2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bana yine kızanlar olacaktır belki ama ben 6 ay dolmadan ek gıdaya başlamayı düşünmüyorum. Eger senin de icine sinmiyorsa bence başlama

Bizimki de öyle dedi 5 ay 1 günlük yani 6. Aya girince başlarız diye ama bende anlam veremedim kilo alımı az benim bebeğimin seninki de hastalığı tekrar ettiği için bunyesi sağlamlaşsın diye söylemiş olabilir ama tabi sen daha iyi anlarsın çocuğunu

Humana süt arttırıcı çay ilk zamanlar epey içtim o zamanlar malt icecekleri de icmistim

Siyetem
benimkide 3,4 gunde bir kaka yapiyor.sizinkininde gazi kokuyormu birde kaka rengi ne renk oluyor.
Gazını bırak çişi bile kaka kokuyor sanki ....ama doktor sadece anne sütü alan bebekse normal dedi ...kaka yapınca da oyle fazla yapmıyor katıda değil rengi değişiyo bazen kahve rengi bazen yeşilimsi bazen sarı

aynen bizimkide oyle renklerde normalmoymis.yesil kahve gorunce endise ediom.daha dr kontrolumuzede var

kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz prima premium care 2 numarayı kullanıyorum acaba 3 e gecsemmi diye düşünüyordum bayağı fiyat farkı var numara büyüdükçe bez pahalılaşıyor sanırım...başka markaya mı gecsem siz ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…