- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #56.621
Prima 3 numara kullaniyorum pisik yapar diye korkuyorum baska bez almaya 2 panet bez zten elimde kldi kücüldükızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz prima premium care 2 numarayı kullanıyorum acaba 3 e gecsemmi diye düşünüyordum bayağı fiyat farkı var numara büyüdükçe bez pahalılaşıyor sanırım...başka markaya mı gecsem siz ne kullanıyorsunuz
Oldu mu oluyor ya bu zamana kadar prima Premium care kullandım ama 3-4 kkez pişik oldu şuan bile azıcık varPrima 3 numara kullaniyorum pisik yapar diye korkuyorum baska bez almaya 2 panet bez zten elimde kldi kücüldü
Bazı Dr ları anlayamıyorum hem her yerde yazıyorlar bangır bangır ilk 6 anne sütü sadece diye dünya Sağlık örgütü,sağlık Bakanlığı bildiri yayınlıyor sonra 4. Ayda meyve suyu diyo yavaş yavaş başla diyo çok kızıyorum böyle Dr lara. Anne sütü 1 yaşına kadar bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte anne sütü yoksa formül mama aynı şekilde. 6. Ayı doldurmadan tadımlara geçmeyi düşünüyorum blw yöntemiyle geçiş yapacağım ek gıdaya 1 yaşına kadar inş.anne sütü ana öğünü olacak. Sende kendi iç sesine güven ve bekle bence bebeğine de çok geçmiş olsunMerhba kizlar oglum hala üst solunum yolu enfeksyonu geciriyor. Tekrar abtibyotige baslaidk cok üzülüyom. Dktorum dwdi 4. aydan meyve su ve sebze corbasin baslaya bilirsin dedi de... ben daha kararsizim cok erken degilmi. Siz ne zaman baslamayi düsünüyorsunuz. Bi yandan diyom iyi olur sanki doymuyor oglum gibime geliyor. Hayirlisi bi bakalim hele
Prima dan sasmakızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz prima premium care 2 numarayı kullanıyorum acaba 3 e gecsemmi diye düşünüyordum bayağı fiyat farkı var numara büyüdükçe bez pahalılaşıyor sanırım...başka markaya mı gecsem siz ne kullanıyorsunuz
Komili kullaniyorum cok memnunum.kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz prima premium care 2 numarayı kullanıyorum acaba 3 e gecsemmi diye düşünüyordum bayağı fiyat farkı var numara büyüdükçe bez pahalılaşıyor sanırım...başka markaya mı gecsem siz ne kullanıyorsunuz
Tam ne zaman başlayacaksın tadımlara? Kaç mayıs doğum günü bir de? :)Bazı Dr ları anlayamıyorum hem her yerde yazıyorlar bangır bangır ilk 6 anne sütü sadece diye dünya Sağlık örgütü,sağlık Bakanlığı bildiri yayınlıyor sonra 4. Ayda meyve suyu diyo yavaş yavaş başla diyo çok kızıyorum böyle Dr lara. Anne sütü 1 yaşına kadar bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte anne sütü yoksa formül mama aynı şekilde. 6. Ayı doldurmadan tadımlara geçmeyi düşünüyorum blw yöntemiyle geçiş yapacağım ek gıdaya 1 yaşına kadar inş.anne sütü ana öğünü olacak. Sende kendi iç sesine güven ve bekle bence bebeğine de çok geçmiş olsun
Bende komılı 3 numara kullanıyorum çok memnunun hatta ıslak mendılım de komılıKomili kullaniyorum cok memnunum.
Prima dan bende memnun kalmadım sürekli kaka taşırdı komili 3 numara kullanıyorum şimdilik memnunuz arada taşırİyi o da kakayi gazlı yapmasından veya sıvı olmasından kaynaklaniyormusBende komılı 3 numara kullanıyorum çok memnunun hatta ıslak mendılım de komılı
Bana 6 haftada kontrole gittiğimde emzirirken kullanılabilen ilaçlardan önermişti ama ben kullanmıyorumSpiral kanamaya arttiriyor diye vazgectim.. doktorumda 6 ay sonra dogum kontrol hapi kullana bilirsin dedi. Bende 6 ayi bekliyom onu kullancam
Doktorun muhakkak bilir danışabilirsin var emzirirken kullanılan ilaçlarbende nasil korunmaliyim bilmiyorum.ben dogum kontrol hapi emzirirken kullanilmaz diye biliyordum sasirdim
hapin adi ne peki
Benim oğlum uzun zamandır tek meme ortalama 5 dk emiyor. Meme reddi olmayabilir hızlı çekip boşaltıyordur büyük ihtimalle. Sadece etrafa ilgileri arttı4.ayda meme reddi oluyor diyorlar 4.aya girenler var mı bebişlerde red sorunu yaşadınız mı? Oğlum 3.ayı haftaya bitiricek ama şimdiden meme emmek istemiyor gibi hemen dikkati dağılıyor bide çabuk gaz oluyor midede 5 dk bile düzgün emmiyor herseferinde tek meme emiyor.
