- 23 Temmuz 2024
- 1.331
- 1.000
- 48
- 23
Bunu yazmamin üzerine yeğenimin arayıp teyze küvet filesi ıvır zıvır eksik kalan bişey var mı e bebeğe ugrayacam alayım demesi pekiHemen hemen aynı seyleri yaşıyoruzeşim ailesinin büyük torunu ve ilk torun bizim oğluşumuz olacak kp hala tebrik bile etmedi ihtiyaç sormak bı yana dursun ben görüşmüyorum onlarla ama eşimle konuşurken de eşim durumumuz iyi erken doğum riski var diye tekrar tekrar söylüyor sırf sorsunlar diye annesi ay bende hastayım oram ağrıyor buram sızlıyor diye lafını kesiyor
eşimin halalariyla konuşuyoruz arada onlarda nasılsın bebiş nasıl diyip geçiyor benim aile tarafımdan da 9.torun oluyor bebişim annemler ablamlar dünyaları yığdı şuan yataklarını yapıyoruz (yün yorgan yastık falan )
Bende inadına annemin aldıklarını toparlayıp güzel bı cekim yapacam gerekirse kendi aldıklarımı da ekleyip fazla fazla gösterecem ki gıcıklık olsun
Ama hiç takma canım bebislerimiz sağlıklı olsun huzurumuz olsun bizden uzak olsunlar boşver bir yapar bin söylerler![]()

Ayy kendi ailemiz düşünenlerimiz iyiki varlar geri kalanlar da dışarda dursun mudahele etmesin alacaklarını iki katiyla biz onlara alalım