- 19 Ağustos 2016
- 558
- 214
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #56.941
tamam ozaman ben de soranlara bes aylık dıyorum obur ay bes bıtmıs olacakBizde 9 mayis dogumluyuz ben 5 aylik oldu diycem yarindan sonra:) bazilari aa yok seninki 6 oldu hani 6 da gün aldi diye bu bana sacma geliyor. Madem öyle yeni dogmus bebege siz 1 aylik mi diyorsunuz5 ayligiz biz arkadas
gece muhallebisi ile sabaha kadar uyuolarmıs :) kasımda mı baslasam? su an anne sutu ıle ıkı saatte bır kalkıo emıo uyuo oglum8 Ekim'de yani bugün tam 5 ayı bitirmiş oluyor, 5 aylık diyebilirsin :) ek gıdaya 6 ay dolunca geçiliyor, 1 ay daha var, bekle bence :)
185 gün dolunca başla sıkıntı yok o da 6 aya denk geliyo zatengece muhallebisi ile sabaha kadar uyuolarmıs :) kasımda mı baslasam? su an anne sutu ıle ıkı saatte bır kalkıo emıo uyuo oglum
vermiyorum doktor kan değerleri iyi gerek yok verme dedi...9. ayda tekrar bakacak duruma göre verip veya vermeyecemKızlar kan ilacını nasıl veriyorsunuz bi türlü iciremedim
eczanelerde var canım 6 tl mi 9 mu ne pahalı bişi değil sadece emiyo suyu cıkıyor...mayısta doğurunca haziran anneleride diğer grupla birleşince tanımadığım birsuru kişi buraya yazmaya başladımBende aaantalyafayım dün başladım uzun kollu giydirmeye tek kat örtüyorum bere bence fazla sıkı giyinmeye alıstımı daha sık hastalık olur bütün yaz klimada kolsuz alttan cıtcıtlı ile durduk sen nasıl yaptın yazın
Erken değil mi kac aylık su an haziran grubundada yazıyordun ugramaz oldun:)
arada koyu yeşil oluyor herzaman bizimki kokulu
sence alınması gerekir mi mantıklı mı sadece suyu mu cıkıyor ısırdıkca püreside geliyor mu ? Nerden ne kadara aldın?
kilo alımları zamanla azalıyormus
Kizlar bebegimin yanagi tahris oldu kirmizi kirmizi opmekten olmus ne yapabilirim oneriniz var mi[/QUOTE
canim benim kızın da yanagi tahris oldu. doktor dermatit olmus dedi. ben de takip ettim genelde banyodon sonra kizariyor. ben de sampiandan supheleniyorum. sebamed kullaniyordum kullanmiyorum artik
Ben ek gıdaya başlayınca muhallebi vermeyeceğim için bana daha çoook uykusuz geceler var demektir :)gece muhallebisi ile sabaha kadar uyuolarmıs :) kasımda mı baslasam? su an anne sutu ıle ıkı saatte bır kalkıo emıo uyuo oglum
valla biz de oyleyiz. oyle doyacak kadar devil ama az az tadiyor. cunku yerken agzimiza bakiyor masum masum agzini saplaytiyor hatta kasigi agzimiza gotururken kendi agzinu aciyorKizla ben tattirmalara basladim belki bazilari diycek 6 aydan önce aman olmaz fln ama benimki kasigi görünce cok heycanlaniyor yada biz biseler yiyince hii hii yalvariyo banada verin diye :) cok düsündüm tasindim baslasam mi baslamasam mi ama basladim ve iyi gidiyor :)haydi bismillah diyorum
Bende iki üc cay kasigi veriyorum elmayla basladim seftalide verdim. Sebzede vermek istiyorum bakalim onlara ne tepki vercek:)valla biz de oyleyiz. oyle doyacak kadar devil ama az az tadiyor. cunku yerken agzimiza bakiyor masum masum agzini saplaytiyor hatta kasigi agzimiza gotururken kendi agzinu aciyor
Canim bence beslenmeyle alakasi yoktur ya :/ benim sütüm az olduguna ragmen gece deliksiz uyuduguda oluyodu. Ben kv kaldim 2-3 ay eve geldigimden beri bizde öyleyiz 2 saatte bir yada her saat bazen uyaniyor. Bilemedl artik neden :/gece muhallebisi ile sabaha kadar uyuolarmıs :) kasımda mı baslasam? su an anne sutu ıle ıkı saatte bır kalkıo emıo uyuo oglum
Neden muhallebi vermeyeceksin muhallebiden kastım kaşık mamalar ben çok severim çocuğu onu yemeye çalışır halde yuzu gözü mama olmuş haliniBen ek gıdaya başlayınca muhallebi vermeyeceğim için bana daha çoook uykusuz geceler var demektir :)
Sırf uyumak için erken ek gıdaya başlanmaz bence, çocuğun sindirim sistemi söz konusu. Bunca ay sabrettin, 1 ay daha sabret :) Sonra zaten ömrü boyunca yemek yiyecek bu çocuk, bırak anne sütünün faydalarından sonuna kadar faydalansın :) Tabi ki son karar senin ama ben bu şekilde düşünüyorum.
