- 9 Nisan 2014
- 394
- 108
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.201
Onların gözünde bizim çocuklar hep aç. Hep üşüyor. Hep gazı var :)AYy o mama furyasından bi tanede benim başımda vardı . Annem...
İkide kir mama ver mama ver . İlk üç gün verdim zaten aç kalmasın diye.
Şimdide telefondan yetiyor. Senin sütün yaramıyor mama ver :))
Kizlar ben grip oldum bebege gecerse korkuyorum bide ah şu havalar nasi giydirecegim şaşırdım ya bide ates ölçer ne alsam yarin alacagim
Aynen hem anne hem kv emmeye başladığından bitirene kadar başında bekleşiyorlar gidin yatın diyorsun duymamazlıktan geliyorlar eller belinde Of geçiyor bu günler değil mi :)Onların gözünde bizim çocuklar hep aç. Hep üşüyor. Hep gazı var :)
5 dkkda falan çıktı ama sonra gelmedı.1 saat sonra emmek istedı vardı sütüm.acaba bebekler Kaç cc le doyuyorlar.bende korkuyorum biberonla vermeye o sütü dolaba kaldırdım
Canm benimkide oyle ikinmasi zorlanmasi hic bitmiyo ama zorla tikiyorum her firsatta agzina memeyi gazi coksa sen kwndi yemeklerine kimyon kat iyi geliyoIkınmaktan ve gerinmekten emmeyen bebeği olan var mı sorun neden ve nasıl çözülecek bilgisi olan var mı
Yılmış durumdayım :.((((((
Ay benim annemde öyle mama mi versek ac bu hadi mama verelim.. oysa ki bebek agzindan memeyi cikarinca sütler akiyor daha nasil sütüm oldugunu göstercem anneme bilemedim :)AYy o mama furyasından bi tanede benim başımda vardı . Annem...
İkide kir mama ver mama ver . İlk üç gün verdim zaten aç kalmasın diye.
Şimdide telefondan yetiyor. Senin sütün yaramıyor mama ver :))
Gaz olabilir mi? Benimki 2 gün kakasini yapamayinca hic uyutmadi bizi hep ikiniyodu kipkirmizi oluyodu.. artik son care gittim 2 kasik zeytinyagi ictim ve suya kimyon karistirip ictimIkınmaktan ve gerinmekten emmeyen bebeği olan var mı sorun neden ve nasıl çözülecek bilgisi olan var mı
Geçiyor geçiyor biz bebeklerimizle daha iyi iletişim kurdukça onları takmamaya öğreniyoruz :) yoksa onlar aynı kalıyor tabi deAynen hem anne hem kv emmeye başladığından bitirene kadar başında bekleşiyorlar gidin yatın diyorsun duymamazlıktan geliyorlar eller belinde Of geçiyor bu günler değil mi :)
Canım benim büyük kızım öyleydi.fena gazlı bi çocuğun var.çaresi sadece ve sadece zamanIkınmaktan ve gerinmekten emmeyen bebeği olan var mı sorun neden ve nasıl çözülecek bilgisi olan var mı
Ne hıssedıyorsun canm.bemde 2 gündür yalnızın ne yemek yapabiliyorum ne yıyeniliorumKızlar lohusalık sendromu yaşayan var mı? Çok kötü depresyona girdim. Çok kötüyüm anlatamam :'(
lohusalik sendromumu bilmiyom ama cok alingan olmusum asiri yani ve her seye agliyorum.. bildiginiz herseye Ilk basta daha kötüydüm uykuda bile agliyormusum simdi biraz daha iyiym amaKızlar lohusalık sendromu yaşayan var mı? Çok kötü depresyona girdim. Çok kötüyüm anlatamam :'(
Sanirim bende ayni durumdayim kimseyi cekemiyorum ne deseler batiyor banalohusalik sendromumu bilmiyom ama cok alingan olmusum asiri yani ve her seye agliyorum.. bildiginiz herseye Ilk basta daha kötüydüm uykuda bile agliyormusum simdi biraz daha iyiym ama
Benimki de sonra diyor ki kardeşimle ikimiz için siz hiç emmediniz. Sütüm de yoktu zaten :))Ay benim annemde öyle mama mi versek ac bu hadi mama verelim.. oysa ki bebek agzindan memeyi cikarinca sütler akiyor daha nasil sütüm oldugunu göstercem anneme bilemedim :)
