• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaslar merhaba oğlum kakasını yapamıyor aglıyor mosmor oluyor ne yapmam gerek rahat yapması için

İnternette masajlar var onlardan yapabilirsin, birde ne kadar doğru olur bilmiyorum ama annemler bir çay kaşığı zeytinyağı verirlerse birde poposuna surerlermis, zeytinyağı biliyorsun zaten yararlı birsey dene istersen çok geçmiş olsun...

Arkadaslar oglumun emme refleksi zayifti. Biberon iciyordu. Yeni yeni meme emmeye basladi. 10 gun falan oldu biberonu birakali. Siz cocuklari ne siklikla emziriyorsunuz? Her gak guk yaptiginda veriyor musunuz? Hala tereddutlerim var acaba normal cocuk gibi emebiliyor mu diye. 48 gunluk olduk.
Ben mecburen her ağladığında veriyorum çünkü başka türlü susmuyor. Doktor da ilk 3 ay bebek her istediğinde emzir demişti. Bence sen de olabildigince emzir ki kuvvetlensin emmesi.

İnternette masajlar var onlardan yapabilirsin, birde ne kadar doğru olur bilmiyorum ama annemler bir çay kaşığı zeytinyağı verirlerse birde poposuna surerlermis, zeytinyağı biliyorsun zaten yararlı birsey dene istersen çok geçmiş olsun...
Masajları denıyorum olmuyor canm yapamıyor yapamadığı için uyuyamıyor zeytinyağını deneyim bi.tesekkürler canım

Hepatit b aşısı ateş yapar mı yada ağrı bugün vurulması gerekiyor birde 40 uçurmasi var ikisi aynı güne denk geldi ne yapsam şaşırdım kaldım zaten aşırı uykusuz sürekli ağlayan bir bebek :KK12:birde okunmuş taşlar ne yapılacak saklanicak mi 4o çıkaran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Masajları denıyorum olmuyor canm yapamıyor yapamadığı için uyuyamıyor zeytinyağını deneyim bi.tesekkürler canım
Poposunu kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp nazikçe uyarabilirsin eğer öyle yapmazsa ve bebek çok zordaysa fitil atabilirsin gliserinli. Ben mecbur kaldım yaptım rahatlattı hem gaz hem kakasını yaptı şükür

Hepatit b aşısı ateş yapar mı yada ağrı bugün vurulması gerekiyor birde 40 uçurmasi var ikisi aynı güne denk geldi ne yapsam şaşırdım kaldım zaten aşırı uykusuz sürekli ağlayan bir bebek :KK12:birde okunmuş taşlar ne yapılacak saklanicak mi 4o çıkaran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Aşı ateş yapmıyor 2. Ay aşıları yapabiliyor 40 uçurma yapmadığım için ona arkadaşlar cevap versin :) geçmiş olsun canım

Arkadaslar merhaba oğlum kakasını yapamıyor aglıyor mosmor oluyor ne yapmam gerek rahat yapması için
Canim bu yontem cok ise yariyor. Gazete kagidini iyice kivir ama cok ince sar yani sac telinden biraz kalin. Onu da zetinyagina batir. Onu da makatindan iceri sok ucunu. Biraz bekle bacaklarini karnina dohru hareket ettir 2 dakika icinde yapiyor. Benim kiz yapamayinca annem boyle yaptim cok kisa ve kolay bi islem

Canim bu yontem cok ise yariyor. Gazete kagidini iyice kivir ama cok ince sar yani sac telinden biraz kalin. Onu da zetinyagina batir. Onu da makatindan iceri sok ucunu. Biraz bekle bacaklarini karnina dohru hareket ettir 2 dakika icinde yapiyor. Benim kiz yapamayinca annem boyle yaptim cok kisa ve kolay bi islem
Benim kizimda mama yedigi icin kabizlik sikintisi var popoya gazate kagidi.sabun.fitil.kulak copu sokarak kaka yaptirmak. Surekli yapmak Bagirsagi tembellestiriyor.bunun icin mamasina yada sekerli suyuya zeytinyagi koymak daha iyi

Göz testi yaptiran oldu mu ne zaman yapiliyor bilen var mi.kizimda sanki kayma var normal mi yoksa kontrole mi gitmeliyim bilemiyorum
Doktorum şimdi göz muayenesine gerek yok 6aya kadar bebeklerde kayma olur demişti. Ama çocuk doktorum gözünü kendisi kontrol etti, takip edip etmediğiyle ilgili.

Benim kizimda mama yedigi icin kabizlik sikintisi var popoya gazate kagidi.sabun.fitil.kulak copu sokarak kaka yaptirmak. Surekli yapmak Bagirsagi tembellestiriyor.bunun icin mamasina yada sekerli suyuya zeytinyagi koymak daha iyi
Elbette. benimki hem mama hem de anne sutu aliyor. Kaka yapmama durumu 2 kere basina geldi. Hatta ilkinde anneme kizdim yapma diye ise yarayinca 2. Sini ben yaptim ama her zaman uygulanmasi sıkıntı olur. Dedigin hakli bagirsak tembelligi olur zamanla

Back