• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Senin yediklerinin tadını bile bilmiyor sadece seni taklit ediyor

Sana katılıyorum ek gıda ile ilgili herkesin kitap okumasını tavsiye ederim bebeklerede işkence olmasın örnek vereyim bir akrabam 6 aya girince başladı ama doyurasıya yedirmek istedi bebiş nasıl aglıyor eşim bile bu fazla değil mi yemek istemiyor dedi ben o zman hamileydim cok bilgim yoktu ama o görüntü hiç hosuma gitmedi yani bebekleriniZi üzmeyin 6-7-8 aylar tadım içindir gıdalarla tanısma alerji var mı yok mu keşfetme hala %90 anne sütü sonra artık öğün şeklinde eger 6. Aydan ek gıdaya önem verirseniz bebğin emmesi azalır ve süt azalır herkese kolay gelsin

Blw uygulayacak olan var mı?uygulamaya başladıgınızda deneyimlerini paylasır mısınız..
İkea antilop mama sandalyesi hakkında bilgisi olan var mı?
Ben de uygulamayı düşünüyorum kısmetse. Şu an kitaptan öğrenme aşamasındayım. :)
Şimdi diğer arkadaşa yazdım, ben yapmayı düşünüyorum blw, umarım becerebiliriz :) bence de buradan tecrubelerimizi paylaşalım. 14 Kasım'da ilk haşlanmış sebzesini vereceğim eline :)
Mama sandalyesi ben de ikea antilop alacağım, bir arkadaşım kullanmıştı, cok memnun kaldığını söyledi. Herkes onu öneriyor zaten.
Buradan paylaş muhakkak ya merak ediyorum ben de yapabilecek miyim diye ya inşallah başarırız :)

Bende aaantalyafayım dün başladım uzun kollu giydirmeye tek kat örtüyorum bere bence fazla sıkı giyinmeye alıstımı daha sık hastalık olur bütün yaz klimada kolsuz alttan cıtcıtlı ile durduk sen nasıl yaptın yazın

Erken değil mi kac aylık su an haziran grubundada yazıyordun ugramaz oldun:)

arada koyu yeşil oluyor herzaman bizimki kokulu

sence alınması gerekir mi mantıklı mı sadece suyu mu cıkıyor ısırdıkca püreside geliyor mu ? Nerden ne kadara aldın?

kilo alımları zamanla azalıyormus
Oo burada bir Antalyalı varmış :) Dün akşam çıktık biz de, nasıl soğuktu öyle. Penye bere taktım çünkü kendim bile üşüdüm. Yazın ben de o şekilde giydiriyordum ama artık bazen soğuk oluyor.

Akşam ve sabah erken soguk oluyor ama öğlen yine ev ateş kısa kollu zıbın altına ince pijama giydiriyorum ben ise ter içindeyim askılı ile geziyorum şaka gibi bana kış gelmicek haziran annesiyim bir iki yaZdım buraya sonra bayadır ugramadım aklıma geldi girdim şimdi burayıda takipteyim sende blw uygulayacaksın sanırım
Oo burada bir Antalyalı varmış :) Dün akşam çıktık biz de, nasıl soğuktu öyle. Penye bere taktım çünkü kendim bile üşüdüm. Yazın ben de o şekilde giydiriyordum ama artık bazen soğuk oluyor.

Ben ek gıdaya başlayınca muhallebi vermeyeceğim için bana daha çoook uykusuz geceler var demektir :)
Sırf uyumak için erken ek gıdaya başlanmaz bence, çocuğun sindirim sistemi söz konusu. Bunca ay sabrettin, 1 ay daha sabret :) Sonra zaten ömrü boyunca yemek yiyecek bu çocuk, bırak anne sütünün faydalarından sonuna kadar faydalansın :) Tabi ki son karar senin ama ben bu şekilde düşünüyorum.