Çocuğum 1 hafta yoğun bakımda yattı ve biberona alıştı. Emzirmeye alıştırmak istiyorum. Sütümü sağıp veriyorum. Kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor. Kadın çocuğa çok iyi bakıyor Allah var ama çocuğumu benden sakınıyor. İlk başlarda emzirmem için kucağıma bile vermek istemiyordu. Pusetle almak istediğimde alma diyordu. Ama 20 yaşındaki torununun kucağına pusetle verdi çocuğu. Ben de o akşam çocuğu hiç kucağıma almadım bilerek. Yüzüne bakmadım. Yanında yatmıycam dedim sanki çocuktan soğumuş gibi davrandım bu sefer zorla kucağıma vermeye çalıştılar. Eşim de annesinin kafasında. O günden sonra istemeden de olsa al emzir dediler.Ne hıssedıyorsun canm.bemde 2 gündür yalnızın ne yemek yapabiliyorum ne yıyeniliorum
Çocuğunla sadece sen ilgilen kayınvaldnı gönder evine gitsin yada kalcaksada sana yemegını ve temzliğini yapsın çocukla sen istedıgın zaman ilgilensin o senin bebegınoyle düşünme.beni de yalnız bıraktı kayınvalıdem sagolsun annemde uzakta.kendini kötü hissettirecek kimse olmasın yanında valla sen ve bebegım önemlisiniz suanÇocuğum 1 hafta yoğun bakımda yattı ve biberona alıştı. Emzirmeye alıştırmak istiyorum. Sütümü sağıp veriyorum. Kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor. Kadın çocuğa çok iyi bakıyor Allah var ama çocuğumu benden sakınıyor. İlk başlarda emzirmem için kucağıma bile vermek istemiyordu. Pusetle almak istediğimde alma diyordu. Ama 20 yaşındaki torununun kucağına pusetle verdi çocuğu. Ben de o akşam çocuğu hiç kucağıma almadım bilerek. Yüzüne bakmadım. Yanında yatmıycam dedim sanki çocuktan soğumuş gibi davrandım bu sefer zorla kucağıma vermeye çalıştılar. Eşim de annesinin kafasında. O günden sonra istemeden de olsa al emzir dediler.
Emzirmek istiyorum bilerek emmeyeceği zaman çocuk uyurken tokken veriyor emzir diye. Çocuk açken sütünü hazırla diyor ben de bilerek hiç üstelemedim emzirmek istiyorum diye. Ama sinirimden ölüyorum. Telefonumu kırdım. Suyun içine attım. Çocuğuma doyamıyorum bakmaya kıyamıyorum ama bunlar yüzünden çocuğu bırakıp evden gitmek istiyorum. Ben sanki annesi değilim de doğurduğum için ve çocuğa süt verdiğim için mecburen evde durması gereken biriyim gibi hissediyorum
Bende öyle yapıyorum hatta dısarı çıktığımda biberonu yanıma alıyorum emzirmiyorum sagdıgım sütü verıyorum dısardakızlar bende emziriyorum sonra sağıyorum sağdığım sütüde biberonla veriyorum şuana kadar alışmadı bazısını da difrize koydum
Çocuğum 1 hafta yoğun bakımda yattı ve biberona alıştı. Emzirmeye alıştırmak istiyorum. Sütümü sağıp veriyorum. Kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor. Kadın çocuğa çok iyi bakıyor Allah var ama çocuğumu benden sakınıyor. İlk başlarda emzirmem için kucağıma bile vermek istemiyordu. Pusetle almak istediğimde alma diyordu. Ama 20 yaşındaki torununun kucağına pusetle verdi çocuğu. Ben de o akşam çocuğu hiç kucağıma almadım bilerek. Yüzüne bakmadım. Yanında yatmıycam dedim sanki çocuktan soğumuş gibi davrandım bu sefer zorla kucağıma vermeye çalıştılar. Eşim de annesinin kafasında. O günden sonra istemeden de olsa al emzir dediler.
Emzirmek istiyorum bilerek emmeyeceği zaman çocuk uyurken tokken veriyor emzir diye. Çocuk açken sütünü hazırla diyor ben de bilerek hiç üstelemedim emzirmek istiyorum diye. Ama sinirimden ölüyorum. Telefonumu kırdım. Suyun içine attım. Çocuğuma doyamıyorum bakmaya kıyamıyorum ama bunlar yüzünden çocuğu bırakıp evden gitmek istiyorum. Ben sanki annesi değilim de doğurduğum için ve çocuğa süt verdiğim için mecburen evde durması gereken biriyim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?