓 şimdi mayıs grubunu okudum 36 da da yapan varmış ama zorlanmışlar 😅 bi kaç gün ayırıp çok zorlanmadan yapın bence de yerleştirmeyi en azından 🤗
Bende sizin grubu okuyup 32de doğum yapan arkadasi görünce temmuz grubuna gidip vaziyet alın dedim 😂 sağlıcakla, kolaylıkla kavuşalim inşallah hepimiz, o arkadaşta sağlıkla kavuşmuştur inşallah ❣️

Bugün benim de çok ağrım var. Özellikle sol kasığımdan başlıyor tüm bacağa yayılıyor. Yatakta en ufak bir hareketimde vajina bölgemde inanılmaz bir acı hissediyorum. Bugün kontrolüm de vardı herşey nst de sancı çıkıyordu ama bu kadar acı çekmiyordum doktor da herşey yolunda demişti. Acile gidip gitmeme konusunda çok kararsız kaldım.

YagmuR_BereN YagmuR_BereN etiketledim arkadasimizi, insallah her şey yolundadır 💐
Kızlar ben iyiyim çok şükür süt gelmesi için uğraşıyorum. Bebeğim kuvezde bu zamana kadar kilo kaybetti kilosu 1400 e kadar düştü z şişlik gitmesi gerekiyormuş zaten şimdi kilo almasını bekleyeceğiz dedi doktorumuz . Çok zor gerçekten onu orada öyle bırakıp gelmek ağlamaktan maf oluyorum. Ama inşallah sağlıkla büyüsün kavuşacağız diyorum . Şapkasını aldım yıkamadım onu koklayıp sütün artsın diye ugrasıyorum. Psikolojik olarak hiç iyi değilim sizleride etkilemek istemiyorum ondan yazmadım . Sağ salim zamanında kavusun yavrularınıza inşallah

Kızlar ben iyiyim çok şükür süt gelmesi için uğraşıyorum. Bebeğim kuvezde bu zamana kadar kilo kaybetti kilosu 1400 e kadar düştü z şişlik gitmesi gerekiyormuş zaten şimdi kilo almasını bekleyeceğiz dedi doktorumuz . Çok zor gerçekten onu orada öyle bırakıp gelmek ağlamaktan maf oluyorum. Ama inşallah sağlıkla büyüsün kavuşacağız diyorum . Şapkasını aldım yıkamadım onu koklayıp sütün artsın diye ugrasıyorum. Psikolojik olarak hiç iyi değilim sizleride etkilemek istemiyorum ondan yazmadım . Sağ salim zamanında kavusun yavrularınıza inşallah
Canım sütün bol olsun inşallah. Herşey düzelecek üzülme. Haklısın bırakmak çok zor ama çok şükür ki bebişin düzelecek ve koynuna alacaksın inşallah. 🌹

Back
X