• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
efehatun efehatun merhaba. Fikrinize ihtiyacim var. 2.ay aşıları icin cok ates yaptıgı soylenince bende arastırdım dısaridan asıyı kendimiz alabiliyomusuz ucretli. Onlari kullanilmasi daha az ates yapiyormus. Hatta ismi aseluler. Sizce boyle mi yapmalıyım. Bir de hastane ya da saglik ocaklarinin yaptigi asilara guvenelim mi?? Iste ilk annelik vesveseleri belki ama bilinclenmeye calisiyorum @ efehatun

efehatun efehatun merhaba. Fikrinize ihtiyacim var. 2.ay aşıları icin cok ates yaptıgı soylenince bende arastırdım dısaridan asıyı kendimiz alabiliyomusuz ucretli. Onlari kullanilmasi daha az ates yapiyormus. Hatta ismi aseluler. Sizce boyle mi yapmalıyım. Bir de hastane ya da saglik ocaklarinin yaptigi asilara guvenelim mi?? Iste ilk annelik vesveseleri belki ama bilinclenmeye calisiyorum @ efehatun
Bence sağlık bakanlığının gönderdiği aşıları kullanmak daha mantıklı Allah korusun aksi bi durumda sorumluluğunuz olmaz

Kızlar bebeklerin ateşini takip ediyor musunuz...alından sürekli takip ediyorum ben 37 ila 37.5 arasında oluyor hep doğduğundan beri bu böyle sizde durum nedir

Arkadaslar oglumun emme refleksi zayifti. Biberon iciyordu. Yeni yeni meme emmeye basladi. 10 gun falan oldu biberonu birakali. Siz cocuklari ne siklikla emziriyorsunuz? Her gak guk yaptiginda veriyor musunuz? Hala tereddutlerim var acaba normal cocuk gibi emebiliyor mu diye. 48 gunluk olduk.

hanimlar bisey sorucam.dogdugundan beridir kullandigim bebek bezi heralde rahat 6 palet kullanmisimdir.bebek bezininn pisik yapma ihtimali nedir.snaki pisik gibi ama 7.nci paketteyiz.yqpsaydi simddiye yapardi.vardi pisigi gerci ama hic cogalmiyordu azalmiyordubda .islak mendil birakip pamuga gectim o pisigi gecti ama simdi yeni kizarikliklar olusnaya basladi.acaba bebek bezindenmi.ay cok karisik yazdim biliylrum ama muthis derece uykusuzum
Pisik kremi kullanmiyor musun canim? Rahat edersin.

Gözunaydın canım yaa eskiler bı anda kayboldu doğum haberlerini bile vermeden merak ettim. Biz ıyıyız çok şükür alıştık yavrumla bırbırımıze 4 kg oldu prematürem :anne: ara ara yazın lutfen haberleşelim:KK66:
Cok sevindim canim ya. Mutlu gunlerin gelmesi ne guzel. Senin hikayene cok duygulanmis aglamistim. Allah kimseyi yavrusuyla sinamasin.

Kızlar 40.gün kontrolunde kadın dogumcu ne yapıyor? Ben memleketime gidecegim de büyük ihtimal kontrole gidemeyecegim önemli birsey varsa da kaçırmak istemiyorum
Sen sezaryansin sanirim. Benim doktorum 1 hafta kontrolunde bidaha gelmene gerek yok dedi diye cevap yazmistim sana. Benimki normal dogumdu. Soylemeyi unutmusum ;)

benim bebeğimde de var 2 haftadır nerdeyse azalıyo gibi oluyo sabah bi kalkıyoruz tekrar çıkmış doktoru gördü isilik bu yapılacak bişi yok kendiliğinden geçicek bişey kullanma dedi oyüzden bişey kullanmıyorum yağ falan sadece banyodan sonra losyonunu sürüyorum vücuduna okadar
Merhaba arada bir takip ediyorum grubu isilik için bizim Drmuz bitkisel bir krem verdi iki kez sürdüğümde geçiyor vücudunda çoğalmaya başlayınca drmuzla paylaştım verdigi kremi kullandık geçti sanırım aşırı sicaklardan oluyor

Arkadaslar merhaba oğlum kakasını yapamıyor aglıyor mosmor oluyor ne yapmam gerek rahat yapması için

Back