- 9 Aralık 2015
- 967
- 1.845
- 113
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.701
Bizde bi tesbihe 40 ihlas okuyp o tesbihide kovasina attik yikadik canm o kadar sonra o suyu topraga doktuler:))Arkadaşlar bebeğin 40ı çıktığında 40 banyosunda neler yapılıyor? Bilenler bilgilendirebilir mi?
Bende premıum care kullandım yenıdogan 1 ve 2 yalnız 2 numara acayıp pişik yaptı bende sleepy aldım çok memnunum bence denemelisin.pişik kremide hametan kullanıyorum arkadaş tavsıyesıyle aldım anında gecırdı pişiğini fiyatıda çok uygun 7 lira pahalı kremlere gerek yokmuşKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz prima premium care kullanıyorum ama bezin olduğu heyet kızarıyor birde çiş yapsa bile değiştiririm çok dikkat etmeme rağmen ne zaman açsam hafif kırmızımsi
Ben Huggies kullanıyorum çok memnunum. Bir de merakımdan Sleepy denedim, o da iyi ama Huggies daha iyi emiyor bence.Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz prima premium care kullanıyorum ama bezin olduğu heyet kızarıyor birde çiş yapsa bile değiştiririm çok dikkat etmeme rağmen ne zaman açsam hafif kırmızımsi
Aynen 1 çok iyiydi 2 çok kötü çıktı bez poposuna yapışıyor resmen sudocream kullanıyorum Allahtan krem iyi yoksa rezil olucak poposu. Bi de çok aldık 2 de iyi çıkar diye sleepy merak ediyorum bende eşime dedim alıcak inşallah bizde memnun kalırız.Bende premıum care kullandım yenıdogan 1 ve 2 yalnız 2 numara acayıp pişik yaptı bende sleepy aldım çok memnunum bence denemelisin.pişik kremide hametan kullanıyorum arkadaş tavsıyesıyle aldım anında gecırdı pişiğini fiyatıda çok uygun 7 lira pahalı kremlere gerek yokmuş
Sence huggies mi daha iyi Popoya yapışmıyor dimi? İlk doğduğunda hastane Canbebe kullanıyor diye onu almıştık oda kötü çıkmıştı prima 1 numara iyiydi 2 de iyidir sandık ama kötü ciktiBen Huggies kullanıyorum çok memnunum. Bir de merakımdan Sleepy denedim, o da iyi ama Huggies daha iyi emiyor bence.
Aynı şeyleri yaşadım. Hatta bizim paketteki bezler iğrenç kokuyor birde o sıkıntımız oldu. Bende komiliyi bi denemek istiyorum. Bu günlerde alacam. Yazarım yorum. Da ben size şey sorcam altını açtıkça mutlaka havalandırırım desitin marka pişik önleyici de kullanıyorum ama şu bacağının katlandığı yerler hafif soyulur gibi olmuş ne yapabilirim sizceAynen 1 çok iyiydi 2 çok kötü çıktı bez poposuna yapışıyor resmen sudocream kullanıyorum Allahtan krem iyi yoksa rezil olucak poposu. Bi de çok aldık 2 de iyi çıkar diye sleepy merak ediyorum bende eşime dedim alıcak inşallah bizde memnun kalırız.
Popoya yapışmıyor huggies, hiç pişik gibi bi problem de olmadı bizde. Canbebe cok kötü, hediye gelmişti 1 paket hadi deneyeyim dedim ama en kötüsü oydu sanırım. Hiç emmemisti kakayı.Sence huggies mi daha iyi Popoya yapışmıyor dimi? İlk doğduğunda hastane Canbebe kullanıyor diye onu almıştık oda kötü çıkmıştı prima 1 numara iyiydi 2 de iyidir sandık ama kötü cikti
Ben sudocream den çok memnunum bezin değdiği heryere sürüyorum bide katlanan yerlerine başta soyuldu geçti sonra kremlen mi bilmiyorum bide uninin losyonunü sürüyorum oda derileri alıyor masaj yaparak sürdüğüm için. O losyondan çok memnunum başka kullandım çok kötüydü hiç nemlendirme yapmamisti. Deriler duruyorduAynı şeyleri yaşadım. Hatta bizim paketteki bezler iğrenç kokuyor birde o sıkıntımız oldu. Bende komiliyi bi denemek istiyorum. Bu günlerde alacam. Yazarım yorum. Da ben size şey sorcam altını açtıkça mutlaka havalandırırım desitin marka pişik önleyici de kullanıyorum ama şu bacağının katlandığı yerler hafif soyulur gibi olmuş ne yapabilirim sizce
Evet bide kaka kokuyordu heryerPopoya yapışmıyor huggies, hiç pişik gibi bi problem de olmadı bizde. Canbebe cok kötü, hediye gelmişti 1 paket hadi deneyeyim dedim ama en kötüsü oydu sanırım. Hiç emmemisti kakayı.
