• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar selam doğumdan beri bir tel dökülmeyen saçlarım acayip dökülmeye başladı 3-4 gündür:KK43: napsak ben bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum acaba emzirdiğim için falan vücudumda vitamin eksikliği fln mı oldu decavit mi kullanmaya başlasam acaba aynı durumu yaşayan var mı?
Benim de çok dökülüyor, vitamine devam ediyorum, hiç bırakmadım ona ragmen dökülüyor.

kizlar bir sorum var sizlere.
kizimin geniz akintisi var onun icin ne yapabilirim malum cikramiyor.
birde cildiye cildi kuru diye biodermanin krem ve yagini onerdi ama cok pahali lar.birde gerekliler mo bilemedim.siz nemlendirmek icin neler kullaniyorsunuz
Tam olarak onu kullanıyorum 90 liraya aldım ikisini kampanyalıydı eczanede biriyle yıkıyorum diğerini sürüyorum ama aaa mutlaka al diyemem çünkü isilikleri geçirmedi bile

Kızlar slm nasılsınız 5+0 kese göründü 6+5 te bebek göründü ama kalp atımı yok daha.acaba sizler ne zaman görmüştünüz kalp atımını?alttan da görünmedi devletin aciline gittim bayramda bir tek ora acıktı
Bence kalp atışı için biraz erken gibi. Ben de 8-9 haftada baktırmıştım.

kızlar selam doğumdan beri bir tel dökülmeyen saçlarım acayip dökülmeye başladı 3-4 gündür:KK43: napsak ben bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum acaba emzirdiğim için falan vücudumda vitamin eksikliği fln mı oldu decavit mi kullanmaya başlasam acaba aynı durumu yaşayan var mı?
Hem de nasıl bir dökülmek. Gür saçlarım vardı söndü gitti şu an dökülmekten...

Benimki tüp bebekti canım 7+1 olması gerekirken 6+1 haftaya uyumluymuş ve kalbi çok Zayıf atıyor dedi seyirme halinde dedi.1 hafta sonra gel dedi Haftasını yakalayabilir yada kalbi durabilir hazırlıklı ol iki durumada dedi

tek tek etiketleyemedim canlar.dr bize de bioderma shower oil ve atoderm intensive sizinkilerde mi oyle.ya once isilik tarzi bisey oldu kortizonlu krem verdi gecti ama beyazliklae kaldi.simdi sicak olunca beyazliklar sabit ama puturlu kuru bir kirmizilik ekleniyor.simdi kirmiziliklar yok ve bu kremleri verdo

anladigim alerjik bir cilt yapisi var yun giydirme ek gidaya basladiginda soya sut urunu vs vs saydi yedirme dite.yada dikkatli oluncak

Kizlarr kızim kanepeden düştü teladla kolundan cekip aldim gözüm döndü nası düştü onu bile anlamadım ama yan duruyodu anlı kizardi cok agladi 2saat uyutmadım simdi cokta terlemisti banyo yaptirip uyttum dr.goturseydin diyenler olacak goturdumu 2saat uyutma bisey olursa getir diyotlar yegenimi goturmustum ama genede cok korktum ve vivdanen kötüyüm cok uykusuzdum uykum yüzünden sahip cikamadim
benim kizimda gecen babasiyla kose koltugunun kosesi var ya ona carpti yanagi duyeyim bende cok panik olmustumm.hfif kizarmisti cokta agladi bizde goturmedik dr a .tabi bana kalsa goturcdktimde.iyi yapmissinn uyutmamakla.benimki uyudu bi 20 dk sonrasi.ama tabi gunlerd8r uyumuyordu.sonrasinda uyutmadim bir sure.gene de takipte kal sisme morariklik falan yok ddmi

kizlar dungece kizim babasina kafa atti.bumun sonucu esimin disine denk geldi agladi kizaeiklik oldu.ama simdk yok kizariklik epey sonra sakinledi uyudu.tabi en son gece 3 te mi tam.uyudu sanirim arada mizildandi.bu saat oldu arada uyaniyor aciyor gozleri agliyor guluyor falan sonra tekrar dalip gidiyor.endiselnmelimiyim bilmolm

kizlar dungece kizim babasina kafa atti.bumun sonucu esimin disine denk geldi agladi kizaeiklik oldu.ama simdk yok kizariklik epey sonra sakinledi uyudu.tabi en son gece 3 te mi tam.uyudu sanirim arada mizildandi.bu saat oldu arada uyaniyor aciyor gozleri agliyor guluyor falan sonra tekrar dalip gidiyor.endiselnmelimiyim bilmolm
Canim sen en iyisi kizi babaya verme. Gecen koltuga carpti simdi dise carpti...

Benimde kac kere carpti agladi ama bise olmadi burnunu omuzuma bazen vuruyor. Cok ani hateketleri var kucagimdayken biri sevince saklanmays calisiyor bana dogru birden dönüyor kafama carpiyor :D artik alistik biz

Kizlar bebegim hep az az emerdi ve ben sütüm yetmiyor diyodum. Sonra kilo alimi normal olunca dedim heralde yetiyor. Ama artik eminim ki doymuyor cünkü cisini yapmiyor önceki gibi dolu dolz bezler olurdu simdi hic. 2 gündür bez sayimiz iyice düstü. Mamayi hic kabul etmiyor kiyameti kopariyor ne yapcam bilmiyorum cok üzgünüm :(

Kizlar bebegim hep az az emerdi ve ben sütüm yetmiyor diyodum. Sonra kilo alimi normal olunca dedim heralde yetiyor. Ama artik eminim ki doymuyor cünkü cisini yapmiyor önceki gibi dolu dolz bezler olurdu simdi hic. 2 gündür bez sayimiz iyice düstü. Mamayi hic kabul etmiyor kiyameti kopariyor ne yapcam bilmiyorum cok üzgünüm :KK43:
Saatli emzirme sık sık emzir,emzirme kampı diyorlar biraz anne için yorucu bi sağ memeyi bi sol memeyi değiştire değiştire gazını çıkarıp bol bol emzir günün çocuğunu meme de geçirin sütün artacaktır. Emzirme sanatı grubunu takip etmeni öneririm

Canim sen en iyisi kizi babaya verme. Gecen koltuga carpti simdi dise carpti...
acimasiz bir elestri olmus ama gene de dusuncene saygiliyim.dun gece babasi sabahladi kizimizin basinda sonrada uyumadan ise gitti.sadece bu tur kazalar ona denk geliyor .. ben cok kucagima alip gezidremiyoruum yada kucagimda tutamiyorum 6.5 kilo oldu.

Back