2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim kızım 3-4 gün yapmadığı oluyordu ama yaparkende çok ikinip duruyor kıpkırmızı oluyordu
Doktor makattan baktı meğer yara varmış 2 merhem bide gün aşırı oturma banyosu önerdi
geçmiş olsun canım benim tahmiinim biraz abest olacak ama korkudan oldu ne olduysa aşı yapan hemşire aceleyle 3 aşıyı peş peşe yaptı çocuğuma korktu ondan olmuştur diye düşünüyorum belki mantıklı değil ama o sağlık ocağına bidaha gidince fena bozacam onları orda

Selam canım bende senden 1 gün önce doğum yapmıştım. Bende Fırsat bulamıyorum buraya girmeye. Göz acıp kapayıncaya kadar büyüyorlar ya daha dün bekliyorduk doğmalarını Çok şükür

hımm aklımda bulunsun ama inşallah ihtiyacım olmaz..bence de ıslak mendil hangi marka olursa olsun sildikten sonra yumuşak bi bezle kurulayıncada pişik olmuyo
E beekte baby me temizleme pamuğu vqr onu hazır su ile ıslatıyorum bi saklama kabında muhafaza ediyorum. Poposunu da onunla temizliyorum hafid kızarıklık falan olursa da kantaron yağı sürüyorum, pişik olmuyor.

Sorma sorma bende cok zor buldum elbise

Kizlar sanki sütüm azaldi bebegim 5 dk emiyo sonra bos emiyor gibi korkuyom kesilcek diye. Arttirmak icin neler yapiyorsunuz?
Bol su içmek önceliğin olsun. Malt içecekler var onlar güzel süt yapıyor ve sütlü tatlılardan yiyebilirsin. Bebeğinin yutkundugunu duymuyor musun? Belki hızlı bosaltıyordur memeyi. Moralini yükset tut kesilmez Bolca emZir

Kızlar sütünüzü sağıyormusunuz kaç gunde bir sağıyorsunuz.süt sağmak sütü azaltırmı ilerleyen zamanlarda.bi arkadasım damarları kurutur ve tıkar dedı doğrumudur acaba

Kizlar sanki sütüm azaldi bebegim 5 dk emiyo sonra bos emiyor gibi korkuyom kesilcek diye. Arttirmak icin neler yapiyorsunuz?
Kesilmez öyle düşünme benim sütümü rezene cayı ve taze incir arttırıyor yalniz TaZe incir acayıp arttırdı bi dene istersen canım tam mevsimide

Sağıp baktın mı? Çenesi kuvvetlenmiştir hemen boşaltıyordur annesi, korkma hemen

Kesilmez öyle düşünme benim sütümü rezene cayı ve taze incir arttırıyor yalniz TaZe incir acayıp arttırdı bi dene istersen canım tam mevsimide
dediklerinizo deniycem cok cok su iciyorum. Bide bayramdan beri köydeyim evimi özledim ama evim cok sicak diye gidemiyorum buraya geldimde bebisim düzeldi. Bide hep icerdeyim ondanda bunaldim heralde. Burasi cok esiyor ondan oglumla cok cikamiyorum. Cok saolun kizlar moral verdiniz bana :-*

Selam kızlar
Ne çabuk geçiyor zaman epeydir giremiyordum birsürü sayfa olmuş hepsini okudum maşallah büyük sıkıntılı bebiş yok hiç rabbim korusun hepsini.
Buraya yazmıştım kızım vitiligo hastası o zamanlar ilk duyduğum zamandı artık kabullendim beterinden esirgesin allahım. İşe başladım eve geldiğimde kızım ilk yarım saat küs gibi hiç yüzüme bakmıyor sonradan özlem gideriyoruz.
Sütümde azalır gibi oldu bugün galaktiga damlası aldım eczaneden onu deneyeceğim umarım faydası olur. Hepinize bol sütlü sağlıklı günler bebişlerle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…