2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Prima 3 numara kullaniyorum pisik yapar diye korkuyorum baska bez almaya 2 panet bez zten elimde kldi kücüldü

Bazı Dr ları anlayamıyorum hem her yerde yazıyorlar bangır bangır ilk 6 anne sütü sadece diye dünya Sağlık örgütü,sağlık Bakanlığı bildiri yayınlıyor sonra 4. Ayda meyve suyu diyo yavaş yavaş başla diyo çok kızıyorum böyle Dr lara. Anne sütü 1 yaşına kadar bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte anne sütü yoksa formül mama aynı şekilde. 6. Ayı doldurmadan tadımlara geçmeyi düşünüyorum blw yöntemiyle geçiş yapacağım ek gıdaya 1 yaşına kadar inş.anne sütü ana öğünü olacak. Sende kendi iç sesine güven ve bekle bence bebeğine de çok geçmiş olsun

Prima dan sasma
Bence cnm bikac farkli mrka denedm senegidim anda sadece ciste bile bodysi pijamasi hep islandi oglumun.primayi gece koyuorum sabaha kadar kaka veya ciste hic islanma
Tasma
Olmuyor 3 numara kullaniorm 9kiloya kadar onu kullanacam.aktif bebek daha kaliteli bence primada. Gece uykuda kaka
Yapmio bebisler zaten genelde
Gunduz ya da sabhaa karsi

Kizlar dogumdan beri (8mayis) ilk defa girdim foruma desem...surekli bu moddayiz bebislerimiz felegimizi sasirtti aklima
Bile gelmedi girmwk.ilk gunler ne zordu lohusalik ah ah... uykusuz geceler gundu uyuyan gece ayakta olan bir erkek bebis.hamdolsun bugunlerime diyorum. Simdi kizlar aranzda
Mayis dogumlular var mesela 8mayis dogumlu bebegimi sorduklarinda
Kac aylik dicem? 4. Aya henuz girmedi ama dort aylik mi diosunuz siz yoksa dolu dolu dort aylik olunca
Mi? Bir de sutum benim de cok azaldi onceden fiskirirdi
Smdi gunduz katiyyen emmiyor gece
Uykuluyken emio sadexe gunduz de
Uykuluyken mizirdaniosa meme veriorm
Onun disinda deli gibi ac
Olsa da
Meme
Almio su dorduncu ay sendromundan ve dis
Cikarma
Doneminden cok korkuorm kizlar

Tam ne zaman başlayacaksın tadımlara? Kaç mayıs doğum günü bir de? :)

İyi bayramlar kızlar nasılsınız.. Benim kızım 34 haftalık doğdu şimdilerde 3 ay 5 günlük ve diş çıkarıyo kocaman şişmiş alt dişi ağzı salya salya sürekli huysuz bu kızın acelesi ne ben anlamıyorum

Bende komılı 3 numara kullanıyorum çok memnunun hatta ıslak mendılım de komılı
Prima dan bende memnun kalmadım sürekli kaka taşırdı komili 3 numara kullanıyorum şimdilik memnunuz arada taşırİyi o da kakayi gazlı yapmasından veya sıvı olmasından kaynaklaniyormus

Spiral kanamaya arttiriyor diye vazgectim.. doktorumda 6 ay sonra dogum kontrol hapi kullana bilirsin dedi. Bende 6 ayi bekliyom onu kullancam
Bana 6 haftada kontrole gittiğimde emzirirken kullanılabilen ilaçlardan önermişti ama ben kullanmıyorum
bende nasil korunmaliyim bilmiyorum.ben dogum kontrol hapi emzirirken kullanilmaz diye biliyordum sasirdim
hapin adi ne peki
Doktorun muhakkak bilir danışabilirsin var emzirirken kullanılan ilaçlar
Benim oğlum uzun zamandır tek meme ortalama 5 dk emiyor. Meme reddi olmayabilir hızlı çekip boşaltıyordur büyük ihtimalle. Sadece etrafa ilgileri arttı
Sütünün az olduğunu sağıp mı anladın? Sağmak sağlıklı sonuç vermeyebiliyor. kilo alımında sıkıntısı yoksa bence peşin hükümlü olma. Yetiyordur annesi

