• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doğması gereken günden itibaren 180 günü tamamlayınca başlayın diyorlar bağırsak gelişimi tamamlansın diye galiba. Zaten öyle hop ek gıda gibi olmuyormus. Blw yapacaksan, uzunca bi süre resmen bir sey yemiyor bebeler :) kabak veriyosun eline oynuyor, döndürüyor, bakıyor falan, bi ısırık alsa bile bi başarı aslında :) zamanla alışıyorlarmıș ama nasıl olacak bilmiyorum. Heyecanlıyım şimdiden :rolleyes:
Ben üşeniyorum aslında :KK48: Ne güzel rahat rahat emziriyoruz şimdi şunu pişir bunu pişir uğraşıcaz :KK48:

Kızlar slm nasılsınız 5+0 kese göründü 6+5 te bebek göründü ama kalp atımı yok daha.acaba sizler ne zaman görmüştünüz kalp atımını?alttan da görünmedi devletin aciline gittim bayramda bir tek ora acıktı

Kızlar slm nasılsınız 5+0 kese göründü 6+5 te bebek göründü ama kalp atımı yok daha.acaba sizler ne zaman görmüştünüz kalp atımını?alttan da görünmedi devletin aciline gittim bayramda bir tek ora acıktı
gözünaydın öncelikle. benim dr 9.hafta çağırmıştı kalp atımı için.

10 Mayıs doğumlu canım 180 günü tamamlasın bakalım acele etmiyorum. blw kitabını aldım onu okuyorum şimdi. 180 gün dolsun kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman yavaş yavaş tadımlara başlarız
Ben de okudum onu, okudukça gaza geldim ama bakalım bizde sonuç ne olacak :)
bende almayo dusunuyorum nasil faydali bir kitapmo tarof varmi
Evet en arkasında tarifler var. 7-8 kişinin bebeklerinde blw'ye geçiş hikayelerini anlatmışlar. Ilk giriş kısmında da blw hakkında bilgiler var.

kızlar selam doğumdan beri bir tel dökülmeyen saçlarım acayip dökülmeye başladı 3-4 gündür:( napsak ben bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum acaba emzirdiğim için falan vücudumda vitamin eksikliği fln mı oldu decavit mi kullanmaya başlasam acaba aynı durumu yaşayan var mı?

kızlar selam doğumdan beri bir tel dökülmeyen saçlarım acayip dökülmeye başladı 3-4 gündür:KK43: napsak ben bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum acaba emzirdiğim için falan vücudumda vitamin eksikliği fln mı oldu decavit mi kullanmaya başlasam acaba aynı durumu yaşayan var mı?
evet cnm bende de var cok fena dokuluyor saclarimm.vitamine uzun sure ara vermistim tekrardN baslicam

kizlar bir sorum var sizlere.
kizimin geniz akintisi var onun icin ne yapabilirim malum cikramiyor.
birde cildiye cildi kuru diye biodermanin krem ve yagini onerdi ama cok pahali lar.birde gerekliler mo bilemedim.siz nemlendirmek icin neler kullaniyorsunuz

kızlar selam doğumdan beri bir tel dökülmeyen saçlarım acayip dökülmeye başladı 3-4 gündür:KK43: napsak ben bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum acaba emzirdiğim için falan vücudumda vitamin eksikliği fln mı oldu decavit mi kullanmaya başlasam acaba aynı durumu yaşayan var mı?
Eskiler bebek anneyi tanıyınca dökülür diyorlar. Benimde 1 2 haftadır çok dökülme var sağlık ocağından decavit aldım bakalım nolcak

birde cildiye cildi kuru diye biodermanin krem ve yagini onerdi ama cok pahali lar.birde gerekliler mo bilemedim.siz nemlendirmek icin neler kullaniyorsunuz
Bioderma atoderm krem. Mustela krem dönüşümlü olarak banyodan sonra özellikle kullaniyorum

Kizlarr kızim kanepeden düştü teladla kolundan cekip aldim gözüm döndü nası düştü onu bile anlamadım ama yan duruyodu anlı kizardi cok agladi 2saat uyutmadım simdi cokta terlemisti banyo yaptirip uyttum dr.goturseydin diyenler olacak goturdumu 2saat uyutma bisey olursa getir diyotlar yegenimi goturmustum ama genede cok korktum ve vivdanen kötüyüm cok uykusuzdum uykum yüzünden sahip cikamadim

Benimdeee dr.normal dedi dogum sonrasi vitamin al eczaneden zeytin yagina kat haftada 3 gun kullan dedi ve kan tahlili istedi

7 haftalikken ogrendim 2.5 aylikken doktr utrasyonda gormedi alttan muaynede kalp atisi gorundu

zeytin yagi suruyrum hem zararsiz ve bebeklerimzin surekli elleri agzinda

Ay benimde avuc avuc sac dökülüyor hic olmazdi ve cok dügümleniyorlar zor aciliyorlar hic böyle olmazdi :(

Kizlarr kızim kanepeden düştü teladla kolundan cekip aldim gözüm döndü nası düştü onu bile anlamadım ama yan duruyodu anlı kizardi cok agladi 2saat uyutmadım simdi cokta terlemisti banyo yaptirip uyttum dr.goturseydin diyenler olacak goturdumu 2saat uyutma bisey olursa getir diyotlar yegenimi goturmustum ama genede cok korktum ve vivdanen kötüyüm cok uykusuzdum uykum yüzünden sahip cikamadim
Cok gecmis olsun canim icin rahat etmiyorsa bi götür. Kendini suclama kaza oldu anlik bisey oldu. Allah beterinden korusun insallah

Back