• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar emzik veriyor musunuz? 47 gündür vermedim gündüzleri çok kısa uykular uyuyup huzursuz olunca bugün verdim çocuk colk colk emip kendi kendine uyudu. Sanırım emzik kullanmaya başladı. Hiç de hoşuma gitmiyor ama bebeğime eziyet etmeyeceğim artık.
ben veriyorum gaz sancisi basldoginda iyi oluyo :( yoksa sürekli memeyi agzinda istiyo

Kızlar merhaba bebeklerinizi Ne sıklıkla yıkıyorsunuz benim kızım 42 günlük oldu daha beş altı kere anca yıkamış ındır ben tek başıma yıkayamıyorum bu konuda acemiyim Arada Bir kaynanam yıkılıyor oda denk gelirse kısa mesafedeyiz ama çok umrunda olmuyor havalar isinmadi bende cok agir yikiyorum tek zor esimde gec geliyo
benim bebehimde 43 günlük biz hergün yikiyoruz mümkün oldugu kadsr. Havalar cok sicak mecbur yikiyoruz

Kızlar emzik veriyor musunuz? 47 gündür vermedim gündüzleri çok kısa uykular uyuyup huzursuz olunca bugün verdim çocuk colk colk emip kendi kendine uyudu. Sanırım emzik kullanmaya başladı. Hiç de hoşuma gitmiyor ama bebeğime eziyet etmeyeceğim artık.
Ben emzik vermedim vermek istemiyorum ama parmagini emiyor. Ne yapsam bilemiyorum evde her zaman emziriyorum sorun yok ama uzun yollarda pusetinde durmasi icin yanima emzik almayi düşünüyorum

Kızlar merhaba bebeklerinizi Ne sıklıkla yıkıyorsunuz benim kızım 42 günlük oldu daha beş altı kere anca yıkamış ındır ben tek başıma yıkayamıyorum bu konuda acemiyim Arada Bir kaynanam yıkılıyor oda denk gelirse kısa mesafedeyiz ama çok umrunda olmuyor havalar isinmadi bende cok agir yikiyorum tek zor esimde gec geliyo
Ben her altini actigimda poposunu elini yuzunu yikiyorum.
Onun haricinde lavaboya banyo filesini serip kafasi haric vucudunu yikattiriyorum hic zor olmuyor oyle deneyebilirsin

Ben veriyorum bazen ama canı isterse alıyor, çoğunlukla almıyor. Aslında çok alışmasını istemiyorum ama bazı durumlarda emzik gerçekten can kurtaran olabiliyor. Emzirmekten harap oldugum zamanlarda özellikle.

Kızlar bebegim gündüz uyumuyordu artık yüzüstü yatırıyorum çok rahat uyuyor uyumayan bebegı olanlar denesin derim yalnız basında beklıyorum nolur nolmaz.acaba bebekler kaç aylık olunca yüzüstü yatırılır benimki çok rahatettı pışpıs bile yapmıyorum ağzında emzık kendı uyuyor

Kızlar bebegim gündüz uyumuyordu artık yüzüstü yatırıyorum çok rahat uyuyor uyumayan bebegı olanlar denesin derim yalnız basında beklıyorum nolur nolmaz.acaba bebekler kaç aylık olunca yüzüstü yatırılır benimki çok rahatettı pışpıs bile yapmıyorum ağzında emzık kendı uyuyor
Biz doktora sorduk bu durumu, çünkü bazen biz de çok rahat ettik bu pozisyonda. Doktor da göz önünde olduğu sürece yatırabilirsiniz dedi. Kafası yana dönük olduğu sürece sorun olmazmış.

Biz doktora sorduk bu durumu, çünkü bazen biz de çok rahat ettik bu pozisyonda. Doktor da göz önünde olduğu sürece yatırabilirsiniz dedi. Kafası yana dönük olduğu sürece sorun olmazmış.
Evet canm kafası yanda aynen zaten artık dırseklerı ustunde komple kafasını kaldırabiliyor gazınıcıkarıyor bu şekilde çok güzel inşallh böyle gider cunku hıc uyumuyordu oğlum

ben de bunu keşfettim gündüzleri yüzüstü yatırıyorum senin gibi yanında duruyorum. çok güzel uyuyor kızlar siz de deneyin. yanından ayrılmayın çünkü kafasını yarım kaldırıp yüzüstü kapaklanabiliyor. gaz çok güzel çıkıyor bu şekilde gece de güzel uyuyor. gece normal yani yan yatırıyorum.

kizlar norml dogum yapali 43 gun oldu.hem dus hemicdikislerim var. enfeksiyin kaptum bir haftakik krem tedavim oldu sana 3 hafta duzenli kullanamafim.cleocin ve estriol krenleei karistirop kullaniom.ama bugunkanamam var adet gubi.cook canli hir kirmizi bir fikriniz varmi

Bebeğimin sol taraf göz pınarından başlayıp burnunun sol üst tarafında uyurken morarma oluyor . Uyanınca kayboluyor . Bu nedir kızlar

Kizlar benim bebegim ayaklarini havaya dikince titretiyo normalmidir acaba annem diyo boslukta kaliyodur. Sizinkilerde öyle yapiyo mu ??

Arkadaşlar bebeğin 40ı çıktığında 40 banyosunda neler yapılıyor? Bilenler bilgilendirebilir mi? :KK66:
Kovanın içine 40 tane taş altın yüzük Gülsuyu yaprak koyuyorsun o kovaya su koyuyorsun bebegı yıkıyorsunuz o suyla sonra bebegı tuzlayıp duruluyorsunuz.sonra o kovandaki suyla annede yıkanıyor bukadar

Kırk banyosu altın taş Gül yaprakları attık suya yıkandık.
Annem kırk kaşık su say demişti onu unutmuşum

Eklentiler

• IMG_7271.JPG
    IMG_7271.JPG
    40,3 KB · Görüntüleme: 78
Back