Oh mis gibi olmuş işte herkes ne güzel :)Biz öyle özel bise yapmadik. Hepimiz yikandik evi temizledik o kadsrbide komsuma 40 ucurmays gittim
Ben de bu gülsuyu altın taş gibi ayrıntıları merak etmiştim, geleneksel olsun istiyorum da Kovadaki suyla anne mi yıkanıyorKovanın içine 40 tane taş altın yüzük Gülsuyu yaprak koyuyorsun o kovaya su koyuyorsun bebegı yıkıyorsunuz o suyla sonra bebegı tuzlayıp duruluyorsunuz.sonra o kovandaki suyla annede yıkanıyor bukadar
Allah kabul etsin, dualar okunmuş daha ne olsun :)Biz sadece düz banyo yaptırdık valla, anneanne babaanne de dua ettiler :)
Allah kabul etsin dualarınızıBizde bi tesbihe 40 ihlas okuyp o tesbihide kovasina attik yikadik canm o kadar sonra o suyu topraga doktuler:))
Pişik kremi hametan al canım çok memnun kalırsın sebamed bende kullandım ama bu krem çok etkili hemn gecırıyorYaa pişik sorunu bizde de var, Prima ile başladım onla hafif pişiktı, sonra sleppy denedim ona nedense çok iyi yorumlar olmasına rağmen ben hiç beğenmedim, çişini bile çok zor emiyormus gibi geldi bana, şimdi de Canbebe aldım onu da sevmedi benim kızın teni, bir arkadas huggies önermişti simdı onu denemeyi düşünüyorumpişik kremi de sebamed kullanıyorum sanırım o da iyi değil yada benim kızın teni çok hassas ne yapacağımı şaşırdım valla
Evet canım bebişini yıkadığın o taşlı kovaya su koyuyorsun sende yıkanacaksın benımde tecrübeli kuzenlerim var hep onlar söylediOh mis gibi olmuş işte herkes ne güzel :)
Ben de bu gülsuyu altın taş gibi ayrıntıları merak etmiştim, geleneksel olsun istiyorum da Kovadaki suyla anne mi yıkanıyorilk kez duydum
Allah kabul etsin, dualar okunmuş daha ne olsun :)
Allah kabul etsin dualarınızı
Bübchen in pisik kremini kullaniyorum cok memnunum :) canbebe bende almistim hic hosuma gitmedi prima ile devam ediyoruz.Yaa pişik sorunu bizde de var, Prima ile başladım onla hafif pişiktı, sonra sleppy denedim ona nedense çok iyi yorumlar olmasına rağmen ben hiç beğenmedim, çişini bile çok zor emiyormus gibi geldi bana, şimdi de Canbebe aldım onu da sevmedi benim kızın teni, bir arkadas huggies önermişti simdı onu denemeyi düşünüyorumpişik kremi de sebamed kullanıyorum sanırım o da iyi değil yada benim kızın teni çok hassas ne yapacağımı şaşırdım valla
Canım Slepy de yapışıyor elimde var gündüz kısa süreli kullanıyorum akşam ve gece huggies kullanıyorum çok emici ve yapışmıyorAynen 1 çok iyiydi 2 çok kötü çıktı bez poposuna yapışıyor resmen sudocream kullanıyorum Allahtan krem iyi yoksa rezil olucak poposu. Bi de çok aldık 2 de iyi çıkar diye sleepy merak ediyorum bende eşime dedim alıcak inşallah bizde memnun kalırız.
Tamam canım huggies deneyelim saolasın canım ilgin içinCanım Slepy de yapışıyor elimde var gündüz kısa süreli kullanıyorum akşam ve gece huggies kullanıyorum çok emici ve yapışmıyor
Pisik kremi olarak sudocrem dene. Ben cok memnunum. Arada mustela barier kullaniyorum o hemen kizartiyor hemen sudocrem sürüyorum geciyorYaa pişik sorunu bizde de var, Prima ile başladım onla hafif pişiktı, sonra sleppy denedim ona nedense çok iyi yorumlar olmasına rağmen ben hiç beğenmedim, çişini bile çok zor emiyormus gibi geldi bana, şimdi de Canbebe aldım onu da sevmedi benim kızın teni, bir arkadas huggies önermişti simdı onu denemeyi düşünüyorumpişik kremi de sebamed kullanıyorum sanırım o da iyi değil yada benim kızın teni çok hassas ne yapacağımı şaşırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?