Senin yediklerinin tadını bile bilmiyor sadece seni taklit ediyorvalla biz de oyleyiz. oyle doyacak kadar devil ama az az tadiyor. cunku yerken agzimiza bakiyor masum masum agzini saplaytiyor hatta kasigi agzimiza gotururken kendi agzinu aciyor
Sana katılıyorum ek gıda ile ilgili herkesin kitap okumasını tavsiye ederim bebeklerede işkence olmasın örnek vereyim bir akrabam 6 aya girince başladı ama doyurasıya yedirmek istedi bebiş nasıl aglıyor eşim bile bu fazla değil mi yemek istemiyor dedi ben o zman hamileydim cok bilgim yoktu ama o görüntü hiç hosuma gitmedi yani bebekleriniZi üzmeyin 6-7-8 aylar tadım içindir gıdalarla tanısma alerji var mı yok mu keşfetme hala %90 anne sütü sonra artık öğün şeklinde eger 6. Aydan ek gıdaya önem verirseniz bebğin emmesi azalır ve süt azalır herkese kolay gelsinBen ek gıdaya başlayınca muhallebi vermeyeceğim için bana daha çoook uykusuz geceler var demektir :)
Sırf uyumak için erken ek gıdaya başlanmaz bence, çocuğun sindirim sistemi söz konusu. Bunca ay sabrettin, 1 ay daha sabret :) Sonra zaten ömrü boyunca yemek yiyecek bu çocuk, bırak anne sütünün faydalarından sonuna kadar faydalansın :) Tabi ki son karar senin ama ben bu şekilde düşünüyorum.
Ben blw (bebek liderliginde beslenme) yapmayı düşünüyorum o yüzden, becerebilirsem tabi :) hiçbir tür püre, muhallebi, kaşık maması vermeyi düşünmüyorum, tabi gene de büyük konuşmayayım. Yüzü gözü yedikleri içinde fazlasıyla kalacak bu yöntemde de. Direkt eline vereceğim sebzeleri, meyveleri :)Neden muhallebi vermeyeceksin muhallebiden kastım kaşık mamalar ben çok severim çocuğu onu yemeye çalışır halde yuzu gözü mama olmuş halini
Şimdi diğer arkadaşa yazdım, ben yapmayı düşünüyorum blw, umarım becerebiliriz :) bence de buradan tecrubelerimizi paylaşalım. 14 Kasım'da ilk haşlanmış sebzesini vereceğim eline :)Senin yediklerinin tadını bile bilmiyor sadece seni taklit ediyor
Sana katılıyorum ek gıda ile ilgili herkesin kitap okumasını tavsiye ederim bebeklerede işkence olmasın örnek vereyim bir akrabam 6 aya girince başladı ama doyurasıya yedirmek istedi bebiş nasıl aglıyor eşim bile bu fazla değil mi yemek istemiyor dedi ben o zman hamileydim cok bilgim yoktu ama o görüntü hiç hosuma gitmedi yani bebekleriniZi üzmeyin 6-7-8 aylar tadım içindir gıdalarla tanısma alerji var mı yok mu keşfetme hala %90 anne sütü sonra artık öğün şeklinde eger 6. Aydan ek gıdaya önem verirseniz bebğin emmesi azalır ve süt azalır herkese kolay gelsin
Blw uygulayacak olan var mı?uygulamaya başladıgınızda deneyimlerini paylasır mısınız..
