• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
mrb kızlar herkese kolaylıklar diliyorum bebişlere de bol uykular.. aranızda adet olan varmı acaba?? doğum snrası 55.gün oldu bugün ve dün adet oldum. emzirdikçe adet olunmaz diyolar ama ben bebeğimi sürekli emziriyorum. bu olayları da pek bilmiorum ama var mı bilgisi olan? doğmdan ne kadar sonra adet olunuyorki? özellikle efehatun efehatun bilgilendirirsen sevinirim çok
Emzirirken düzenli ya da düzensiz adet olabilir , yumurtlayabilir, hamile kalabilirsiniz , bu yüzden Doğum sonrası 4. Haftadan sonra etkili bir aile planlaması yöntemi kullanmak gerekir, süt korumaz

Emzirirken düzenli ya da düzensiz adet olabilir , yumurtlayabilir, hamile kalabilirsiniz , bu yüzden Doğum sonrası 4. Haftadan sonra etkili bir aile planlaması yöntemi kullanmak gerekir, süt korumaz

Tam da denk geldi ben de soracaktım :)bizim de tam kırkimiz bitti dedik o gün adet oldum sanırsam

Bugün bizde 42 günlük olduk gaz sancısı dışında bi şikayetimiz yok şimdilik ne kadar ilaç kullansan da sanki fayda etmiyor gibi geliyo bana sizin bebişler nasıl :)

Uyurken gazını bir türlü çıkaramıyorum uyanıkken hemen çıkıyor uyandırsam bir daha uyutamıyorum zaten çok zor uyuyan bir bebeğim var. Gazdan kıvranıp duruyor çok ta gazlı napcağım bilemedim
Birisi beni anlatmış resmen uyuynca gerçekten gazı çıkmiyo ya :(

Ben de öyle erken doğurmadım aslında 40. hafta oldu, 39+1 de ama sen baya baya geç kaldın :) 40ı çıkınca uyku düzenimizde bir mucize olur diye bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah :anne::KK48:
Benim masum bebegim 40ı cikinca yaramazlasti :) gozler kipkirmizi ama bi uyuyayim demek yok tüm gün sokaklardayiz bebek arabasinda uyuyor durduğum an gözler aciliyor.
3. Ay cok degisirmis diyolar, umutluyum.

Benim masum bebegim 40ı cikinca yaramazlasti :) gozler kipkirmizi ama bi uyuyayim demek yok tüm gün sokaklardayiz bebek arabasinda uyuyor durduğum an gözler aciliyor.
3. Ay cok degisirmis diyolar, umutluyum.
Bi arkadaşım da o milat sürekli değişir diyordu, ona bi örnek oldun resmen :) önce 40'ı çıksın dermişiz sonra 3 ay, sonra 6 ay derken derken büyüyorlar sanırım :)

Arkadaslar bebegım 2 gündür ishal sarı renk ama su gibi çıkıyor birde çok ağlayarak yapıyor sizce doktora gotureyım mı yoksa beklerım mi biraz daha
benimkide äyle yapiyor benimkidi önce kanliydi simdi biraz düzeldi ama ishal su gibi yapiyor sürekli bez degistiriyoruz ve karni cok agriyo

Selam anneler uyku düzeniniz nasıl benim ki hiç 2 aylık gibi değil kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim uykusu gelince mızmızlanıyor almıyorum ennsomında ağlıyor mecbur alıp uyutmaya çalışıyorum. Şuan da tatildeyiz burada bebek arabasında gezdirerek uyutuyorum evdeyken ana kucağında falan sallıyordum ama hiç istemediğim şeydi sallamak nasıl bıraktıracağım bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz?

Selam anneler uyku düzeniniz nasıl benim ki hiç 2 aylık gibi değil kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim uykusu gelince mızmızlanıyor almıyorum ennsomında ağlıyor mecbur alıp uyutmaya çalışıyorum. Şuan da tatildeyiz burada bebek arabasında gezdirerek uyutuyorum evdeyken ana kucağında falan sallıyordum ama hiç istemediğim şeydi sallamak nasıl bıraktıracağım bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz?