Günaydin kizlar bebislerle araniz nasil.benim kiz elini agzindan hic cekmiyor hani dis cikaran cocuklar olurya ayni oyle.acaba dis etimi kasiniyor
Benimki de aynı
Kızlar bu ay kaç kilo aldı bebekleriniz bizimki 500 gr almış az mı
3 aydan sonra kilo alımı azalıyormuş.
Hem de ne dökülme... heryer saç
Herkes zayif diyo sinirlerim bozuldu :/
Sen doktorunu dinle insanlar bilir bilmez konuşuyor
Bende başlarda çoktu sagmadim şimdi pişman oldum sanki geri gitmiş gibi anca yetiyor.süt arttırıcı ya basladim tekrar. Sanki meme boş gibi oglumda sinirleniyor emerken
Süt hızlı geliyorsa veya gazı varsa da sinirlenir
Kizlar benimde suttum baya azaldi sanki bos :/ seyahat edicem sagim dedim yolculuk icin ama cok az cikti. Bu aralar suyu fazla icemiyorum acaba ondan mi sizde var mi ayni sorun
Su etkiler ama göğsünü boş hissediyorsun diye sütünün az olduğunu düşünme
arkadaslar kirlibez sayinuz kac
3,5 aylık oğlum. Son günlerde ciddi anlamda azaldı çişli bezleri

Prima pampers 3-4 numara karışık kullanıyorum. Her ikisinden de elimde bolca var.
Tam ne zaman başlayacaksın tadımlara? Kaç mayıs doğum günü bir de? :)
Ben de tam ne zaman başlanacak merak ediyorum. 6 ay doldu hop ek gıda mı yapıyoruz :)

Herkese iyi bayramlar anneler.
Umarım herkesin bebişi iyidir.
Ben emzirmeye devam ediyorum, kilo alımı normal, kısmetse 6 aydan sonra ek gıdaya geçeceğim. D vitamini ve anne sütünden başka bişey kullanmıyorum. Su hiç vermedim. Arada Biogaia veriyorum. Bir ara kaka sıkıntımız oldu 3-4 gün kaka yapmadığı günler oldu ama bu aralar düzene girdi. Bez olarak prima pampers kullanıyorum pişik yapmadı sıkıntı yaşamadım diye değiştirme taraftarı değilim. Unibaby yenidoğan ıslak mendilden de çok memnun kaldım. Doğduğundan beri unibaby kullanıyorum. Oğlum 3,5 aylık oldu. Ne çabuk geçti anlamadım bile. Hepinize kolay gelsin.

Ben de tam ne zaman başlanacak merak ediyorum. 6 ay doldu hop ek gıda mı yapıyoruz :)
Doğması gereken günden itibaren 180 günü tamamlayınca başlayın diyorlar bağırsak gelişimi tamamlansın diye galiba. Zaten öyle hop ek gıda gibi olmuyormus. Blw yapacaksan, uzunca bi süre resmen bir sey yemiyor bebeler :) kabak veriyosun eline oynuyor, döndürüyor, bakıyor falan, bi ısırık alsa bile bi başarı aslında :) zamanla alışıyorlarmıș ama nasıl olacak bilmiyorum. Heyecanlıyım şimdiden

Bebeklerinizin kulagindan hic pislik cikiyor mu kizlar? Benimkinin sari sari geliyor.. disariya cikiyoruz kaynanam diyo rüzgar vurmustur agri yapmistir. Üst solunum yolu enfeksyonu geciriyoruz ondan mi acaba bilemedim..cuma günü doktora gidecem. Bebegimin genel durumu iyi keyfi yerinde emiyor. Pazar günüde bir ucak seyahatimiz olcak cok heycanliyim.

Kulagindan pislik cikmayan insan mi var :) ama sanirim kaynananinkinden cikmiyor :)
Bizde de cikiyor rahat ol, sorun yok

Kulagindan pislik cikmayan insan mi var :) ama sanirim kaynananinkinden cikmiyor :)
Bizde de cikiyor rahat ol, sorun yok
Saol canim bende öyle diyorum ama malesef benim disinda herkes cocugumun hakkinda karar veriyor. Izin vermesem bile yinede inatla kendi dediklerini yapiyorlar. Az kaldi evime dönecem diye kimseyi kirmak istemiyorum esimin hatri icin. Bebegim 1 ay balgami gecmedi ben diyorum normal degil yinede herkes normal diyor bise olmaz diyor en sonunda götürdüm ve hala enfeksyonu var. O kadar kizdim ki Allaha cok sükür bebegim bronsit yada daha kötüsü zatüre olmadi. Insanin kendi evi gibisi yok vallah burda hic düzenimiz yok

Her banyo sonrası pamukla silmeme rağmen akıyor, normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…