2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne güzel bilgiler vermişsiniz. Acaba mesleginiz nedir. Keske bunları bizim haziran anneleri grubunada yazsanız. Kopyala yapıstır yapmayı beceremiyorum

Bu faydalı bilgiler için tesekkurederım ben size bişey sormak istyorum.benim bebegım emdıkten sonra çok fazla kusuyor ve sonra yıne emmek istiyor acaba emdiği fazlamı geliyor neden bukadar kusar
Emerken hava yutuyorlar, bir memeden alıp diğerine veriRken bile gazını çıkartmaya çalışın. Bir de midelerin üst kasları tam olarak 3. Ayda falan gelişiyor yani yapısal olarak da yenidoğan kusmaya meyillidir. Reflü yatağı kullanabilirsiniz , emzirdikteb sonra bir 10 dk kadar dik tutabilirsiniz . Kustuktan sonra tekrar emmek istemesi fizyolojik kusma olduğunu gösteriyor , endişelenmeyin

cevre baskisi bitmes.ama bana bir tek annem yetiyor sicak hava da kizamik cikartcak bize. en sonunda damadiyla az biraz papaz oldu.anneme kalsa izmirin temmuz sicaginda klima acmicakmisiz balkon kapisini acicakmisiz.esim ben ve kizim ayni odada kalmamiz icin kapi pencere acmamiz lazim ya da klima.kizimw tabi direkt carpcak sekilde degil.biz sanki evladimizi dusunmuyoruz gibj davraniyor

Kızlar kızım gene meme krizine girdi meme çıkınca çıldırıyor tekrar yakalamak için sürekli tepiniyor elleriyle suratına vurup kendine zarar veriyor aranızda bu tarz durumu yaşayan var mı

Ben philips aventin pompasini kullaniyorum cok memnunum. Benim oglum da 1 hafta yogun bakimda yatti. Biberona alisti emmiyor saniyordum ta ki bugun esim yogun bakim raporlarini alana kadar. Her gun "emme refleksi zayif" diye raporlamislar. Oglum memeyi emiyor emiyor. Cekiyor mu cekmiyor mu anlayamiyorum. Sonrasinda biberon hazirliyorum icecegi biberonu yine iciyor demek ki doymuyor cunku tokken biberon almiyor. Emmesi guclenir mi yoksa boyle mi devam ederiz bilmiyorum.
Bizim evde de gece ışıklar yaniyor. Babanneler anneanneler biraz eski kafa o yuzdn fikirleri degismez.

Kundagi ben de sevmiyorum. Ellerine eldiven bile giydirmiyoruz. Rahat olsun cocugum.

Bebegimin bezi sürekli sizdiriyor.. baska markada denedik yine ayni.. bez kücük mü acaba bi numara büyük aldik yine sizdirdik.. artik üst degistirmekten biktim ya. Yazik ysvrumda bi yarim saat uyumadan altimi islatiyor diye kiyameti kopariyor sonra uyku basa vuruyor hic uyumuyor ya

Bebeğim 23 günlük . Emerken kafası çok terliyor . Saçları ıslanıyor resmen.
Giydiği de kolsuz çıtçıtlı . İkili zıbın takımı ve çorap . Hepsi bu . Üstünü de örtmüyorum emerken

Ben kafasinin altina battaniye koyuyom yoksa benim koluma degincr islaniyor kafasi :/

Çok teşekkürler :)

Benimkide oyle devamli kontrol ediyorum bide d vitamini yetersizse kafa cik terlermis

Kızlar 4.günümüzden yine sizin tecrübelerinize bir sorum olacak, biliyorsunuz benim süt 3.günü sabahı gelmişti kan şekeri düşmesin diye arada mama verdigimi belietmiştim, şimdi de hep kendimi emzirdim sadece yatmaya yakın belki sütüm azdır diye mama vermiştim benimkini bir gün sonra uyandirmskta çok zorladım, önlem almis almama rağmen sarılık mi oldu diyé düşünmeye basladin, şimdi salı doktora gidinceye kadar size sorum ben sadece emzirip sadece günde bir defa mama versem birsey olur mu, çevremdeki herkes onu da verme senin sütun az bile olsa size yeter diyorlar, sizce ne yapmalıyım?

Cok sarilik olda gözlerinin icindede olur ordan anlsrsin.. benim bebegimin agzinin ici bile sariydi o zaman. Ben hem anne sütü veriyordum sagarak hemde mama veriyodum oda yani yemiyodu dogru düzgün cünkü uyanmiyodu. Kiloda vermisti o yüzden hep mama takviyesi yapin diyodu doktorum..

Tatlım kundaklamayı ben dogdugu gunden beri yapiyorum ama bacaklari rahat biraktirarak. Elleri uyurken yuzune degip uyandirmasin diye. Bacaklar serbest oljnca uyurken gaz cikarmasi kolay oluyor. Oyle sımsıkı yapmamak lazım bence

Kesinlikle
Kesinlikle prima premium care kullanmalisiniz. Ben cok memnunum. Ne cis ne kaka sizdirma yokk.

Kizlar dogum sonrasi bebeginin kafasinda sislik olan oldumu benim oglumun kafasinin sol ust tarafinda sislik oldu gecen doktor kontrolumuzde ultrasondan bakildi dogumdan dolayi olmus 2 yada 3 haftaya gecer dediler 15 gunluguz henuz ama en ufacik bir inme bile yok halen ayni.

Kızlar kızım gene meme krizine girdi meme çıkınca çıldırıyor tekrar yakalamak için sürekli tepiniyor elleriyle suratına vurup kendine zarar veriyor aranızda bu tarz durumu yaşayan var mı
Canım o hareket gazdan da kaynaklanıyor.emme ile emmeme arasında kaldığında öyle yapar.emse gaz olacak biliyor.emmese aç kalacak.aç .bir yanı istiyor.bir yanı Yok diyor.büyük kızım öyleydi benim.

Aynısı bizde de oluyor ama benim kızımın sadece kafası terliyor üstüne sürekli bakıyorum boynuna sırtına göğsüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…