• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar cok canım sııķķıin bi bakın hele..kızım 9aylik hala 7kilo 2aydir 1grm bile almadi zaten cok zayif dogdu dr.gittik kan degetleri ya çok yüksek yada alçak tekrar gidecegim..uykusu hic yok yemesi xorla emmesi eh işte herkes bi laf diyo yok sütun yaramadi miyminti bi bebek faln filan ayrica evim giriş oldugu icin cok soguk yere nadir bırakıyorum surunme falan yok onada bi dunya laf tembel ne surunuyo ne yuruyo artik tahammül edemiyorum bebegime karsi kizginlik olmaya badladi içimde cok kotuyum bi fikir verin ne olur
birde benjm kizim istahli toksa bile yiyor.herkez de diyor cocugu ac birakiyorsun diye :( illaki bisey diyecekler.ek gida doymak icin degil diyorum anlatamiyorum.ayrica cikolata vermiyorum diye laf ediyorlar :(

Kizlar cok canım sııķķıin bi bakın hele..kızım 9aylik hala 7kilo 2aydir 1grm bile almadi zaten cok zayif dogdu dr.gittik kan degetleri ya çok yüksek yada alçak tekrar gidecegim..uykusu hic yok yemesi xorla emmesi eh işte herkes bi laf diyo yok sütun yaramadi miyminti bi bebek faln filan ayrica evim giriş oldugu icin cok soguk yere nadir bırakıyorum surunme falan yok onada bi dunya laf tembel ne surunuyo ne yuruyo artik tahammül edemiyorum bebegime karsi kizginlik olmaya badladi içimde cok kotuyum bi fikir verin ne olur
canim benim donup donup sana cvp veriyorum :) icini ferah tut.kizini arastirma hastanesine gotur bence zayiflik normal ama 2 aydir hic kilo almamasi bana da normal gelmedi.boyu ve kafa cevresi uzuyor demi. yere de kat kat battaniye koy.soguk geldigini dusundugun yerlero de kapi bandi cek .kapi onlerine yastik koy hic degilse soguk hava akimini onlersin diye dusunuyorum.

Atak döneminiz nasıl geçiyor sevgili anneler?
Biz cidden hunileri taktık :deli:

Fenayız. Her şeye ağlamak, çığlık kıyamet, kapris, duygusallık, kucaktan inmemek şeklinde yaşıyoruz. Üzerine bir de nezle eklendi. Çok zor geçiyor bu sefer. Yani atak diye bir şeyden haberim olmasa çocuğumu başka çocukla değiştirdiler sanardım :D

Fenayız. Her şeye ağlamak, çığlık kıyamet, kapris, duygusallık, kucaktan inmemek şeklinde yaşıyoruz. Üzerine bir de nezle eklendi. Çok zor geçiyor bu sefer. Yani atak diye bir şeyden haberim olmasa çocuğumu başka çocukla değiştirdiler sanardım :KK70:
Aynen aynen :D
Bizde de ekstra diş derdi var. Hayırlısıyla atlatsaydık şu atağı da :KK51:

Merhaba guzel anneler bizde henuz dis yok.2 gundur kizim cok huysuz damaklari bembeyaz ayrica oksuruk ve burun akintisida basladi acaba disten mi yoksa gribal bir durum mu

Atak döneminiz nasıl geçiyor sevgili anneler?
Biz cidden hunileri taktık :deli:
Uyku diye bisey vardi hayal meyal hatirliyorum :KK45: Ne guzel şeydi :KK53:

Fenayız. Her şeye ağlamak, çığlık kıyamet, kapris, duygusallık, kucaktan inmemek şeklinde yaşıyoruz. Üzerine bir de nezle eklendi. Çok zor geçiyor bu sefer. Yani atak diye bir şeyden haberim olmasa çocuğumu başka çocukla değiştirdiler sanardım :KK70:
Bu bitince 1 yaş atagi baslayacak bi de :KK47: bizim minikte iştah sıfır. Kafayi yiyiciiim:işsiz:

Uyku diye bisey vardi hayal meyal hatirliyorum :KK45: Ne guzel şeydi :KK53:

Bu bitince 1 yaş atagi baslayacak bi de :KK47: bizim minikte iştah sıfır. Kafayi yiyiciiim:işsiz:
Bizimkinde de iştah yok, anca meme emiyor. Uyku zaten bölük pörçüktü, o da yalan oldu. Neyse ki yalnız değiliz :KK48:
Atakları bitmiyor ki arkadaşların :deli:

birde benjm kizim istahli toksa bile yiyor.herkez de diyor cocugu ac birakiyorsun diye :KK43: illaki bisey diyecekler.ek gida doymak icin degil diyorum anlatamiyorum.ayrica cikolata vermiyorum diye laf ediyorlar :KK43:
aynen banada lf ediyorlar o yüzden cikolata danino veya yemege muhallebisine seker tuz katmadigim icinde. Ben öyle alistirmisim arkadas sananee yaa. Sonra demezler mi bi lokmadan bise olmaz :olamaz: benim oglumd öyle tok olsa istiyor bu sefer diyolar ee sen bise vermiyon ki :kızgın:

