• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
benim kiziminda dogdugjndan beri sag gozu capaklanip akiyo dr a goturduk tikanikliktan olsugunu siyledi takip edilmesi gereken bir durummus gunde 4x10 sefer masaj yapiyorum sertce gozune biraz iyi geldi sanki insallah gecer gecmezse 1 yasina kadar ufak bi mudahaleyle tikanikligi acariz dedi insallah gerek kalmaz kendiliginden gecer:(
Tam olarak gözün neresine nasıl masaj yapıyorsun bizimki izin vermiyor ...inşallah geçer ya oda ayrı bi sıkıntı

Tam olarak gözün neresine nasıl masaj yapıyorsun bizimki izin vermiyor ...inşallah geçer ya oda ayrı bi sıkıntı
nasil anlatsam gozpinariyla burnunun birlestigi yer varya oraya parmagimla 10 kere bastiriyorum benimki de rahatsiz oluyo ama mecbur internete yaz goz tikanikligi masaji diye cikiyo

Evet cok istemiştim normal doğum yapmayı, zor oldu ama olabildi şükür :)

Ankara'dayım ben, araştırma gorevlisiyim, bir yandan doktora yapmaya çalışıyorum :) meslek böyle olunca her şeyi araştırmak huy olmuş durumda :)

Senin profilinde de akademisyen yazıyormuş şimdi gördüm, yoksa meslektaş mıyız? :KK48:
Öğretmenim ben kimya öğretmeni özel bir okulda...arastırma bendede cok var hamileyken dogum sonrası kitapları okuyordum millet dur bir dogur diye dalga geciyordu şu tracy'nin kitabı cok işime yaradı herseyi uygulayamayabilirisn ama bilmek güzel panik olmuyor insan :)
siyasetin üniversitelere girdiği bu dönemde akademisyenlik kolay değil başarı ile ilerlersin inşallah

Öğretmenim ben kimya öğretmeni özel bir okulda...arastırma bendede cok var hamileyken dogum sonrası kitapları okuyordum millet dur bir dogur diye dalga geciyordu şu tracy'nin kitabı cok işime yaradı herseyi uygulayamayabilirisn ama bilmek güzel panik olmuyor insan :)
siyasetin üniversitelere girdiği bu dönemde akademisyenlik kolay değil başarı ile ilerlersin inşallah
Öncelikle çok teşekkürler, son cümlen çok anlamlı. Hayatta kalmaya ve tutunmaya çalışıyoruz diyelim :) Sana da mesleğinde başarılar diliyorum. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek ve herkes layığıyla yapamıyor maalesef..
İnsan eğitimci olunca araştırmaya meraklı oluyor demek :) Tracy'nin kitabını okudum, hatta doğumdan önce okudum. Bilgilendiğim noktalar oldu tabi ki ama doğum yaptıktan sonra işlerin kitaplardaki gibi olmadığını öğrendim biraz da :KK48:

kizlar normal dogum yaptim dogumdan sonra ilk eylul ayinda regl oldum 15inde bu ay olmadim cok korkuyorum of spiral taktiricaktim bidahaki hafta 13 gun gecikti acaba diyorum dogumdan sonra normal mi yoksa bisey mi oldu doktoruma sormaya bile korkuyorum test mi alsam napsam ofo_O
Yoksa peşimden mi geliyorsun :KK66:

kizlar ben sali gunu pazardan taze meyve sebze alip ufak ufak artik tadimlara basliycam:halay: doktorum 15 gun sonra demisti 15 gun oldu

kizlar ben sali gunu pazardan taze meyve sebze alip ufak ufak artik tadimlara basliycam:halay: doktorum 15 gun sonra demisti 15 gun oldu
naasıl pişirip verdiğinizi tariflerinizi falan yazın ben galiba hiç bişi bilmiyorum...ne guzel emzirip geziyorduk şimdi çok zor gelecek :((

naasıl pişirip verdiğinizi tariflerinizi falan yazın ben galiba hiç bişi bilmiyorum...ne guzel emzirip geziyorduk şimdi çok zor gelecek :KK43:(
Ben sebze ve meyveleri buharda yumuşayana kadar pişirip öyle vereceğim, damağıyla ezebileceği kıvama getireceğim yani. Öğün tarifleri için daha zamanımız var :)

kızlar merhaba, ben de doğumdan sonra hiç uğramadım buralara:))

ek gıdalara başlıyoruz bakalım artık hayırlısyla kasımın ilk haftası. paylaşalım bilgilerimizi.

Ben sebze ve meyveleri buharda yumuşayana kadar pişirip öyle vereceğim, damağıyla ezebileceği kıvama getireceğim yani. Öğün tarifleri için daha zamanımız var :)
Ama bu şekilde karnı doymaz ki yani bence ne kadar yiyebilir ki çok mu pimpirikliyim :)

benimki hergün yapıyor mutlaka. ama bebekten bebeğe değişiyordur, genelleme yapmak yanlış olur.
Sadece anne sutu verdiğim zamanlarda haftada bi kez kaka yapıyordu şimdi bi yemek kaşığı yoğurt ve günde iki kez reflu maması veriyorum 60 cc kadar iki gün de bir yapıyor

Back