2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar 7 gün üstüne kızım kaka yaptı ay çok mutluyum ...sabah doktoru aradım 10 güne kadar normal dedi yalnız anne sütü alıyorsa 10 günü gecerse getir dedi ..kaka yaptığını anlamaya başlamışmış...akşam acile getircektim doktor böyle deyince beklim dedim ....hergün kulak çubuğuna zeytinyağı döküp uyarıyordum temiz çıkardı bugün yaptım kirlendi pamuk bacaklarını bastırdım yavrumda ıkındı yaptı ...kuru değil ama katı kıvamda rengi koyuya dönmüş tü ..neden mi yazım umarım başınıza gelmez ama gelirsede benim gibi panik yapmayın

Kizlar sanki sütüm azaldi bebegim 5 dk emiyo sonra bos emiyor gibi korkuyom kesilcek diye. Arttirmak icin neler yapiyorsunuz?
Ben dikkat ediyorum yağlı Şeyler yediğim zaman sütüm artıyor
Hatta ilk başlarda dinlene dinlene emiyor . Nefes alıp dinlenmek için memeyi bıraktığında Çeşme gibi suratına fışkırıyor maşallah
Tabi kilolar verilemiyor böylelikle

Günde ne kadar veriyosunuz acaba

Dediğin gibi üç aşı peşpeşe olunca biZde de bi huy değişimi bi mızmızlık
Üst değiştiremiyoruz nasıl ağlıyor
Alt açamıyoruz ağlamayı görsen nefesi kesilecek
On beş güne anca normale döndü çocuk

Kızlar slm beni hatırlayan var mı acaba aranızda.aynı topikte idik ama maalesef 28 Aralık'ta 20. Haftada bebişimi kaybetmiştim.sizleri merak ettim nasılsınız?

Peşinden de bi kabızlık geldi dun söküldü biraz rahat ettik...ama sanırım o düzen de bozuldu...oyle diyolar her aşıda her hastaneden geçmede düzen bozuluyormuş

Kızlar slm beni hatırlayan var mı acaba aranızda.aynı topikte idik ama maalesef 28 Aralık'ta 20. Haftada bebişimi kaybetmiştim.sizleri merak ettim nasılsınız?
Unuturmuyuz seni canim, umarim iyisindir biz bebeklerle ugrasiyoruz, seninde vardi birtane dimi canim guzel haberlerini de bekliyoruz

Arkadaslar kizim iki gundur sicrayarak uyaniyor bazen uyanikken bile sanki birseylerden korkmus gibi sicrayarak aglamaya basliyor

Arkadaslar kizim iki gundur sicrayarak uyaniyor bazen uyanikken bile sanki birseylerden korkmus gibi sicrayarak aglamaya basliyor
Benimkide öyle cok sicramaya basladi bi hocadan korku icin dua yazdirmistim ama boynuna korktum takmaya yatagina koydum. Bi ara sicramiyodu simdi basladi yine bu sefer uyanikkende.

Benimkide öyle cok sicramaya basladi bi hocadan korku icin dua yazdirmistim ama boynuna korktum takmaya yatagina koydum. Bi ara sicramiyodu simdi basladi yine bu sefer uyanikkende.

Evet dsuncesizler. Ben hastanede kan aldirirken hemsire elinden almaya calisti aglatti baska yernden alinmiyomu dedm ayagndan almaya calisti kolayca aldi. Bpsuna aglatti cocugumu. Is olarak bakiyolar cok pis sinirliym o hemsireye gorsem yuzyne vurcam o an toyluktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…