2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bana yardım edin fotoğraf yüklendimi emin değilim ama bebeğimdeki bu yara pişik mi nedir içinden çıkamadım doktor yediğin asitker yapmış dedi krem verdi veridği kremle dahada arttı ve ben hiç asitli yemiyorum sadece bepanthol pişik önleyici kullanıyorum geçmedi bi hafta olcak?

Kızlar biliyorsunuz mayısın en son annesi ben oldum, yine ilginç bir durumla karşılaştım bugün konuşuldu ise de ben kaçırmisim, kızımın bugün altını alırken akintisinda kana benzer birsey gördüm sizce hemen doktora gitmelimiyim, internette biraz baktım normal yazıyor ama içim içimi yiyor, basına böyle birşey gelen vat mı?

koz bebekler böyle akıntıların olabileceğini normal olduğunu okumuştum canım
Canım sudocrem kullan çok etkili hastane de ondan verdiler bana, zaten bende bebeğim doğmadan araştırıp sudocrem almıştım.doğduğundan beri kullanıyorum hiç pişik vs yaşamadık çok şükür. Ben birde kaka yaptığında poposunu yıkıyorum çoğunlukla

Arkadaslar sezeryan sonrası nezamn spora başlayabiliriz acaba.eliptık bisiklet var evimde ama kaçıncı ayda başlamalıyım acaba

Kizlar sezeryan dikislerine ve catlaklara onerdiginiz bi krem var mi size doktor bisi verdi mi
bana doktorum bir jel verdi 2 ay sabah aksam kullancam dikisler icin.. ama devlet karsilamiyor 90 lira verdik

bence doktora göster hem icin rahatlar.. internette her sayfada baska bise ysziyor

Ben pisik önleyici krem sürüyorum her altini actigimda :/ benimki cok altina yapiyor her defa yikasam üsütür

Birde onu deneyim inş geçer bu kez teşekkür ederim

Islak mendil havlu kullanıyorsanız onu bırakın , su ve pamuk kullanın, bezi kapatmadan önce mutlaka cildini kurutun, bepantole devam edin ayrıyeten bariyer krem kullanın; mustela ya da sudo krem gibi , çiş kaka yaptı mı hemen bezi değiştirin , yine de geçmezse bez markanızı da değiştirin

Kız bebekte anneden geçen hormonların etkisiyle az kanlı akıntı görülebilir. Miktarı azdır, ancak çişinde ya da kakasında kan olduğundan şüpheleniyorsanız doktora gidin

Ben pisik önleyici krem sürüyorum her altini actigimda :/ benimki cok altina yapiyor her defa yikasam üsütür
Benimki de çok sık kaka yapıyor canım 5-6 kez bazen daha fazla. İnan yıkamak daha pratik, yani benim için öyle ıslak mendille silmeye temizlemeye uğraşmaktan daha kolay,mendille uğraşırken altı daha uzun açık kalıyo.hemen sıcak akan suyla sadece belden aşağısını şampuanla yıkıyorum 1 dk sürüyo sürmüyor kurulayıp bezliyorum o kadar rahatlıyor ki çok hoşuna gidiyor

kizlar merhaba bugun biz 1 haftalik olduk ve cok uzgumum cunku esim 3 gundur bizden ayri yatiyor geceleri uykusu bolunuyor bebegimizin sesinden dolayi buda benim cok zoruma gitti odayi terk etmekde ne demek sonucta bu ikimizin cocugu ben daha bilmemki babam bi kere olsun annemi odasinda biraksin baska yerde yatsin.... sizlerde nasil durum

Sıkma canını. Biz eşimle yatıyoruz hala aynı odada ama bakımını ben yapıyorum bebeğin. Suan gaz sancı vs olmadığı için onun yapacağı bi şey Yok zaten. Şimdi 40 ı çıksın bebeğin eşinde duruma alışacaktır. Kafana takma eşinle konuş

Canım bende de durum aynı, sahur saatine kadar yanimdaydi sonra hem onluk çok iş olmadığı için hem de tüm gün çalışacağı için kiyamadigimdan ben teklif ettim o da balıklama atladı, ama ilerleyen zamanlarda bu böyle gitmez diye bende düşünüyorum

Kızlar göğüs ucu yaraları için ben doğumdan önce bile lansinoh kremle göğsümü yumusatmistim ama yine de yara oldu, daha bir haftalık bile olmadık ama çok acıyor nasıl bir çözüm onerebilirsiniz?

earth mama diye bi krem kesinlkle harika tek sürmeyle geçirio

Bol bol sür açıkta bırak memelerini. Bana iyi geldi iyileştirdi. Sağ mememde var suan bu gece sürdüm yumuşatmış baya

Bugün iki kere yeşil kaka yaptı kızım. Emzirme de hata mı yapıyorum acaba ? İnternette yağlı sütü almazsa olur diyor ama bu gece ilk defa yaptı yeşil kaka. Birde dün kabak mücver yedim etkisi olmuş olabilir mi ?
Emzirmeyi nasıl yapmalıyım ? Kaç dk memede kalırsa yağlı kısmı da alır ? Birde emzirme sırası nasıl olmalı ? Ben bi memeyi veriyorsam sonrakine diğerini veriyorum ama bu gece sadece bir meme verdim diğeri yara diye etkisi var mıdır ?

Çok sordum kusura bakmayın. Yardımcı olabilir msiinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…