2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
AYy o mama furyasından bi tanede benim başımda vardı . Annem...
İkide kir mama ver mama ver . İlk üç gün verdim zaten aç kalmasın diye.
Şimdide telefondan yetiyor. Senin sütün yaramıyor mama ver :))
Onların gözünde bizim çocuklar hep aç. Hep üşüyor. Hep gazı var :)

Ikınmaktan ve gerinmekten emmeyen bebeği olan var mı sorun neden ve nasıl çözülecek bilgisi olan var mı

Yılmış durumdayım :.((((((

Kizlar ben grip oldum bebege gecerse korkuyorum bide ah şu havalar nasi giydirecegim şaşırdım ya bide ates ölçer ne alsam yarin alacagim

Anne grip olsa da emmeyi bırakmamasıymış sütten geçmezmiş emdikçe korunurmuş grip olsa da öyle okumuştum :)

5 dkkda falan çıktı ama sonra gelmedı.1 saat sonra emmek istedı vardı sütüm.acaba bebekler Kaç cc le doyuyorlar.bende korkuyorum biberonla vermeye o sütü dolaba kaldırdım

Onu bebeğin kendisi o anlık belirler doymazsa basar yaygarayı zaten ay doymadı dersin doyan bebek susar.. bir de iki çekip bırakanlar üzülmesin gece susayıp su içmeye kalkmışlar gibi düşünün ilk on dakika gelen suymuş ya :/

Ikınmaktan ve gerinmekten emmeyen bebeği olan var mı sorun neden ve nasıl çözülecek bilgisi olan var mı

Canm benimkide oyle ikinmasi zorlanmasi hic bitmiyo ama zorla tikiyorum her firsatta agzina memeyi gazi coksa sen kwndi yemeklerine kimyon kat iyi geliyo

AYy o mama furyasından bi tanede benim başımda vardı . Annem...
İkide kir mama ver mama ver . İlk üç gün verdim zaten aç kalmasın diye.
Şimdide telefondan yetiyor. Senin sütün yaramıyor mama ver :))
Ay benim annemde öyle mama mi versek ac bu hadi mama verelim.. oysa ki bebek agzindan memeyi cikarinca sütler akiyor daha nasil sütüm oldugunu göstercem anneme bilemedim :)

Gaz olabilir mi? Benimki 2 gün kakasini yapamayinca hic uyutmadi bizi hep ikiniyodu kipkirmizi oluyodu.. artik son care gittim 2 kasik zeytinyagi ictim ve suya kimyon karistirip ictim emzirdikten bir saat sonra bi güzel altina yapti altini actigimizda hala yapiyodu kakasini o kadsr ki demek yapamamis ve hep gaz cikardi degistirirken elimde hissettim.karnida sertlesmisti yani ondanda anladim ki bunun gaz sorunu var... insallah seninde isine yarar önüme gelene zeytinyagi kimyon ic diyorum

Aynen hem anne hem kv emmeye başladığından bitirene kadar başında bekleşiyorlar gidin yatın diyorsun duymamazlıktan geliyorlar eller belinde Of geçiyor bu günler değil mi :)
Geçiyor geçiyor biz bebeklerimizle daha iyi iletişim kurdukça onları takmamaya öğreniyoruz :) yoksa onlar aynı kalıyor tabi de

Ay benim annemde öyle mama mi versek ac bu hadi mama verelim.. oysa ki bebek agzindan memeyi cikarinca sütler akiyor daha nasil sütüm oldugunu göstercem anneme bilemedim :)
Benimki de sonra diyor ki kardeşimle ikimiz için siz hiç emmediniz. Sütüm de yoktu zaten :))

kızlar bende emziriyorum sonra sağıyorum sağdığım sütüde biberonla veriyorum şuana kadar alışmadı bazısını da difrize koydum

Ne hıssedıyorsun canm.bemde 2 gündür yalnızın ne yemek yapabiliyorum ne yıyeniliorum
Çocuğum 1 hafta yoğun bakımda yattı ve biberona alıştı. Emzirmeye alıştırmak istiyorum. Sütümü sağıp veriyorum. Kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor. Kadın çocuğa çok iyi bakıyor Allah var ama çocuğumu benden sakınıyor. İlk başlarda emzirmem için kucağıma bile vermek istemiyordu. Pusetle almak istediğimde alma diyordu. Ama 20 yaşındaki torununun kucağına pusetle verdi çocuğu. Ben de o akşam çocuğu hiç kucağıma almadım bilerek. Yüzüne bakmadım. Yanında yatmıycam dedim sanki çocuktan soğumuş gibi davrandım bu sefer zorla kucağıma vermeye çalıştılar. Eşim de annesinin kafasında. O günden sonra istemeden de olsa al emzir dediler.
Emzirmek istiyorum bilerek emmeyeceği zaman çocuk uyurken tokken veriyor emzir diye. Çocuk açken sütünü hazırla diyor ben de bilerek hiç üstelemedim emzirmek istiyorum diye. Ama sinirimden ölüyorum. Telefonumu kırdım. Suyun içine attım. Çocuğuma doyamıyorum bakmaya kıyamıyorum ama bunlar yüzünden çocuğu bırakıp evden gitmek istiyorum. Ben sanki annesi değilim de doğurduğum için ve çocuğa süt verdiğim için mecburen evde durması gereken biriyim gibi hissediyorum

Çocuğunla sadece sen ilgilen kayınvaldnı gönder evine gitsin yada kalcaksada sana yemegını ve temzliğini yapsın çocukla sen istedıgın zaman ilgilensin o senin bebegınoyle düşünme.beni de yalnız bıraktı kayınvalıdem sagolsun annemde uzakta.kendini kötü hissettirecek kimse olmasın yanında valla sen ve bebegım önemlisiniz suan

kızlar bende emziriyorum sonra sağıyorum sağdığım sütüde biberonla veriyorum şuana kadar alışmadı bazısını da difrize koydum
Bende öyle yapıyorum hatta dısarı çıktığımda biberonu yanıma alıyorum emzirmiyorum sagdıgım sütü verıyorum dısarda

Kayinvaliden çocuğun kimin oldugunu unutuyor galiba ilerde kendine anne de dedirttirir. Cok sabirlisin. Cocugu pusetle alayim ne demek o cocuk senden cikti ciplak alir yapistirirsin memene kime ne.
Hic lafini esirgeme ben hic esirgemem hicte depresyona giremem girecekse karsimdaki insanlar girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…