- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.361
Bol bol sür açıkta bırak memelerini. Bana iyi geldi iyileştirdi. Sağ mememde var suan bu gece sürdüm yumuşatmış baya
Bugün iki kere yeşil kaka yaptı kızım. Emzirme de hata mı yapıyorum acaba ? İnternette yağlı sütü almazsa olur diyor ama bu gece ilk defa yaptı yeşil kaka. Birde dün kabak mücver yedim etkisi olmuş olabilir mi ?
Emzirmeyi nasıl yapmalıyım ? Kaç dk memede kalırsa yağlı kısmı da alır ? Birde emzirme sırası nasıl olmalı ? Ben bi memeyi veriyorsam sonrakine diğerini veriyorum ama bu gece sadece bir meme verdim diğeri yara diye etkisi var mıdır ?
Çok sordum kusura bakmayın. Yardımcı olabilir msiinz?
Bana Dr 20 dk sağ 20 dk solda dursun demişti. Bide hangisinde en son ictiyse daha sonrada oradan devam etsin mutlaka dedi.Bugün iki kere yeşil kaka yaptı kızım. Emzirme de hata mı yapıyorum acaba ? İnternette yağlı sütü almazsa olur diyor ama bu gece ilk defa yaptı yeşil kaka. Birde dün kabak mücver yedim etkisi olmuş olabilir mi ?
Emzirmeyi nasıl yapmalıyım ? Kaç dk memede kalırsa yağlı kısmı da alır ? Birde emzirme sırası nasıl olmalı ? Ben bi memeyi veriyorsam sonrakine diğerini veriyorum ama bu gece sadece bir meme verdim diğeri yara diye etkisi var mıdır ?
benimde yaralarim vardi hatta en son kaniyordu sukur gecti.sogan uygulqdim ben dusta .dilimleyip surdum duruladim sabunladim iki kez.bu islemi bir sure her dusta yap geciyor :)Canım emzirme den sonra kurusun diye açıkta bırakıyorum, sonra sürüp birazda onla açıkta bekletiyorum ama yok olmuyor olmuyor, göğüs ucu yarası da zormuş yaa
Bende ayni durumdaydim tahin yağı gercekten ise yariyor tavsiye ederimKızlar göğüs ucu yaraları için ben doğumdan önce bile lansinoh kremle göğsümü yumusatmistim ama yine de yara oldu, daha bir haftalık bile olmadık ama çok acıyor nasıl bir çözüm onerebilirsiniz?
biz ayri yatiyoruz annemle ben ve bebek bir odada cünkü annem bebege bakiyor ve ben rahat bir uyku ceke biliyorum.. agladigi zaman esimde uyanip yanimiza geliyor dayanamiyor onun aglamasina. 40 imiz cikinca hep bersber yatcaz esimde bunu sorun etmez uykusuzluga alisik.. skma canini ilerde oda alisir ben cok istiyodum esimle bersber bi odada uyumaya ama bebegimin biraz emme problemi vardi annemle gece uyandiriyorduk altini deistiriyoduk ve kendini cok islatiyodu...bunlar zamanla düzene gircek seyler sen kendini üzme canimkizlar merhaba bugun biz 1 haftalik olduk ve cok uzgumum cunku esim 3 gundur bizden ayri yatiyor geceleri uykusu bolunuyor bebegimizin sesinden dolayi buda benim cok zoruma gitti odayi terk etmekde ne demek sonucta bu ikimizin cocugu ben daha bilmemki babam bi kere olsun annemi odasinda biraksin baska yerde yatsin.... sizlerde nasil durum
arada benim bebegimde yesil kaka yapiyodu.. hani bebegim kendisi iyidi sadece kakanin rengi deistikti.. doktora sorduk doktorum dedi yedigim seylerdende kaynaklaniyor olabilir.. mesela cok yesillik yeyincede oluyor. Ben cok yesillik tüketiyorum ondandir..sen icini rahatlatmak icin yinede bi doktoruna sor canimBugün iki kere yeşil kaka yaptı kızım. Emzirme de hata mı yapıyorum acaba ? İnternette yağlı sütü almazsa olur diyor ama bu gece ilk defa yaptı yeşil kaka. Birde dün kabak mücver yedim etkisi olmuş olabilir mi ?
Susam yağı ya da tahinin üzerindeki yağ da işe yarıyor. Ben cogu emzirme sonrası hep susam yağı sürdüm, gunde 1 kez de lansinoh krem sürüyorum. Bir de mutlaka ama mutlaka göğüs kalkanı kullan bence. Allah onu yapandan razı olsun, yoksa giysilerime en ufak bi temasta bile cok acıyor.Kızlar göğüs ucu yaraları için ben doğumdan önce bile lansinoh kremle göğsümü yumusatmistim ama yine de yara oldu, daha bir haftalık bile olmadık ama çok acıyor nasıl bir çözüm onerebilirsiniz?
Ben çok memnun kaldım bi gün içinde geçti yaralar lansinoh ile . Hatta bi tanesi kanamıştı Off. Böle bi acı yok.Kızlar göğüs ucu yaraları için ben doğumdan önce bile lansinoh kremle göğsümü yumusatmistim ama yine de yara oldu, daha bir haftalık bile olmadık ama çok acıyor nasıl bir çözüm onerebilirsiniz?
kızlar kiralasanıza hastane tipi 3aylık 100 tl kiraladım benBaby plus 150 tl e bebekte
LANOLIN KREM COK IYI BENDE KULLADIM YARA YI HEMEN GECRDIKızlar göğüs ucu yaraları için ben doğumdan önce bile lansinoh kremle göğsümü yumusatmistim ama yine de yara oldu, daha bir haftalık bile olmadık ama çok acıyor nasıl bir çözüm onerebilirsiniz?
Selam anneler
Bende yakında çocuğumu kucağıma alacam hayırlısıyla.benim oğlus dönmüyor niyetide yok gibi şuan hissediyorum kafasını yukarda
Onun için doktorum 39.haftada sezeryan önerdi.
Ama genel mi spinal mi ikiside beni korkutuyor.
Normal olur diye düşünmüştüm hep hayırlısı böyleymiş
Tecrübelerinize ihtiyacım var..
Gönlüm spinalden yana evladımi ilk ben öpüp koklamak istiyorum.o heyecanı yaşamak istiyorum..
Tavsiye ediyor musunuz
Bepantol ve sudokremi karışık sürün diyosunuz yani ben ikisini aynı anda nolur nolmaz diye sürmedim ıslak mendili bırakayım öyleyse teşekkürlerIslak mendil havlu kullanıyorsanız onu bırakın , su ve pamuk kullanın, bezi kapatmadan önce mutlaka cildini kurutun, bepantole devam edin ayrıyeten bariyer krem kullanın; mustela ya da sudo krem gibi , çiş kaka yaptı mı hemen bezi değiştirin , yine de geçmezse bez markanızı da değiştirin
Hangi şampuanı kullanıyosunuz merak ettim artık kullandığım herşeyi ince ince araştırmaya başladımBenimki de çok sık kaka yapıyor canım 5-6 kez bazen daha fazla. İnan yıkamak daha pratik, yani benim için öyle ıslak mendille silmeye temizlemeye uğraşmaktan daha kolay,mendille uğraşırken altı daha uzun açık kalıyo.hemen sıcak akan suyla sadece belden aşağısını şampuanla yıkıyorum 1 dk sürüyo sürmüyor kurulayıp bezliyorum o kadar rahatlıyor ki çok hoşuna gidiyor
Aynı işte deli oluyorum altını her açtığimda bu kez iyileşmiş olsun diyorumıste bu kırmızı bnlkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?