2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Klimayı nem almada kac derecede calıstırıyorsunuz acaba?

Pişik için kantaron yağı ile pişik olan bölgeye uygulayın kızlar,ayrıca ıslak mendil kullanmayın.ben bir sürü keremden sonra çareyi böyle buldum

yüz üstü uyutmatı denedin mi canım...kontrollu şek,lde uyut dalınca yan çevir

Pişik için kantaron yağı ile pişik olan bölgeye uygulayın kızlar,ayrıca ıslak mendil kullanmayın.ben bir sürü keremden sonra çareyi böyle buldum
hımm aklımda bulunsun ama inşallah ihtiyacım olmaz..bence de ıslak mendil hangi marka olursa olsun sildikten sonra yumuşak bi bezle kurulayıncada pişik olmuyo

kalça usg leri 2. aydan sonra mı çekiliyor 25 temmuzda 2 aylık olacak prematüre kızım :) o zamanı beklesemmi yoksa doktora en son 17 haziran da gitmiştim 17 temmuzda mı gitsem aylık kontrolde çeker mi

kalça usg leri 2. aydan sonra mı çekiliyor 25 temmuzda 2 aylık olacak prematüre kızım :) o zamanı beklesemmi yoksa doktora en son 17 haziran da gitmiştim 17 temmuzda mı gitsem aylık kontrolde çeker mi
1 2 3 aylıktada olur dedi fakat en doğrusu 2 aylık çekimi dedi doktor bizde 2 aylık kontrolünde us çekimi yaptırdık

Bugun 2.ay aşımızi olduk 2saat oldu ateş yok tecrubeli anneler bundan sonra cikarmi tavsiyeniz varmi

gündüz uykusu olmayan var mı? toplam 15-18 uyuması gerekirken bizimki en fazla 9-10 aslında her şeyi tam al temiz karnı tok kıyafet rahat oda havadar ve uygun ısıda neler deniyorum üstelik ninni sallama vs her şey uyumuyor bakışıyoruz :)))

Biz varız.. hatta şimdi anneme geldim tam 1 saat uğraştık tam uyuyor 2 dakika sonra uyanıyor bakalım 15 dkyı gelebilecekmiyiz çok zor uykusuzluk hiç bi iş yapamıyorum büyük oğlumla oynayamıyorum bütün günüm bebeği uyutmaya çalışmakla geçiyor napacağım bilmiyorum..

Benim oglumun da gun boyu yarim saati gecmiyor uykusu. Ayakta sallayip uyutup yatagina koymadan ayaginda bekletirsen acikana kadar uyuyor 1 saat falan. Besigine koyarsan aninda uyaniyor.

kizlar cok kotu durumdayim.yuz felci olmusum sag yuzum felc.kkzim iki aylik .kortizonlu ilac kullanip sutten kesmem lazimmis 20 gun ne yapacagimi bilmiyorum bugun ikinci bir dr a gidicem
Sutunu sag canim. Arkadasin dedigi gibi mamayi kesinlikle biberonla verme. Memeye donmen cok zor olur. Meme ucuna benzeyen biberonlar da kesinlikle tuzak. Alistirma bardagi alip onunla mama verebilirsin. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…