2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya kizlar sanki sol gögsümde daha az süt var doymuyo gibi o tarafla. Sag gögsüm iyi bazen tas gibi oluyo ama sol tarafim hic dolmuyo dogru düzgün sizlerdede öyle mi :)
benimde seninki gibi cnm.sag elini kullaniyorsan oyle oluyor gibi.kizi emzirirkn sag gogsumde daha rahat ediylrum ben :) o yuzden sol u fazla vermiyorum onu farkettim

Kızlar bebeğim en son cuma günü kaka yaptı 2 aylık aşısının ardından o gün bugündür kaka yapmadı :'( kulak çubuğuna zeytin yağı surup poposunu uyardım bi çay kaşığı zeytin yağı verdim kendim kayısı kompostosu yaptım içiyorum ama hala bişi yok

Tum dünyanın söylediği şeyi buraya yazınca yemediğim taş kalmamış :) Beni ilgilendirmez arkadaşlar, sonucta bebek sizin evlat sizin. Istediginizi yedirin icirin beni alakadar etmez. Ben sadece Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı ya da aklınıza sağlıkla ilgili baska hangi otorite geliyorsa onların dediğini dedim "ilk 6 ay sadece anne sütü ya da mama verilmeli" diye. Normal sartlar altında olanı soyledim. Bunu bile yanlış anlamak gerçekten ilginç :)

Gittigim doktorlar anne sutunun yuzde 87 yuzde 90lik kisminin su oldugunu vermemem gerektigini soylediler herkesin kendi bebegi ben vermiyorum elbette verenlerde var verilen bebege de verilmeyen bebege de bir sey olmuyor sanirim tercih annelerin

Huzursuzlugu yoksa dert etme. Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal

Benimki kaka yapmakta zorlanırken fark ettik mama yiyince hemen kaka yapıyor. Çok zorlanma başlarda birazcık mama yediriyorduk hemen çıkarıyordu. Manada bağırsak çalıştırılan varmış ezc kız demişti.

Doğrudur canım haklısın var öyle kişiler teşekkür ederiz iyi ki almışım içinde ağlamadan oyalaniyor herkes keşke almasaydı dedi ama yalnız çocuk buyutmuyorlarki ne bilsinler

Evet beni her goren direk cok sismissin diyor sirf buyuzden insan icine cikasim.gelmiyor
Aman desinler artık bende lafımı soylicen bi insan çıktı karnımdan kolay mı de gitsin rahim bile bi günde büyümedi ki 9 ay da ulaştı şimdi de yavaş yavaş küçülecek bilimsel konuş cevap veremesinler

her gün yapıyorduya birden 5 gün yapmayınca telaş ettim doğrusu hala daha yapmadı
telas etme cnm.sadece anne sutu mu aliyor.bnim kiz 15 gun icin hem anne sutu hem mama verdim.3 gun yapmadi sonra yapti. bir sure 3 gunde 1 yaptimsonra 2 gundebir.sonra gunde 2 .simdi 3,4,5 duzene girdi anca.eger bebek kendi rahatsiz olmuyords sikma canini

her gün yapıyorduya birden 5 gün yapmayınca telaş ettim doğrusu hala daha yapmadı
telas etme cnm.sadece anne sutu mu aliyor.bnim kiz 15 gun icin hem anne sutu hem mama verdim.3 gun yapmadi sonra yapti. bir sure 3 gunde 1 yaptimsonra 2 gundebir.sonra gunde 2 .simdi 3,4,5 duzene girdi anca.eger bebek kendi rahatsiz olmuyords sikma canini

evet sadece anne sütü alıyo ister istemez takıyorum kafaya ...çocuk rahat bence ama duyan hemen fitil ver doktora getir diyo bende şaştım kaldım

evet sadece anne sütü alıyo ister istemez takıyorum kafaya ...çocuk rahat bence ama duyan hemen fitil ver doktora getir diyo bende şaştım kaldım

Benim kızım 3-4 gün yapmadığı oluyordu ama yaparkende çok ikinip duruyor kıpkırmızı oluyordu
Doktor makattan baktı meğer yara varmış 2 merhem bide gün aşırı oturma banyosu önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…