İkea antilop mama sandalyesi hakkında bilgisi olan var mı?
Bende bilmediğim bir zararı var sandım :) hımm bende düşünüyorum blw yi ama tam blw olmaz bende çünkü organik havucu elmayı nerde bulayım ben o yüzden organik havuç püresidir buğdaylı elmalı püreleri yedirmeyi düşünüyorum bide şimdiden bişi demek yanlış olur çünkü anne sütunun 2 ay sonra ne durumda olacağını bilemem bi şekilde tamamlama yapmak şart diye düşünüyorum kendi eliyle iki dişiyle neden ne kadar vitamin alır onu da dikkate almak lazımBen blw (bebek liderliginde beslenme) yapmayı düşünüyorum o yüzden, becerebilirsem tabi :) hiçbir tür püre, muhallebi, kaşık maması vermeyi düşünmüyorum, tabi gene de büyük konuşmayayım. Yüzü gözü yedikleri içinde fazlasıyla kalacak bu yöntemde de. Direkt eline vereceğim sebzeleri, meyveleri :)
O zaman seni takipteyim bende sebzeyle başlıyacağım :) netten baya okudum ama kitabını alıcam bi cıkamadım evdenŞimdi diğer arkadaşa yazdım, ben yapmayı düşünüyorum blw, umarım becerebiliriz :) bence de buradan tecrubelerimizi paylaşalım. 14 Kasım'da ilk haşlanmış sebzesini vereceğim eline :)
Mama sandalyesi ben de ikea antilop alacağım, bir arkadaşım kullanmıştı, cok memnun kaldığını söyledi. Herkes onu öneriyor zaten.
Benimki de öyle dr sordum alışkanlık dedi aç olup uyanmiyordur dediCanim bence beslenmeyle alakasi yoktur ya :/ benim sütüm az olduguna ragmen gece deliksiz uyuduguda oluyodu. Ben kv kaldim 2-3 ay eve geldigimden beri bizde öyleyiz 2 saatte bir yada her saat bazen uyaniyor. Bilemedl artik neden :/
Kitabı ben okudum, baya gaza geldim :) Ama BLW Türkiye'nin sayfasında da var kitaptaki çoğu bilgi, hatta belki daha fazlası. Ek olarak bebeklerinin nasıl BLW'ye geçtiğini anlatmış yazarlar.O zaman seni takipteyim bende sebzeyle başlıyacağım :) netten baya okudum ama kitabını alıcam bi cıkamadım evden
İkea bende begendımde oturma yeri küçük mü ben starbucks. Ta gördüm öyle gibi geldi bilemedim bi de english home var o da güzel diyen var ikeanınkine benziyomuş
Blw nün netteki sayfasını okudum ben kitapta daha fazlası vrdır diye düşündüm d&r gittiğimde içini bi karıstırır ona göre alırım youtube ta uygulayanların videolarıda güzel bende peşinden koşmak istemiyorum püreyle o yerken bende yerim cok iyi olur bakalım deneyip göreceğiz ama benim oglum dünyaya geleceği günü bile kendi secti şimdi kendi yiyeceğini kendi secicek kendi yiyecek inşallahKitabı ben okudum, baya gaza geldim :) Ama BLW Türkiye'nin sayfasında da var kitaptaki çoğu bilgi, hatta belki daha fazlası. Ek olarak bebeklerinin nasıl BLW'ye geçtiğini anlatmış yazarlar.
English Home'un sandalyesi de güzel galiba, birkaç kişide gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?