Ben de dün gece 23:30dan sabah 07:30a kadar en az 7 kez emzirdim. Acaba diyorum muhallebi ve ya gece mamasi yerine direk toz şeker mi versem çocuğa :KK45:

Senin yediklerinin tadını bile bilmiyor sadece seni taklit ediyor

Sana katılıyorum ek gıda ile ilgili herkesin kitap okumasını tavsiye ederim bebeklerede işkence olmasın örnek vereyim bir akrabam 6 aya girince başladı ama doyurasıya yedirmek istedi bebiş nasıl aglıyor eşim bile bu fazla değil mi yemek istemiyor dedi ben o zman hamileydim cok bilgim yoktu ama o görüntü hiç hosuma gitmedi yani bebekleriniZi üzmeyin 6-7-8 aylar tadım içindir gıdalarla tanısma alerji var mı yok mu keşfetme hala %90 anne sütü sonra artık öğün şeklinde eger 6. Aydan ek gıdaya önem verirseniz bebğin emmesi azalır ve süt azalır herkese kolay gelsin

Blw uygulayacak olan var mı?uygulamaya başladıgınızda deneyimlerini paylasır mısınız..
İkea antilop mama sandalyesi hakkında bilgisi olan var mı?

Ben uygulamayi cok istiyorum fakat işe baslayacagim annem de yapamaz biliyorum.
Ikea mama sandalyesi hakkinda da erkek bebekler icin pek uygun olmadigini okudum. Oturma yeri darmis bacak arasi sıkıştırıp uyariyormus, sonrasinda eli hep pipisinde gezen bi bebemiz oluyormus :)
Bizimki de erkek ben joie almayi dusunuyorum e bebekte oturttum gayet rahat gozukuyordu tepsisi de cok genis. Krafta da oturttum onda da gayet dik, rahat oturdu fakat daha pahaliydi.

Buradan paylaş muhakkak ya merak ediyorum ben de yapabilecek miyim diye ya inşallah başarırız :)
Tabi paylaşırım, seninle hemen hemen aynı günlerde başlayacağız zaten, iletişim halinde oluruz :) Biraz sabrımız denenecek ama sonucunda kendi kendine yemek yiyen bebeklerimiz olacak diyerek motive ediyorum kendimi :) İşte bize biraz temizlik işi çıkacak :KK53:
Ben de dün gece 23:30dan sabah 07:30a kadar en az 7 kez emzirdim. Acaba diyorum muhallebi ve ya gece mamasi yerine direk toz şeker mi versem çocuğa :KK45:
Kökten çözüm diyorsun :KK48::KK48: Zaten bence çok farkı yok muhallebiden, o da sırf karbonhidrat :p

Ben uygulamayi cok istiyorum fakat işe baslayacagim annem de yapamaz biliyorum.
Ikea mama sandalyesi hakkinda da erkek bebekler icin pek uygun olmadigini okudum. Oturma yeri darmis bacak arasi sıkıştırıp uyariyormus, sonrasinda eli hep pipisinde gezen bi bebemiz oluyormus :)
Bizimki de erkek ben joie almayi dusunuyorum e bebekte oturttum gayet rahat gozukuyordu tepsisi de cok genis. Krafta da oturttum onda da gayet dik, rahat oturdu fakat daha pahaliydi.
Aaa bunu şimdi okudum, duymamıştım daha önce. En iyisi denemek o zaman ya. Çoğu yerde hep İkea sandalyesi var, bi oturtup deneyeyim.

Tabi paylaşırım, seninle hemen hemen aynı günlerde başlayacağız zaten, iletişim halinde oluruz :) Biraz sabrımız denenecek ama sonucunda kendi kendine yemek yiyen bebeklerimiz olacak diyerek motive ediyorum kendimi :) İşte bize biraz temizlik işi çıkacak :KK53:

Kökten çözüm diyorsun :KK48::KK48: Zaten bence çok farkı yok muhallebiden, o da sırf karbonhidrat :p
Instagramda gidadedektifini takip ediyor musun ? Bu bebek sutlaclari, kasik mamalari, bisküvileri vs. hepsinin icerigini yaziyor. Yurtdisinda cok temiz icerikli uretim yapan firmalar soz konusu Turkiye olunca basıyor şekeri. Sekerli gida zaten her turlu yenir, sevilir. Sonra "ama bebeğim cok seviyor, ağlıyor vermeyince" deniyor.
Annelerin onlardan almak yerine 1 muzu ezip azcik anne sutuyle kivamlandirmalari neden zor geliyor anlamiyorum.