Duzen yok. Biz de memede kucakta arabada aramizda hangi taktik tutarsa oyle uyutuyoruz.
Benim sormak istediğim bebekle tatil nasil ? Biz de gitmek istiyoruz ama çelişkideyiz

Duzen yok. Biz de memede kucakta arabada aramizda hangi taktik tutarsa oyle uyutuyoruz.
Benim sormak istediğim bebekle tatil nasil ? Biz de gitmek istiyoruz ama çelişkideyiz
Benim ikinci bebeğim şöyle söyleyim ilk oğlumda 7 aylıktı gittik çok zorlandık. Ek gıdası sürekli hareket ilgi istemesi uyumaması vs ama şimdi iki aylıkken geldik ve oldukça rahatım çıkıyoruz emmek istediğinde emzirme önlüğümü takıyorum emzirip yatırıyorum burada evdekinden daha sık uyuyor açık havadan olsa gerek altını değiştirip emzirip yatırıyorsun zaten küçük olduğu için deniz havuza sokmuyorım deniz hala soğuk havuz sakıncalı diye. Niyetiniz varsa bir an evvel gidin derim gözü daha fazla açılmadan rahat edersiniz :)

Uyku düzenimiz yok bazen gece uyuyo bazen uyumuyo. Dedigin gibi aglayinca aliyoruz kendi kendine cok nadir yatiyor. Bende hic sallamak taraftari deildim ama artik hic uyumayinca dün aldim salladim :( degisik hayallerim vardi :D asla sallamam diye yok kendi kendine yatsin aglarsa aglasin :D hicte öyle olmuyormus büyük konusmamak gerekiyormus :)

hepimiz ayniyiz sanirim.uykusuz geceler gunler..bazi gunlerde surekli uyku .. gaz sancilari.uyurken kizim bezine bisey yapmio. uyanip yapip tekrar uyuyor.basende uyumuyor

Kızlar emzik veriyor musunuz? 47 gündür vermedim gündüzleri çok kısa uykular uyuyup huzursuz olunca bugün verdim çocuk colk colk emip kendi kendine uyudu. Sanırım emzik kullanmaya başladı. Hiç de hoşuma gitmiyor ama bebeğime eziyet etmeyeceğim artık.

Kızlar merhaba bebeklerinizi Ne sıklıkla yıkıyorsunuz benim kızım 42 günlük oldu daha beş altı kere anca yıkamış ındır ben tek başıma yıkayamıyorum bu konuda acemiyim Arada Bir kaynanam yıkılıyor oda denk gelirse kısa mesafedeyiz ama çok umrunda olmuyor havalar isinmadi bende cok agir yikiyorum tek zor esimde gec geliyo

Kızlar merhaba bebeklerinizi Ne sıklıkla yıkıyorsunuz benim kızım 42 günlük oldu daha beş altı kere anca yıkamış ındır ben tek başıma yıkayamıyorum bu konuda acemiyim Arada Bir kaynanam yıkılıyor oda denk gelirse kısa mesafedeyiz ama çok umrunda olmuyor havalar isinmadi bende cok agir yikiyorum tek zor esimde gec geliyo
Ben iki güne bir muhakkak yıkıyorum . Bazen her gün .
Allahtan eşim var . Kimsemiz yok yaşadığımız şehirde . İlk banyomuzu da beraber yapmıştık. Bugün kırk banyomuzu da yaptık

Ben iki güne bir muhakkak yıkıyorum . Bazen her gün .
Allahtan eşim var . Kimsemiz yok yaşadığımız şehirde . İlk banyomuzu da beraber yapmıştık. Bugün kırk banyomuzu da yaptık
Eßim gec geliyo malesef biraz toparlandi artik kendim yikamaya calisacagim birazda korkuyorum su yuttururum diye

Canim bebegini hergun yada birer gun arayla mutlaka yikamaya calis bebegin gelismesine buyumesine cok katkisi var ayrica kendinisi iyi hissettirir

Back