Sütünün az olduğunu sağıp mı anladın? Sağmak sağlıklı sonuç vermeyebiliyor. kilo alımında sıkıntısı yoksa bence peşin hükümlü olma. Yetiyordur annesiSelam kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor bebislerle. Biz öyle ugrasiyoz bazen sütüm iyi oluyor bazen azaliyor. Bazen ac oldugunda mama vermeye calisiyorum ama hic bir sekilde kabul etmiyor onu. Ac oluyor üzülüyorum. Ve kakasida cok kötü kokuyor ve hala mukuslu. Balgami var hala gecmedi acaba ondan mi mukuslu diye düsünüyorum. Öksürüyo dolayisiyla. Götürdüm saglil ocagina hic biseysi yok diyor anlamadim
Benimki de aynıGünaydin kizlar bebislerle araniz nasil.benim kiz elini agzindan hic cekmiyor hani dis cikaran cocuklar olurya ayni oyle.acaba dis etimi kasiniyor
3 aydan sonra kilo alımı azalıyormuş.Kızlar bu ay kaç kilo aldı bebekleriniz bizimki 500 gr almış az mı
Hem de ne dökülme... heryer saçArkadaslar günaydın.benım bu ay saçlarım dökülmeye başladı.aşırı dökülüyor.sizler Doğumdan sonra hamilelikte kullandığınız vitamin hapını kullandınız mı.ben vinelac kullanmıştım emzirme dönemindede kullanılıyormuş alayım dıyorum.birde çok halsiz kalıyorum sizlerde durumlar nasıl
Sen doktorunu dinle insanlar bilir bilmez konuşuyorHerkes zayif diyo sinirlerim bozuldu :/
Süt hızlı geliyorsa veya gazı varsa da sinirlenirBende başlarda çoktu sagmadim şimdi pişman oldum sanki geri gitmiş gibi anca yetiyor.süt arttırıcı ya basladim tekrar. Sanki meme boş gibi oglumda sinirleniyor emerken
Su etkiler ama göğsünü boş hissediyorsun diye sütünün az olduğunu düşünmeKizlar benimde suttum baya azaldi sanki bos :/ seyahat edicem sagim dedim yolculuk icin ama cok az cikti. Bu aralar suyu fazla icemiyorum acaba ondan mi sizde var mi ayni sorun
3,5 aylık oğlum. Son günlerde ciddi anlamda azaldı çişli bezleriarkadaslar kirlibez sayinuz kac
Prima pampers 3-4 numara karışık kullanıyorum. Her ikisinden de elimde bolca var.kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz prima premium care 2 numarayı kullanıyorum acaba 3 e gecsemmi diye düşünüyordum bayağı fiyat farkı var numara büyüdükçe bez pahalılaşıyor sanırım...başka markaya mı gecsem siz ne kullanıyorsunuz
Ben de tam ne zaman başlanacak merak ediyorum. 6 ay doldu hop ek gıda mı yapıyoruz :)Tam ne zaman başlayacaksın tadımlara? Kaç mayıs doğum günü bir de? :)
Doğması gereken günden itibaren 180 günü tamamlayınca başlayın diyorlar bağırsak gelişimi tamamlansın diye galiba. Zaten öyle hop ek gıda gibi olmuyormus. Blw yapacaksan, uzunca bi süre resmen bir sey yemiyor bebeler :) kabak veriyosun eline oynuyor, döndürüyor, bakıyor falan, bi ısırık alsa bile bi başarı aslında :) zamanla alışıyorlarmıș ama nasıl olacak bilmiyorum. Heyecanlıyım şimdidenBen de tam ne zaman başlanacak merak ediyorum. 6 ay doldu hop ek gıda mı yapıyoruz :)
Kulagindan pislik cikmayan insan mi var :) ama sanirim kaynananinkinden cikmiyor :)Bebeklerinizin kulagindan hic pislik cikiyor mu kizlar? Benimkinin sari sari geliyor.. disariya cikiyoruz kaynanam diyo rüzgar vurmustur agri yapmistir. Üst solunum yolu enfeksyonu geciriyoruz ondan mi acaba bilemedim..cuma günü doktora gidecem. Bebegimin genel durumu iyi keyfi yerinde emiyor. Pazar günüde bir ucak seyahatimiz olcak cok heycanliyim.
Saol canim bende öyle diyorum ama malesef benim disinda herkes cocugumun hakkinda karar veriyor. Izin vermesem bile yinede inatla kendi dediklerini yapiyorlar. Az kaldi evime dönecem diye kimseyi kirmak istemiyorum esimin hatri icin. Bebegim 1 ay balgami gecmedi ben diyorum normal degil yinede herkes normal diyor bise olmaz diyor en sonunda götürdüm ve hala enfeksyonu var. O kadar kizdim ki Allaha cok sükür bebegim bronsit yada daha kötüsü zatüre olmadi. Insanin kendi evi gibisi yok vallah burda hic düzenimiz yokKulagindan pislik cikmayan insan mi var :) ama sanirim kaynananinkinden cikmiyor :)
Bizde de cikiyor rahat ol, sorun yok
Her banyo sonrası pamukla silmeme rağmen akıyor, normal.Bebeklerinizin kulagindan hic pislik cikiyor mu kizlar? Benimkinin sari sari geliyor.. disariya cikiyoruz kaynanam diyo rüzgar vurmustur agri yapmistir. Üst solunum yolu enfeksyonu geciriyoruz ondan mi acaba bilemedim..cuma günü doktora gidecem. Bebegimin genel durumu iyi keyfi yerinde emiyor. Pazar günüde bir ucak seyahatimiz olcak cok heycanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?