2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar benim sutum yetmiyor. Sut var ama karni doymuyor. Mama takviyesi veriyorum. Ne yapmaliyim? Dereotu sut hosaf sut yapici çay tahin pekmez hepsini denedim. Artik yemek yemekten midem bulaniyor ama sutum 1 aylik kızıma yetmiyor

canim sanki bizi anlatmissin ayni durumu yasiyorum en fazla 10 dk duruyo aglamadan esim isten gelince yapiyorum butun islerimi uyudugundada sadece yarim saat cogu zaman. süpürge sesiyle sakinlesiyo sadece biz biogaia damla ve metsil damla kullaniyoruz papatya kaynatip suyunu iciriyorum arada kimyon kaynatip iciriyorum.
kendim kimyon yiyorum yemeklerden sonra .birde stil tea rezene kimyon cayi iciyorum bebegimede veriyorum birde zeytin yagi iciriyorum bunlari gunde 1 defa 2 tatli kasigi veriyorum poposunada zeytinyagi suruyorum her altini degistirdigimde zorlanmamasi icin dr.muzun tavsiyesi bunlar canim biz mama kullaniyoruz beni cok az emiyo ondanmi kaynaklaniyo bilmiyorum
Allah yardimcimiz olsun

Sleepy bende aldım ama daha kullanmadım . Şuan prima ilk premium care kullanmıştım . Hepsi güzeldi pişik sızıntı olmadı hiç.
İnşallah sleepy de iyi gelir fiyat olarak gerçekten çok uygun hem de yerli üretim . Almadan önce araştırdım çok herkes çok memnun . Aynı şekilde ıslak mendilleri içinde . Elimdekiler bitsin denemeyi düşünüyorum

Sab simplex diye bir gaz ilaci varmis arkadasim bana tavsiye etti. Onu doktoruma soracam pembe bir ilac cilek kokuyor. Biogaia kullaniyoruz ama sanki daha kötüye gidiyor sancilarimiz. Faydasi olursa sizinle paylasirim
canim bizdede var gaz sancisi biogaia damlayi bende kullanip faydasi yok diye birakmistim aksine en etkilisi o damlaymis 1 hafta 10 gun kullaninca gosteriyomus etkisini. insallah gecer bi an once bebegim 38 gunluk 1 aydir sancilarla ugrasiyoruz süpürge sesi olmadan sakinlesmiyo ne yapacagimizi sasirdik bizde

Kızlar benim sutum yetmiyor. Sut var ama karni doymuyor. Mama takviyesi veriyorum. Ne yapmaliyim? Dereotu sut hosaf sut yapici çay tahin pekmez hepsini denedim. Artik yemek yemekten midem bulaniyor ama sutum 1 aylik kızıma yetmiyor
Sütü en çok artıran sey kesinlikle emzirmek. Pes etmeden bol bol emzir. Sosyal medyada emzirme ile ilgili gruplar var, oralardan da destek alabilirsin istersen bi arkadaş paylaşmıştı burada.

Popoya zeytinyağı tam olarak nasıl yapıyorsun

Vallah bizde son careyi sallamakla bulduk battaniyenin icinde salliyoruz baska türlü sakinlesmiyor ben bi haftadir kullaniyorum ilaci iyi geldi gibi .. simdi köydeyim buranin serinliginde uyuyor yavrum :)

Canım belki denemişsindir ama tavuk suyu çorba ve tavuk yemeği bende süt yapıyor organik tavuk ama bir dene istersen

Beni anlatmissim sanki sutum var ama doymuyo annem yagli degil galiba sutun doyurmuyor diyor bende mama takviyesi yapiyorum mamamiz bitti bikac gun denicem bakalim idare edebilicekmiyiz.bende dereotu incir yemekten midem bulandi

sutu bol olsun djyen arkadaslar icin.nacizane tavsiyem bol su icin.havalarda sicak normalden daha fazla su tuketin.ayrics sutunuz az degil doymuyor demissiniz.bende bir ara oyle dusunmustuum.arastirdim.on sut ve arka sut diye bisey varmis.arka sut yagliymis ve doygunluk hissi veriyormus.bazi kadinlarda on sut fazla olurmus o nedenle doymuyor gibi ve on sutte gaz cok oluyormus.bence bu durumda bana en mantikli gelen kisim sutunuzu sagmaniz.ilk emzirin sonra sagin dondurucuya atin.sonra emzirin heralde en son emzirmede yagli arka sute ulasir bebeginiz

benim kizim iki gun once cisi arttmisti berrakti.dun fazla yapmadi cisini.bugun sabah dus aldirirken yapti biraz sarimsiydi.bekledi yapmadi diye mi yoksa enfeksiyonmu bilemiyorum.bugun aksamda boyle sumuksu kaka yapti rengi altin sarisi anlam veremedim.

benim kizim iki gun once cisi arttmisti berrakti.dun fazla yapmadi cisini.bugun sabah dus aldirirken yapti biraz sarimsiydi.bekledi yapmadi diye mi yoksa enfeksiyonmu bilemiyorum.bugun aksamda boyle sumuksu kaka yapti rengi altin sarisi anlam veremedim.

3.mesajim bu da benimle ilgili.bugun 46 gunluyiz.normal dogum.yaptim hatirlayan arkadaslar olabiilir.en son dikislerimin enfeksiyon kapmisti.tedaviye cok uydum sayilamaz maalesef.4 gun oncexe baslayan parlak kirmizi kanamam var.ve de eslik eden bir aci.bugn esime baktirdim.dikis dusmus ama kaynamamis bir yer ne yapayim bilemedim dr a gitmekten cok korkuyorum dikis atar diye psikolojim cok cok Bozukkkk

Canım bide süt mısır yemeyi dene. Hani şu dısarda haslanmış olarak satılan. Acaip süt yapıyo. Bende hosaf helva bulgur vs. cok yedim ama hiç gögüslerimi dolu hissetmemiştim. Ta ki mısır yiyene kadar

Canım belki denemişsindir ama tavuk suyu çorba ve tavuk yemeği bende süt yapıyor organik tavuk ama bir dene istersen
Tamam onu da deneyeyim. Hamileyken dogumdan sonra kilo vermenin hayalini kuruyordum ama gercrk hayatta iki kilo aldim. Annesi degil kızı kilo alsa ne guzl olur

merhaba kızlar ben normalde haziran annesi olacaktım ama kızım bi ay erken gelerek beni mayıs annesi yaptı :) size bi kaç şey danışmak istiyorum
1. süt parası nerden nasıl alınıyor ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor
2. doğum parası nerden alınıyor
3. yarın kızımın 1 aylık aşısı var doğduğundan beri ateşi var sürekli 37-37,5 arasında korkum hepatit 2 aşısı ateşini dahada çıkarırsa ne yaparım şimdiden kafaya takmışım yaptırdnız mı aşıları ateş cıktımı sizin bebeklerinizde

Tamam onu da deneyeyim. Hamileyken dogumdan sonra kilo vermenin hayalini kuruyordum ama gercrk hayatta iki kilo aldim. Annesi degil kızı kilo alsa ne guzl olur
Aslında yediklerimize dikkat edebilsek emzirme dönemi çok güzel kilo verdiriyor benim ilk ay pek iştahım yoktu Doğum kilolarını verdim ama şimdi hem süt olsun diye hem de emzirince halsiz kaldığım için fazla yiyorum kilo almaya başladım. Napalım bebişlerin göbüşleri doysun veririz inşallah sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…