- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #56.961
Ben de uygulamayı düşünüyorum kısmetse. Şu an kitaptan öğrenme aşamasındayım. :)Senin yediklerinin tadını bile bilmiyor sadece seni taklit ediyor
Sana katılıyorum ek gıda ile ilgili herkesin kitap okumasını tavsiye ederim bebeklerede işkence olmasın örnek vereyim bir akrabam 6 aya girince başladı ama doyurasıya yedirmek istedi bebiş nasıl aglıyor eşim bile bu fazla değil mi yemek istemiyor dedi ben o zman hamileydim cok bilgim yoktu ama o görüntü hiç hosuma gitmedi yani bebekleriniZi üzmeyin 6-7-8 aylar tadım içindir gıdalarla tanısma alerji var mı yok mu keşfetme hala %90 anne sütü sonra artık öğün şeklinde eger 6. Aydan ek gıdaya önem verirseniz bebğin emmesi azalır ve süt azalır herkese kolay gelsin
Blw uygulayacak olan var mı?uygulamaya başladıgınızda deneyimlerini paylasır mısınız..
İkea antilop mama sandalyesi hakkında bilgisi olan var mı?
Buradan paylaş muhakkak ya merak ediyorum ben de yapabilecek miyim diye ya inşallah başarırız :)Şimdi diğer arkadaşa yazdım, ben yapmayı düşünüyorum blw, umarım becerebiliriz :) bence de buradan tecrubelerimizi paylaşalım. 14 Kasım'da ilk haşlanmış sebzesini vereceğim eline :)
Mama sandalyesi ben de ikea antilop alacağım, bir arkadaşım kullanmıştı, cok memnun kaldığını söyledi. Herkes onu öneriyor zaten.