2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yakın zamanda kontrolü varsa göster doktora ama sanmam kolay kolay bişi olacağını belki o an bacağını oyle tutardır

Canım emdikten sonra seni emzik olarak kullanıyor bıdık anladığım kadarıyla. Emziğe karşı değilden bir dene derim ben çok istememe rağmen aldırtmadım bebeğe istemiyor. Bide memeden çekip beşiğe koyduğun an sallasan belki işe yarar iyice Dalan'a kadar

Boş emzik veriyorum ama midesini bulandırıyor galiba of demek istemiyorum ama insan yoruluyo ya bu minnoşlar çok tatlı ama sabır istiyor çok

kızlar benim kızımın gaz sancısı olduğu zaman zinco kullanıyorum hemen rahatlatıyo bilginiz olsun

Ya bizimki de gündüz uyumaz oldu. Gece uykusu nispeten daha iyi, sanırım karanlığın etkisi ama gündüz ne yapsak uyumuyor. Memede uyurdu, yatağına ya da ana kucağına koyardık devam ederdi, şimdi öyle bile uyumuyor. Memede uyuyor, kaldırmaya kalmadan uyanıyor kendi kendine. Insan gerçekten cok yoruluyor. Aksam olsun da karanlık çöksün uyusun diye bekler oldum.

Onu birkaç gündür bende yaşıyorum, hele dün babası işten geldi al bunu demişim :) gündüzku hali gibi gece olsa vurun beni diyebilirim

Onu birkaç gündür bende yaşıyorum, hele dün babası işten geldi al bunu demişim :) gündüzku hali gibi gece olsa vurun beni diyebilirim
Evet ya gece en azından bi nebze dinleniyorum ama çok erken uyanıyor, 5:30 civarı, maksimum 6. Cocuk resmen güneşin batışıyla uyanıp doğusuyla uyanıyor :)

Kızlar ya bugün sütümü sağayım dedim 20 cc belki anca çıkmıştır, sezeryan ile doğum yapalı 1 ay oldu, bebeğimin kakali ve cisli bez sayısı normal ama 20cc de çok az geldi, siz sagdiginiz da ne kadar çıkıyor cidden benim sutüm az mı

Çişi kakası iyise hiç ne kadar çıktığını takma derim bebek onun daha fazlasını çekiyodur çünkü bende hastene tipi var onunla çekmeme rağmen 50 falan çıkıyor bazen daha çok değişiyor

Ya bende sıkıntılar bitmiyor ki, dünden beridir şimdi de süt emmiyor resmen olan sütüm akıp gidiyor, yani emmıyo dediğim belki 5 dakika emiyordur, sonra emdiği sutu kusuyor böyle bir durum yaşayan var mı?

Aynı benim kızı tarif etmişsin gunduz kucakta olursa uyuyo saat başı meme istiyor gece de yanımızda uyumak istiyor uyandırıp beslemek çok zor oluyor dun gece sadece 2 kez emdi o da azıcık acaba ne yapmak lazım gece aç karnına uyumak hoşuna gidiyor sanırım

Ben artık gece illa 3 saatte bir emziricem diye kasmıyorum kendimi ne yalan söyleyeyim. Uyuduğu kadar uyusun modundayım. Zaten gündüz memeden indiği yok, depolarını iyice dolduruyor. Emzirme gruplarında gördüğüm kadarıyla da 40'ı çıktıysa ve hastalık gibi bi durumu yoksa bırakın uyusun diyorlar. Artık günlük toplam aldığı süt miktarı önemli sanırım, çişli bezlerinde de bi sıkıntı yok, ben o yüzden koyverdim gitti geceleri :)

Humana still tea içiyorum ben mama alıp çocuğa yedirmek yerine ben içiyorum sut olarak çıkıyor

Bende geceleri uyuduğu kadar uyusun diyorum. Zaten acıkınca o uyandırıyor

Bende o yolda ilerliyorum...bizim daha 36. Gün biraz daha sabredeyim zaten uykusuzluktan ölüyorum dun gece 2 gibi emdi sonra bide sabah 6 da vicdan azabı çekmin diye zorla uyandırıp besledim 4 gibi denedim ama bi turlu uyandıramadım banyoda yapmıştı sanırım onun verdiği rahatlıktandı.

Ya bende sıkıntılar bitmiyor ki, dünden beridir şimdi de süt emmiyor resmen olan sütüm akıp gidiyor, yani emmıyo dediğim belki 5 dakika emiyordur, sonra emdiği sutu kusuyor böyle bir durum yaşayan var mı?
En son emzirdiğin memeyi ilk baştan emzir sonra diğerine geç bide memeden alır almaz dik şekilde göğsüne yatır sırtına vurup sıvazla gazı çıksın bekletmeden belki işe yarar buda olmazsa emzirdikten sonra kafasını yastığa koy bi beş dk ama yanından ayrılma

40'a az kalmış, ben o günlerde de biraz rahat takılmaya başlamıştım ama vicdan azabı da olmuyor değildi. Şimdi daha rahatım :) Tracy Hogg 'un kitabına bakarsak gece bile emzirmeye gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…