• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktor hergun dedi hastayken bile yıkandıkça daha iyi iyileşir normal de de günlük tozdan mikroptan arınır dedi ...nette araştırma yaptım haklıymış zor geliyor biraz ama....ortam sıcaklığı ve suyun sıcaklığı iyi olduktan sonra hiç bir zararı yok
Ben yanliz yikiyamiyom yoksa bende hergün yikamak isterdim :(

Kızlar bu bebek arabası artık ağır geliyor önümüzdeki ay baston araba almak istiyorum varmı kullanan tavsıyesı olan acaba.birde bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kendı kendılerıne uyuyorlarmı benimki memede yada emzikle kucağımda uyuyor nasıl alıştıracağım kendı uyuması için neyapmalıyım acaba
Ben hamak besik aldim onda salliyorum bazen oda fayda etmezse bebek arabasina koyuyom evde gezdiriyom onda kesinlikle yatiyor. Benimki malesef emzigi pek sevmiyor cok istiyodum alissin

Evet bebek için iyi şu an ama benim yokluğumda ne olut diye düşünmekten kendimi yiyip bitiriyorum. Alıştırma bardağıyla yapabilir mi tüm anne sütü öğünlerini?
İnsanın aklı kalıyor ister istemez ama çok çabuk alışıyorlar. Ben ilk gittiğim gün biraz kriz olmuş, aslında hata da bizdeydi çok alıştırma yapmadık evde, birden ayrılınca kötü oldu. Sonraki gidişlerimde gayet iyiydi. Benim tavsiyem önceden deneme yapın alıştırma bardağıyla, senin yokluğuna da alışsın. Başta biraz zorlanıyordu bardaktan içmeye ama şu an çok rahat içiyor. Bir de farklı markaları deneyebilirsin.

kizlar bebegimde hafif egzama var:cry: Allah dermansiz dert vermesjn ama insan cokkotu oluyo en önemlisi saglik Allah butun cocuklari korusun:dua: var mi bi bilgisi olan 5 gun krem kullanicaz sadece sanki hafiften gecmeye basladi ama gordukce kotu oluyorum of

İnsanın aklı kalıyor ister istemez ama çok çabuk alışıyorlar. Ben ilk gittiğim gün biraz kriz olmuş, aslında hata da bizdeydi çok alıştırma yapmadık evde, birden ayrılınca kötü oldu. Sonraki gidişlerimde gayet iyiydi. Benim tavsiyem önceden deneme yapın alıştırma bardağıyla, senin yokluğuna da alışsın. Başta biraz zorlanıyordu bardaktan içmeye ama şu an çok rahat içiyor. Bir de farklı markaları deneyebilirsin.

Aventle denemiştim şimdi nuk aldım onla da deneyeceğim. Ama su vericem önce, geçen sefer zorla süt sağmıştım boşa gitti :( dediğiniz bardaklardan da alayım. İlla bir yolunu bulucaz bizim bakıcı kasımda başlayacak iki ay benle duracak.

kizlar bebegimde hafif egzama var:cry: Allah dermansiz dert vermesjn ama insan cokkotu oluyo en önemlisi saglik Allah butun cocuklari korusun:dua: var mi bi bilgisi olan 5 gun krem kullanicaz sadece sanki hafiften gecmeye basladi ama gordukce kotu oluyorum of
Neresinde? Benim bebegimin arkada boynunda egzama gibi gecmiyor bi türlü kirmizi noktalar. Hic o kadarda önemsemedim sicaktan sandim :/

Bende almadim alsam mi almasam ki kararsizim. Bazi yerlerde iyi degil diye okudum ama yillardir millet kullanyior bise olmadi yani bilemedim

Bizim doktorumuzun internet sitesinde bile özel uyarı var yürüteçe asla bindirmeyin diye :( ben de çok hevesleniyordum halbuki, tüm kuzenlerim, yeğenlerim yürüteçle büyüdüler. Şimdi sakıncalı oldu.

Aventle denemiştim şimdi nuk aldım onla da deneyeceğim. Ama su vericem önce, geçen sefer zorla süt sağmıştım boşa gitti :KK43: dediğiniz bardaklardan da alayım. İlla bir yolunu bulucaz bizim bakıcı kasımda başlayacak iki ay benle duracak.
Ben ilk wee baby'ninkini denedim ama baya sertmiş ucu. Avent'le daha rahat aldı. Bunu da almasaydı Nuk deneyecektim.

doktor hngi kremi verdi cnm.kortizonlu mu

doktor hngi kremi verdi cnm.kortizonlu mu

Havalar soğumaya basladi bebeklerinizi ne sıklıkla yikiyorsunuz
Her gün
yurutec aldiniz mi aldiysaniz hangi marka aldiniz
Yürüteç önermiyor uzmanlar.
Nasıl yıkıyorsunuz yalnız? Ben asla yıkayamam şu an. Ne kadar beceriklisiniz Maşallah.
Filede yatırıp yıka. Yakınına havlusunu ser. Yıkayınca hemen havlusuna koy sar. Çok basit. Ya ben ya eşim tek başımıza yıkıyoruz. İki kişiye gerek yok bence. Korkulacak bir şey yok.

Tam mevsim geçişi kızlar çok dikkat edin bebeklerinize. Benimki o kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldu, ateşi var. 2 gecedir uyku yok. Ateş düşürücü ve derece elimde geziyorum. Allah yavrularımıza sağlık versin...

Her gün

Yürüteç önermiyor uzmanlar.

Filede yatırıp yıka. Yakınına havlusunu ser. Yıkayınca hemen havlusuna koy sar. Çok basit. Ya ben ya eşim tek başımıza yıkıyoruz. İki kişiye gerek yok bence. Korkulacak bir şey yok.
başını nasıl yıkıyorsun ?

Back