2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Az önce başka bi yerde bu hastalıktan ölen bebek duydum çok etkilendim eşimde devlet karşılamıyorsa bi sıkıntı mı yaratır acaba diye beni huylandırdı fikirleriniz nelerdir?

Ben dun uzunn uzun dr.bu konuyu konustum yaptirmaya bilirsin dedi bağırsak dugumlenmesi olupta bu hastaligs yakalanirsa cok tehlikeli yoksa en faxla hastanede serumla atlatir d3di ben dusunmuyorum zaten aşılarida cok zor yaptirdim

Kizlar daha erken ama şu tarih diye kafama koymazsam zayiflayamam hangi ayda diyet ve spora baslasam siz ne dusunuyorsunuz

Kizlar bebişlerinize oyun halısı alan var mı tavsiye istiyorum:)
Biz bugün bakmaya başladık ama karar veremedik henüz, araştırıyoruz :) karar verirsem paylaşırım
Bugun 2.ay aşımızi olduk 2saat oldu ateş yok tecrubeli anneler bundan sonra cikarmi tavsiyeniz varmi
Biz de bugün yaptırdık, ateş henüz yok ama cok huysuz
Bugün aynı şeyi doktora söyledim gündüz uyumuyor diye. Uyuması lazım dedi. Emzir, gazını çıkar, koy yatağına uyusun dedi. Hıı oldu sanki öyle çat diye uyuyordu da diyesim geldi o kadar kolay uyusaydı çocuk büyütmeye ne vardı yani...

Arkadaslar Bugun doktora gittik bebegım uyuyordu uyandı ağlamaya başladı bende hemen emziğini verdim yanağını okşadım sakinleştirdim doktor dedıkı ooo emziğe iyi alışmış emzik iyi bişey degıl verme dedi.bende o an soramadım.neden öyle dedi acaba siz bebeğinize emzik verıyormusunuZ.benım bebegım emzikle uyuyor sonra çıkarıyor zaten i.neyapmalıyım bilemedim

Gündüz uykusu bizim de öyle en fazla bi saat o da nadir

Benim kızım da çok fena huysuz doktor da emzige alıştır rahat edersin benim oğlum da böyleydi dedi

Ben dun uzunn uzun dr.bu konuyu konustum yaptirmaya bilirsin dedi bağırsak dugumlenmesi olupta bu hastaligs yakalanirsa cok tehlikeli yoksa en faxla hastanede serumla atlatir d3di ben dusunmuyorum zaten aşılarida cok zor yaptirdim
Bazı doktorlar öneriyor bazıları kararsiz bende şahsen aşısı var sonucta diye yaptırmayı dusunuyoRum

morordek 2 aylık bebeklerin hepsi böyle demek ki diye düşünmeye başladım .Bende bugün e bebek ten baktım bondigo orman seruveni halısı gayet ideal geldi fiyat olarak da makul bu hafta içi alıcam galiba

efehatun bizim bebisin kakasnda mukuslu kan var alerjik bi durum muhtemelen ama ben nasıl anlayacağım neye alerjsi olduğunu bunun için test yapılıyor mu yoksa deneme yanılma mi olacak

rota yakında devletin listesine girer geçen sene ben bu ishale yakalandım beni devirdi sokaklarda kustum hastanede serum yedim 175tl aşı fiyatı bebelere damla ağızdan kesinlikle yaptıracağım çok önemli bence allah korusun hadi ben neyse de üç aylık bebeye günah serumdu hastaneydi

oyun halıları için erken değil mi yüzükoyun yatırdığında emekleyerek oynayabilir mi iki aylık bebekler alanlar anlatsın nasıl oynuyorlar bir de gündüz uykusu olmayanlar gündüzü nasıl geçiriyorsunuz uyutma çabasıyla mı

Ben aldım oyun halısı, 1 aylıktan itibaren kullanıyoruz. Oğlum çok sevdi. Her gün 15 dk orada oyalanabiliyor. Oyuncaklara uzanamıyor daha ama ben anlatıyorum o bakıyor

Bizde bugun 2 aylık aşılarımızı olduk rotavirüsü olduk.rotavırs yaptıracak arkadaskar cocugu aç karna götürün çünkü kusmaması gerekiyormuş aklınızda olsun yoksa 175 lira çöpe gidiyor

F

Siz de araştırın beğendiğiniz bi ürün olursa paylaşırsınız :)
Biz Fisher Price 'in oyun dünyası'nı da beğendik. Pahalı ama topları falan var ileride de oynayabilir diye düşündük onu görünce.
Sırt üstü yattığında tepedeki oyuncaklara bakarak vakit geçirebilir diye düşündük. Su an cok fazla oyuncağı da olmadığından garibim dolaptaki magnetlere bakıyor renk renk hoşuna gidiyor galiba, bi de arabasına taktığımız bi sey var ama ondan da sıkılıyor bir sure sonra, en azından çeşitli şeyler olursa oyalaması da kolay olur diye düşündük.
Bizimki gündüz uyumuyor pek, iste vakit geçirmek icin bu oyuncaklara sardık zaten. Uyursa memede uyuyor, o kadar. Memeden ayırınca gözler cin gibi açılıyor. Uyku eğitimini nasıl vereceğim hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…