Instagramda gidadedektifini takip ediyor musun ? Bu bebek sutlaclari, kasik mamalari, bisküvileri vs. hepsinin icerigini yaziyor. Yurtdisinda cok temiz icerikli uretim yapan firmalar soz konusu Turkiye olunca basıyor şekeri. Sekerli gida zaten her turlu yenir, sevilir. Sonra "ama bebeğim cok seviyor, ağlıyor vermeyince" deniyor.
Annelerin onlardan almak yerine 1 muzu ezip azcik anne sutuyle kivamlandirmalari neden zor geliyor anlamiyorum.
Evet takip ediyorum, bu bahsettiğin gönderiyi de görmüştüm. Kesinlikle katılıyorum bu dediğine, hem daha ekonomik hem de çok daha sağlıklı :) İnsan okudukça, araştırdıkça öğreniyor.

FBen uygulamayi cok istiyorum fakat işe baslayacagim annem de yapamaz biliyorum.
Of ben onu hiç bilmiyodum uygun fiyat güzel diye ikea diyodum bilemedim şimdi
ben bu tür gıdalara karsıyım zorda kalmadıkca sana hak veriyorum

Benimde sinirlerim bozuluyor artık 6 kilo gitti 6 kilo kaldı herkes spor yap diyo bebisle nasıl olacak enerJim ancak ona yetiyor siz ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz:)
Herkes karsi cikiyo emiyo diye ama 3ay sonra gorumcemın nişani var zayiflamam sart onumuzdeki ay ek gidaya badlucaz ufaktan bende baslicam

Herkes karsi cikiyo emiyo diye ama 3ay sonra gorumcemın nişani var zayiflamam sart onumuzdeki ay ek gidaya badlucaz ufaktan bende baslicam
EmZirirkende veriliyor kilo örnek ben 14 kilo almıstım 12 sini verdim sık sık yedim faydalı seyler yedim tatlı pek yemedim ekmekte az ve haftada iki spora gittim 1 aydır.. 3 ayda oldu bu sende yapabilirsin

Sen başla ben arkadan gelicem :kk77::kk77:

Hanimlar bisey sorcam bebislerinizi yere koyarken altina bisey seriyormusunuz? Ben battaniye ve onun üstüne carsaf seriyorum ama dönünce elleriyle carsafi hepsini önüne topluyor. Daha arkami döner dönmez bunu yapiyor hic bir is yapamiyorum :) Allah korusun agzina alir fln. Sizler napiyorsunuz bu durumda? Ve genel olarak gününüz nasil geciyor? Ben bu yüzden zar zor bi yemek yapa biliyorum.

Hanimlar bisey sorcam bebislerinizi yere koyarken altina bisey seriyormusunuz? Ben battaniye ve onun üstüne carsaf seriyorum ama dönünce elleriyle carsafi hepsini önüne topluyor. Daha arkami döner dönmez bunu yapiyor hic bir is yapamiyorum :) Allah korusun agzina alir fln. Sizler napiyorsunuz bu durumda? Ve genel olarak gününüz nasil geciyor? Ben bu yüzden zar zor bi yemek yapa biliyorum.
valla ben yemek yapip ortaligi toparlarsam sukrediyorum. kendimi beceriksiz hissediyorum hayir bir bebekle boyleysem 2 cocukla halim ne olur acaba

valla ben yemek yapip ortaligi toparlarsam sukrediyorum. kendimi beceriksiz hissediyorum hayir bir bebekle boyleysem 2 cocukla halim ne olur acaba
Hic sorma ev almis basini götürüyor aksam esim gelince diyorum bari biseler yapim o ona baksin ama aksam o kadar yorgun oluyorum ki kendimi zor yataga atiyorum :/

Back