• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar 40.gün kontrolunde kadın dogumcu ne yapıyor? Ben memleketime gidecegim de büyük ihtimal kontrole gidemeyecegim önemli birsey varsa da kaçırmak istemiyorum
Biz 5 gunlukken gittik bantı çıkardı pansuman yaptı ultrasondan baktı içerde birşey kalmış mı pihti var mı diye karından 40 günden sonra birlikte olabilirsiniz dedi aile planlanasıl sordu o kadar

Kızlar ya bugün sütümü sağayım dedim 20 cc belki anca çıkmıştır, sezeryan ile doğum yapalı 1 ay oldu, bebeğimin kakali ve cisli bez sayısı normal ama 20cc de çok az geldi, siz sagdiginiz da ne kadar çıkıyor cidden benim sutüm az mı :KK43:
Benim de öyle canım. :KK43: sağmıyorum bu yüzden canım sıkılıyor. Emiyorlar ama mama takviyesi yapıyorum doktor mutlaka yap dedi. İkiz olunca mecburen gibi bir şey.

Ayyy cAnım arkadasım, analık zor işmiş hiiiç girişemedim buralara. 16 Mayıs'ta oğlumu sezaryenle kucağıma aldım ama lohusalığı hiç sevmedim:KK43: sen ve minnoş nasılsınız?
Gözunaydın canım yaa eskiler bı anda kayboldu doğum haberlerini bile vermeden merak ettim. Biz ıyıyız çok şükür alıştık yavrumla bırbırımıze 4 kg oldu prematürem :anne: ara ara yazın lutfen haberleşelim:KK66:

Günaydın güzel anneler sıcaklar bizi mahfetti bebeğimin vücudunda küçük küçük sivilceler çıktı yüzü de pütür pütür , chicco ve dalinin bebe yağını sürüyorum günde bir kere , bebekler için nemlendirici krem filan varmı ne kullansam geçer bilgisi olan yazabilir mi lütfen

Gözunaydın canım yaa eskiler bı anda kayboldu doğum haberlerini bile vermeden merak ettim. Biz ıyıyız çok şükür alıştık yavrumla bırbırımıze 4 kg oldu prematürem :anne: ara ara yazın lutfen haberleşelim:KK66:
Ayyy masalllah kuzuya cok sevindim, bayadir yoktum buralarda guzel haberleri simdi aliyorum. Yavrunu da öp benim icin. Bizimkide 4.300gr oldu bir bucuk ayligiz:anne:

Günaydın güzel anneler sıcaklar bizi mahfetti bebeğimin vücudunda küçük küçük sivilceler çıktı yüzü de pütür pütür , chicco ve dalinin bebe yağını sürüyorum günde bir kere , bebekler için nemlendirici krem filan varmı ne kullansam geçer bilgisi olan yazabilir mi lütfen
O sivilceler den. Bizde de var sinir bozucu

benim bebeğimde de var 2 haftadır nerdeyse azalıyo gibi oluyo sabah bi kalkıyoruz tekrar çıkmış doktoru gördü isilik bu yapılacak bişi yok kendiliğinden geçicek bişey kullanma dedi oyüzden bişey kullanmıyorum yağ falan sadece banyodan sonra losyonunu sürüyorum vücuduna okadar

hanimlar bisey sorucam.dogdugundan beridir kullandigim bebek bezi heralde rahat 6 palet kullanmisimdir.bebek bezininn pisik yapma ihtimali nedir.snaki pisik gibi ama 7.nci paketteyiz.yqpsaydi simddiye yapardi.vardi pisigi gerci ama hic cogalmiyordu azalmiyordubda .islak mendil birakip pamuga gectim o pisigi gecti ama simdi yeni kizarikliklar olusnaya basladi.acaba bebek bezindenmi.ay cok karisik yazdim biliylrum ama muthis derece uykusuzum

benim bebeğimde de var 2 haftadır nerdeyse azalıyo gibi oluyo sabah bi kalkıyoruz tekrar çıkmış doktoru gördü isilik bu yapılacak bişi yok kendiliğinden geçicek bişey kullanma dedi oyüzden bişey kullanmıyorum yağ falan sadece banyodan sonra losyonunu sürüyorum vücuduna okadar
ne zaman geçer acaba yazık yavrucaklara ya

Benim oğlumun da yüzü sivilce gibi yapıyor Dr dedim normal olur geçer dedi. Zaten bizim Dr herşeye normal diyor Dr arayisindayiz :KK43:

kizlar bu makinanin damla olan dugmesi mi masaj yoksa pervane olan dugmesi mi ben hangisiyle sagildigini daha bilemiyorum yardimci olablecek varmi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 43
kizlar bu makinanin damla olan dugmesi mi masaj yoksa pervane olan dugmesi mi ben hangisiyle sagildigini daha bilemiyorum yardimci olablecek varmi
Benimkinin işaretleri biraz silinmiş ama
Benimkinde pervane yok bu şekilde alttaki açma düğmesine basınca az az çekiyor kendine o masaj yapma oluyor ama öyle süt gelmiyor memeyi acıtmasın diye önce onu açıp alıştırıyosun sonra üsttekine yani damla şeklindekine basıyosun süt geliyor

Eklentiler

• IMG_1313.JPG
    IMG_1313.JPG
    28,1 KB · Görüntüleme: 42
Back