- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #55.861
Tatlimmm yaaa dogumdan sonra giremedim hic, 18 mayista dogum yaptim. Minnosum bir bucuk aylik oldu cok sukur sen nasilsin? Yavrun nasil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlimmm yaaa dogumdan sonra giremedim hic, 18 mayista dogum yaptim. Minnosum bir bucuk aylik oldu cok sukur sen nasilsin? Yavrun nasil?
Biz 5 gunlukken gittik bantı çıkardı pansuman yaptı ultrasondan baktı içerde birşey kalmış mı pihti var mı diye karından 40 günden sonra birlikte olabilirsiniz dedi aile planlanasıl sordu o kadarKızlar 40.gün kontrolunde kadın dogumcu ne yapıyor? Ben memleketime gidecegim de büyük ihtimal kontrole gidemeyecegim önemli birsey varsa da kaçırmak istemiyorum
Benim de öyle canım. sağmıyorum bu yüzden canım sıkılıyor. Emiyorlar ama mama takviyesi yapıyorum doktor mutlaka yap dedi. İkiz olunca mecburen gibi bir şey.Kızlar ya bugün sütümü sağayım dedim 20 cc belki anca çıkmıştır, sezeryan ile doğum yapalı 1 ay oldu, bebeğimin kakali ve cisli bez sayısı normal ama 20cc de çok az geldi, siz sagdiginiz da ne kadar çıkıyor cidden benim sutüm az mı
Gözunaydın canım yaa eskiler bı anda kayboldu doğum haberlerini bile vermeden merak ettim. Biz ıyıyız çok şükür alıştık yavrumla bırbırımıze 4 kg oldu prematürem ara ara yazın lutfen haberleşelimAyyy cAnım arkadasım, analık zor işmiş hiiiç girişemedim buralara. 16 Mayıs'ta oğlumu sezaryenle kucağıma aldım ama lohusalığı hiç sevmedim sen ve minnoş nasılsınız?
Anladım canım sağol cevabın içinRahmin boyutuna baktı karından ultrasonla, dikişe baktı, korunma yöntemlerini anlattı bu kadar
Ayyy masalllah kuzuya cok sevindim, bayadir yoktum buralarda guzel haberleri simdi aliyorum. Yavrunu da öp benim icin. Bizimkide 4.300gr oldu bir bucuk ayligizGözunaydın canım yaa eskiler bı anda kayboldu doğum haberlerini bile vermeden merak ettim. Biz ıyıyız çok şükür alıştık yavrumla bırbırımıze 4 kg oldu prematürem ara ara yazın lutfen haberleşelim
Ben sagdigim memeyi emzirdim cocuk ememiyor saniyordum meger emiyormus. Sut 2 katina cikmisti.Benim de öyle canım. sağmıyorum bu yüzden canım sıkılıyor. Emiyorlar ama mama takviyesi yapıyorum doktor mutlaka yap dedi. İkiz olunca mecburen gibi bir şey.
Maşallahhh canım bizde iyiyiz büyüyoruz 54 günlük olduk bizde gaz ile mücadele ediyoruzTatlimmm yaaa dogumdan sonra giremedim hic, 18 mayista dogum yaptim. Minnosum bir bucuk aylik oldu cok sukur sen nasilsin? Yavrun nasil?
O sivilceler den. Bizde de var sinir bozucuGünaydın güzel anneler sıcaklar bizi mahfetti bebeğimin vücudunda küçük küçük sivilceler çıktı yüzü de pütür pütür , chicco ve dalinin bebe yağını sürüyorum günde bir kere , bebekler için nemlendirici krem filan varmı ne kullansam geçer bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Bişey kullanıyomusun sen nasıl geçicekler yaaO sivilceler den. Bizde de var sinir bozucu
ne zaman geçer acaba yazık yavrucaklara yabenim bebeğimde de var 2 haftadır nerdeyse azalıyo gibi oluyo sabah bi kalkıyoruz tekrar çıkmış doktoru gördü isilik bu yapılacak bişi yok kendiliğinden geçicek bişey kullanma dedi oyüzden bişey kullanmıyorum yağ falan sadece banyodan sonra losyonunu sürüyorum vücuduna okadar
benimde bugun 51.gunum ve ben regl oldum sanirim normalBizim bugün 53 gün oldu benim de az da olsa kanama var öyle günlük Pet kullanılacak tarzda sezaryan oldum sizde durumlar nasıl böyle olması normal mi diye düşünmeye başladım
61 kiloyla hamile kaldim 65 ile doguma girdim.tabi bunun sebebi 9 ay boyunca kusmamdi.simdi ise 59 kiloyum.az kilo alanların sanırım daha çabuk gidiyor :) bende 24 almıştım 8 kaldı ama gitmiyor. O ayrı mesele :)
Benim oğlumun da yüzü sivilce gibi yapıyor Dr dedim normal olur geçer dedi. Zaten bizim Dr herşeye normal diyor Dr arayisindayizbenim bebeğimde de var 2 haftadır nerdeyse azalıyo gibi oluyo sabah bi kalkıyoruz tekrar çıkmış doktoru gördü isilik bu yapılacak bişi yok kendiliğinden geçicek bişey kullanma dedi oyüzden bişey kullanmıyorum yağ falan sadece banyodan sonra losyonunu sürüyorum vücuduna okadar
Benimkinin işaretleri biraz silinmiş amakizlar bu makinanin damla olan dugmesi mi masaj yoksa pervane olan dugmesi mi ben hangisiyle sagildigini daha bilemiyorum yardimci olablecek varmi