Bizimkinde de iştah yok, anca meme emiyor. Uyku zaten bölük pörçüktü, o da yalan oldu. Neyse ki yalnız değiliz :KK48:
Atakları bitmiyor ki arkadaşların :deli:
Bizimkide ek gidayi hala reddeiyor. Dün kontrolü vardı Dr bana diyor ne demek yemiyor kullandirma kendini yedir sadece meme olmaz sana güveniyor iyide memeden mi keseyim çocuğu napıyim bi meme emiyorsa yemiyor işte.

Bizimkide ek gidayi hala reddeiyor. Dün kontrolü vardı Dr bana diyor ne demek yemiyor kullandirma kendini yedir sadece meme olmaz sana güveniyor iyide memeden mi keseyim çocuğu napıyim bi meme emiyorsa yemiyor işte.
Ya zor bi durum bizimki de bir ara hiç yemiyor gibi bi şeydi, takmayayım diyordum ama takmamak elde değil. Zorlamak da iyi değil bence, iyice yemekten soğuyabilir. Kimi çocuk yemiyor işte maalesef, onu da öyle kabullenmek lazım aslında. Doktorlar da hep ideali neyse onu söylüyor ama her çocuk aynı değil..

Ya zor bi durum bizimki de bir ara hiç yemiyor gibi bi şeydi, takmayayım diyordum ama takmamak elde değil. Zorlamak da iyi değil bence, iyice yemekten soğuyabilir. Kimi çocuk yemiyor işte maalesef, onu da öyle kabullenmek lazım aslında. Doktorlar da hep ideali neyse onu söylüyor ama her çocuk aynı değil..
Sorma dün delirdim tüm anneler aynı herkes bundan şikayetçi kullandirmayacaksiniz diyo dedim uyumuyor ağlıyor kullanıyor işte diyince 1 haftaligin size vereyim siz kullandirmayin dedim :confused:

Napıyim artık ağlıyor durmadan öyle yatağa bırak uyusun agliycak gitme meme verme diyince sinir oldum :rolleyes:
Ayy ne vicdansizmis ya sinir oldum. Guvenli baglanma diye bisey de mi duymamis. Bizim dr.un gözünü seveyim ya cocugu yanina al gece seni koklaya koklaya uyusun diyor, ek gidaya agirlik verme bol bol emzir diyor. Sen bosver onu saril yavruna sikica oyle uyut sarki soyle ninni soyle öp kokla

canim benim donup donup sana cvp veriyorum :) icini ferah tut.kizini arastirma hastanesine gotur bence zayiflik normal ama 2 aydir hic kilo almamasi bana da normal gelmedi.boyu ve kafa cevresi uzuyor demi. yere de kat kat battaniye koy.soguk geldigini dusundugun yerlero de kapi bandi cek .kapi onlerine yastik koy hic degilse soguk hava akimini onlersin diye dusunuyorum.
Canim teşekkür ederim icim ferahliyo..goturdum kansizliktanmis ilac basladi korkma alir kilo dedi dr.

Merhaba Bayanlar, herkese selam.
Ben burada yeni görünüyorum yeniyim de ama ben sizlerle birlikte geçen yıl hamileliğimi öğrendiğimde bu grubun okuyucusu oluverdim. Mayıs 2017 annesi olacaktım ben de.
Gebelik günlerinde aynı durumları yaşarken burada paylaşılanları da hep okuyordum. Kiminizin midesi bulanıyordu kimi halsizdi kiminiz de bulantısızdı benim gibi..Üye olayım ben de bu gruba gireyim derken olmadı bir türlü, aylar geçti. Ta ki geçen yıl şubat ayında yani hamileliğimin 6. Ayında yani 27. haftada bir gecede tansiyonum çıkıp sabah erken doğum yapmak zorunda kalana kadar. Ağır Preeklampsi geçirdim ve 750 gr doğan bebeğimi de kucağıma alamadan 10 gün sonra kızımı kaybettim. Küvezde gördük onu hep. Büyüyecek diye umutluyken ciğerleri dayanamadı. Sonrasında kötü günler geçirdik. Geçen yıl bu sıralar şoktaydım yani.Kendime yeni yeni geliyorum ve siz aklıma geldiniz. Sizler bebeklerinizi büyütme telaşındasınız haliyle. Büyümüşlerdir de.. Ben sizlere merhaba demek istedim. Ne olursa olsun zor günler uykusuz günler de geçiriyor olsanız sağlıklı bir doğum yaptığınız için bir kez daha şükredin, onları bir kez de benim için öpün, olur mu?

Back