2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar kızımın dün dişi çıktı üstündeki eti atınca biraz kan falan korktum ama şimdi damakta bir tırtıl var
Bizimkinde 2 tane var diş. Cok fena isiriyor, hazirla kendini. Elimi,kolumu, cenemi, burnumu hep isirma derdinde. Bazen mutlu olsun diye bilerek isirmasina izin veriyoruz, kan getirene kadar birakmiyor sagolsun :) bi de bugun mememi bir kapti ki hiç sorma

Bizim bebis de geçen haftalar da hastalandı ateş hep 38.5 çıkıyordu 3 gün kuralı var işte biliyosunuzdur evde fitil verdik şurubu istemiyor kusuyo sonra gidince kan alındı crp biraz yüksek çıkınca antibiyotik kullanmaya başladık sadece 3 kullanımda her yerinde kırmızı benekler olmaya başladı göz kapakları ve altları kırmızılıktan görülmüyordu sonra bi de alerji ilacı kullandık Allah dermansiz dert vermesin bir şekilde geçiyo buna da şükür

Maşallah bunların acelesi ne böyle 4 aylık diş mi çıkar bizimi ikincide şişmiş yakında oda patlar :)

Sezaryen yerleriniz ne durumda bi türlü iyileşmiyo sanki kırmızı bi hat şeklinde bunun kırmızılığı ne zaman gidecek yoksa sizinkiler gitti de benim ki mi duruyo

Amin cnm cok gecmis olsun. Biz dogdumuzdan beri 3 kez antibyotik kullandik o kadar üzülüyorum ki iyi birsey degil. Bide baska bi doktor demez mi bu cocugun anibyotiklik biseysi yok kes onu. Bos yere kullandim bosu bosuna ogluma ilac verdim ya ona üzülüyorum.

Facete emzirme sanati diye bi grup var oraya üye olup yazsana sana yardimci olurlar tavsiyelerle memeye döner bebeğin inşallah
Oneriniz icin cok cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkurler. Bebegim memeye döndü. Emmeyle ve emzirmeyle ilgili cok sey ogrendim onlardan. Oglan 10 gun sonra 5 aylik olacak. 40indan beri emziriyorum. Ne zamandir aklimda mesajinizi bulup tesekkur edecektim. Aradim buldum sonunda. Cok sagolun.

Bu mesaja ben de teşekkür etmezsem olmazdı, ben de buradan öğrendim o grubu. Gruptaki gönderileri takip etmek cok faydalı gerçekten :)
Aynen simdi memeler terbiye olunca eskisi gibi sert degil diye belki de sutum bitti sanacaktim mama verecektim ogluma. Ya da sagip az geldiginde panik olacaktim. Halbuki emdikce geliyor :) okudukca ogrendim. Burda da birkac kisiye yardimci olmak istedim ama cok tepki aldim :'(

Evet kesinlikle. Keşke hamileyken öğrenseymişiz o grubu. Ben ilk doğduğu günlerde çok hata yapmışım, şimdi anlıyorum. Neyse zararın neresinden dönsek kârdır.

Tepki aldığını hatırlıyorum. Benzer bir tepkiyi ben de ilk 6 ay anne sütü/mama harici bir şey vermeyin dediğimde almıştım. Özellikle tepki çekmemek adına mamayı da ekledim ama yine de tepki aldım. Herkes aynı düşünmüyor maalesef. Kimseyi de zorlayamayız. Sonuçta herkesin kendi çocuğu, kendi tercihleri, herkes çocuğuna en iyi şekilde annelik yapıyor :)

Bu mesaja ben de teşekkür etmezsem olmazdı, ben de buradan öğrendim o grubu. Gruptaki gönderileri takip etmek cok faydalı gerçekten :)

Bu mesajlar karsisinda ben tesekkur ederim asıl arkadaslar. Bilincli anneler, bilincli bireyler yetistirir
Tepkilere ise aldirmayin. Bildiginiz dogruyu soylersiniz, olursa olur. Sahsen benim cehalete tahammulum yok, sizin de olmasin :)

kızlar mayıs dogumlu anneler, bebegım kac aylık dıyıcem? bes mı? 8 mayıs dogumluyuz. besi bitirdin ek gıda muhallebiye geç diyuenler var. ama internett a baktıgımda henuz bes aylık degıl yazıyor kafam karısık
mayıs
hazıran
temmuz
agustos
eylul bence dolu dolu bes aylık?

Bizde 9 mayis dogumluyuz ben 5 aylik oldu diycem yarindan sonra:) bazilari aa yok seninki 6 oldu hani 6 da gün aldi diye bu bana sacma geliyor. Madem öyle yeni dogmus bebege siz 1 aylik mi diyorsunuz 5 ayligiz biz arkadas

uzu

uzun kollu ve battaniye at ben antalyada kaliyorum dun ebenin yanina gittik 2 kat elbise ve bere ile uyut dedi biz fark etmiyoruz buuukleriz hep der bebeklere igne deliginden gecen hava onlari hasta ediyor
Bende aaantalyafayım dün başladım uzun kollu giydirmeye tek kat örtüyorum bere bence fazla sıkı giyinmeye alıstımı daha sık hastalık olur bütün yaz klimada kolsuz alttan cıtcıtlı ile durduk sen nasıl yaptın yazın
kızlar kızımın dün dişi çıktı üstündeki eti atınca biraz kan falan korktum ama şimdi damakta bir tırtıl var
Erken değil mi kac aylık su an haziran grubundada yazıyordun ugramaz oldun:)
oglumun kakasinin rengi koyu yesil ve gazida cok asiri kokuyor sadace anne sutu veriyorum sizce normal mi sizlerde boyle olan var mi
arada koyu yeşil oluyor herzaman bizimki kokulu
sence alınması gerekir mi mantıklı mı sadece suyu mu cıkıyor ısırdıkca püreside geliyor mu ? Nerden ne kadara aldın?
Bu ay bebekleriniz kaç gr aldı....evdeki tartıya göre bizimki hiç almamış gozukuyo sut artık az mı geliyo acaba hareketlendiler ya mama mı versek biraz da bilemedim ki
kilo alımları zamanla azalıyormus

8 Ekim'de yani bugün tam 5 ayı bitirmiş oluyor, 5 aylık diyebilirsin :) ek gıdaya 6 ay dolunca geçiliyor, 1 ay daha var, bekle bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…