2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doğum yardımı parasını aile ve sosyal politikalar Bakanlığı dogum yardımı başvuru dilekçesi ile aliyoruz. Eşin kamuda çalışıyorsa is yerinden onay alması lazım. Dogum raporu da istiyorlar galiba. Ben de daha başvurmadim ama isyerim oyle bilgi verdi.
Hepatit aşısı ateş yapmıyor canım, bizde yapmadı yani ama doktor da zaten bu aşı ateş yapmaz demişti.

Hepatit 1 doğum sonrasi hemen vuruluyor 1. Ayda da ayni aşının 2. Yapiliyor ates yapmiyor bu aşı.

Canim ben de kendi aklimdan is yapmayalım diye diyetisyene gittim. Listeye uydugum gun sutum olmadi bende korkumdan sut yapici ne varsa yiyorum

Canim ben de kendi aklimdan is yapmayalım diye diyetisyene gittim. Listeye uydugum gun sutum olmadi bende korkumdan sut yapici ne varsa yiyorum
Canım Daha Çok küçükler bencede şimdi diyete hemen başlama sütün etkilenmesin ekmek tatlı vs dikkat edersin kaç kilo almıştın hamilelikte? Şimdi kaçı kaldı

Canım Daha Çok küçükler bencede şimdi diyete hemen başlama sütün etkilenmesin ekmek tatlı vs dikkat edersin kaç kilo almıştın hamilelikte? Şimdi kaçı kaldı
Canim hamilelikte 16 kilo aldim dogumda 7 si gitti. Ama ben kilolu hamile kalmıştım sorunum orada. Ama ne olursa olsun 6 ay diyet yapmamaya karar verdim. Ek gidaya baslayinca yapacagim. Bir de kime sorduysam 3. Aya kadar yediklerinle oluyormus sonra sut kanallari acilip vucut sut uretmeye alisinca o kadar yemeye gerek yokmus. Ama su an cok kiloluyum

Bizde bgun ikinci ay aşımızı olduk..durmuyo sabahtan beri ( hep agliyo .carpol de vermek istemiyorum .masallah kızına kac kilo doğmuştu canim
Sen daha iyi bilirsin ama ilacını ver ateşi çıkmasından iyidir...kızım 36 haftalık doğdu 2500 gr dı sonra 2300 e düştü şimdi 3500 olmuş boyuda 47 cm di :)

Sen daha iyi bilirsin ama ilacını ver ateşi çıkmasından iyidir...kızım 36 haftalık doğdu 2500 gr dı sonra 2300 e düştü şimdi 3500 olmuş boyuda 47 cm di :)
Benim oğlumda 2500 dogdu ondan sordum kilosunu canim bizde 3600 olmustuk ilk ay.2 ay bugun tartıldı 4500 olmuş 57 cm...2500 46 cm doğmuştu

Selam annişler ya benim oğlanın iştahı kesildi hiç emmek istemiyor uykusu zaten Yok cumartesi 2. Ay kontrolüne gittik ve beredeyse bi hafta olmasına rağmen kilo almamış dün ve bugüntarttım evde zaten bezlerinden de anlıyorum az yapıyor sütü sağıp biberon deniyorum azıcık içiyor gerisi çöp canım çok sıkkın sıcaklardan olabilir mi?bir fikri önerisi olan varmı

Burnu falan açık mı ilk aklıma o geldi bizim kinin burnu tıkalıysa emmiyo bide bi seferde çok yedirme her arandığında az az içir ....

Kızım 35 günlük ve sürekli memede uyumak istiyor kaldırınca uyanıyor beşiği baby nest i ana kucağı puseti hep boşu boşuna duruyo geceleri ise bizim yatakta uyuyo o da bölük pörçük...gaz ı falan da çıkmış oluyor neden boye...tamam kucağımda olması güzel ama bi yere kadar

Bebeğimin sağ bacağı diz kapağı kısmı sanki bi oynaklık var .gaz masajı için ileri geri yaparken hissediyorum . Diğer bacağında öle bişey hissetmiyorum .
Off çok tedirgin oldum acaba bacağını mı incittik

Kızlar birinci ay aşısını sağlık ocağında mı vurdurdunuz, birde bu aşı için ne zamanlık sürede gitmemiz lazım doktora?

Kızlar birinci ay aşısını sağlık ocağında mı vurdurdunuz, birde bu aşı için ne zamanlık sürede gitmemiz lazım doktora?
Topuk kanı alırken randevu vermişti sağlık ocağı normalde 25 haziranda bir aylık oluyordu ama bayram olduğu için dun yaptırdık aşıyı

Gruba bayagidir bakamiyodum simdi okudum biraz genelde herkes ayni sorunlari yasiyomus rahatladim biraz uyku ve gaz sorunu var bizimde ama anladigim kadariyla herseyin ilaci zaman zamanla biseyler duzene girecek butun bebislere saglikli gunler olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…