• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam anneler:KK66:
Bende yakında çocuğumu kucağıma alacam hayırlısıyla.benim oğlus dönmüyor niyetide yok gibi şuan hissediyorum kafasını yukarda :emir_bebek:
Onun için doktorum 39.haftada sezeryan önerdi.
Ama genel mi spinal mi ikiside beni korkutuyor.
Normal olur diye düşünmüştüm hep hayırlısı böyleymiş :KK200:
Tecrübelerinize ihtiyacım var..
Gönlüm spinalden yana evladımi ilk ben öpüp koklamak istiyorum.o heyecanı yaşamak istiyorum..
Tavsiye ediyor musunuz:KK15:
spinal yapman bebek icinde iyi olur fazla narkoz almaz bende spinal yaptim bebegin 9 ay tasidim ilk gormek ve aglamasini duymak o kadar farkli bi duygu ki korkulacak bisey yok basinda anestezi dr duruyor senin tansiyonunu ve kalp atisini takip ediyor bi sikinti ciksa mudahale eder sen icini ferah tut korkulacak hicbirsey yok bende korkuyrdm ama korkulacak hicbirsey yokmus hemende toparlndim dogumdan sonra siksik bebegini emzir elinden geldikce sirf sarilik olmasin diye ameleyattan sonra kuru kaysi al onu kaynat suyunu ic gazin ciksin ve tuvalete rahat cik diye

Bugün iki kere yeşil kaka yaptı kızım. Emzirme de hata mı yapıyorum acaba ? İnternette yağlı sütü almazsa olur diyor ama bu gece ilk defa yaptı yeşil kaka. Birde dün kabak mücver yedim etkisi olmuş olabilir mi ?
Emzirmeyi nasıl yapmalıyım ? Kaç dk memede kalırsa yağlı kısmı da alır ? Birde emzirme sırası nasıl olmalı ? Ben bi memeyi veriyorsam sonrakine diğerini veriyorum ama bu gece sadece bir meme verdim diğeri yara diye etkisi var mıdır ?

Çok sordum kusura bakmayın. Yardımcı olabilir msiinz?
Ara sıra olan Yeşil kaka fazla süt emdiğini ve sindiremediğini gösterir yani bebeğin beslenmesi gayet iyi demektir. Sürekli yeşil kakada enfeksiyon tahlili yapılabilir. Bir memeyi 20 dk emzirirseniz yağlı sütü de alır, 20 dk dan önce bırakırsa sıradaki emzirmede erken bıraktığı memeden başlanır , memeler 20 dk da bir değiştirilerek emzirilir. Her iki memede verilmelidir. Yeşil kaka yapması bebeğin gayet güzel beslendiğini düşündürüyor , endişelenmeyin

Bepantol ve sudokremi karışık sürün diyosunuz yani ben ikisini aynı anda nolur nolmaz diye sürmedim ıslak mendili bırakayım öyleyse teşekkürler ☺️
cnm ablam bir krem soyledi icerigi uygunsa yazarim sana da.

Hangi şampuanı kullanıyosunuz merak ettim artık kullandığım herşeyi ince ince araştırmaya başladım

Aynı işte deli oluyorum altını her açtığimda bu kez iyileşmiş olsun diyorum

Bepantol ve sudokremi karışık sürün diyosunuz yani ben ikisini aynı anda nolur nolmaz diye sürmedim ıslak mendili bırakayım öyleyse teşekkürler ☺️

Hangi şampuanı kullanıyosunuz merak ettim artık kullandığım herşeyi ince ince araştırmaya başladım

Aynı işte deli oluyorum altını her açtığimda bu kez iyileşmiş olsun diyorum
unibaby yeni doğan köpük şampuan kullanıyorum

Kizlar hava cok sicak bebegim sicakliyor altina bisey giydirmeden yatiriyorum o derece yani.. cok bunaliyor altini bile biraz actim havandi vallah öyle biraz rahatladi.. siz neler yapiyorsunuz sicaklarda benim ev bide günes görüyor aksama kadar

Selam anneler:KK66:
Bende yakında çocuğumu kucağıma alacam hayırlısıyla.benim oğlus dönmüyor niyetide yok gibi şuan hissediyorum kafasını yukarda :emir_bebek:
Onun için doktorum 39.haftada sezeryan önerdi.
Ama genel mi spinal mi ikiside beni korkutuyor.
Normal olur diye düşünmüştüm hep hayırlısı böyleymiş :KK200:
Tecrübelerinize ihtiyacım var..
Gönlüm spinalden yana evladımi ilk ben öpüp koklamak istiyorum.o heyecanı yaşamak istiyorum..
Tavsiye ediyor musunuz:KK15:
bence spinal ol hem amelyattan sonra agrilarib cok olcak en azindan onun sayesinde biraz hafifleyene kadsr hissetmezsin.. ve bebegi tabi hemen görüyorsun en güzel an

Kizlar hava cok sicak bebegim sicakliyor altina bisey giydirmeden yatiriyorum o derece yani.. cok bunaliyor altini bile biraz actim havandi vallah öyle biraz rahatladi.. siz neler yapiyorsunuz sicaklarda benim ev bide günes görüyor aksama kadar
Hangi şehirdesin canım ben daha zıbın patıklı eşofmanaltı ve üst giydiriyorum tabi çorapta üstünede penye battaniye örtüyorum izmirdeyım hava sıcak ama evler daha serin.aksamda hava serinliyor.daha çok küçükler üşütmesin bebişler.gece üstünü örtüyomusn

Hangi şehirdesin canım ben daha zıbın patıklı eşofmanaltı ve üst giydiriyorum tabi çorapta üstünede penye battaniye örtüyorum izmirdeyım hava sıcak ama evler daha serin.aksamda hava serinliyor.daha çok küçükler üşütmesin bebişler.gece üstünü örtüyomusn
Diyarbakirdayim canim.. üstünü serin ince bir carsafla örtüyom.. vallah dün aksam o kadar cok agladi ki kipkirmizi oldu meger sicaklamid altini actim baktim pipisi kendinden gecmis biraktim biraz havalandirdim. Bide kendi tenimde sicak bide ayriyeten benim sicakligimda geciyor ona emzirirken yada gazini cikartirken. Köye gitmeye düsünüyom kaynanamlara ama ordada rahat ede bilcekmiyim bilmiyorum :( bide böcek sinek cok orda

Kızlar normal doğum sonrası dikisleriniz ne zaman geçti benimki çok acıyor fitil kullanıyorum etkisi geçince gene çok acıyor batikonlu suda yakıyor

Ben artık kısa kollu zıbın giydiriyorum. İlk dogdugunda cift kat giydiriyoduk. Suan cok sıcak ya. Umarım üşütmem eli burnu sıcak ama insan tedirgin oluyo

Back