- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #55.241
MERHABA anneler :) emzirmede sıkıntı yaşarsam diye göğüs ucu silikondan alıcam kullanan varsa small mu normal mi alcam bilemedim ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım gözünaydın.anneler merhaba benimde oglum 30 mayisda dogdu mayis annesiyim sizlere bir sorum olacak fazla bi butcem yok 100 -150 tl civarinda onerebileceginiz elektrikli süt sagma makinasi varmi memnun olanlar ne olur bilgilerinizi paylasin oglum ac surekli agliyor mama vermekte istemiyorum
Onu bilmiyorum göğüs ucu problemim olmadığı için hiç araştırmadım ama Lanolin krem kesinlikle almalısın .MERHABA anneler :) emzirmede sıkıntı yaşarsam diye göğüs ucu silikondan alıcam kullanan varsa small mu normal mi alcam bilemedim ??
Benimkide çıkarıyor ama az akitiyor sadece Dr ogurmedikce sıkıntı yok yenidogan reflusu dedi.Kızlar merhabalar. Grubun en büyük bebeği biziz sanırım 33 günlük olduk. Mayıs beklerken kızım 29 Nisan da doğdu da :) neyse size şunu sormak istiyorum dünden beri kızım emdikten sOnra iki sefer falan gazını çıkarmama rağmen parça parça kusuyor. Az az ama. Süt şeklinde. Süt kesiği gibi de değil. Ama böyle nasıl desem emiyor gazını çıkarıyor. Yatırıyorum. Bi beş dk sonra bi kusuyo on dk sonra az bişey daha kusuyo anlamadım ya. Emdiği süt boşa mı gidiyor acaba
Bende manuel kullanıyorum ama çok acitiyor sende de o sorun var mi hatta keşke elektrikli alsaydik diyorum eşimeMerhaba canım bana bi tanıdığımız verdı aventın hem elektrikli hem manuel. Ben Manuel i kullanıyorum çok memnunum tavsıye ederım canım
Bende 40+1 im bizim kızda tık yok başını ittiriyor aşağıya baskı hissi var sadece normal doğum istedim hep galiba ondan gelmiyor birde sürekli herkes arayıp soruyor onunda bir stresi oluyor akışa bırakamıyor insan kendini inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz kendi istekleriyleMerhaba taze annecikler. 40+2deyim su anda, grupta dogurmayan bir ben kamis gibiyim. Gun gectikce stres oluyorum kizim karnimda kaka yapar, strese girer diye. Doktorum 41e girecegim gun olan pazartesiye kadar zaman verdi. yoksa sezeryan olacagim. Ben normal dogurmak istedigimi soyledigim icin bekliyor sanirim ama beklemekten ve bi sey olursa diye korkmaktan bir hal oldum. Riskli bi sey olsa bekletmezdi degil mi? Normal dogumu becerebilecek miyim onu bile bilmeden beklemek cok zor. Lutfen bana goruslerinizi yazin, siz artik deneyimlisiniz.
Hayır canım hiç acıtmıyorBende manuel kullanıyorum ama çok acitiyor sende de o sorun var mi hatta keşke elektrikli alsaydik diyorum eşime
Meme üzerinde ki koku anne karnındaki koku ile aynı olduğu için bebekler anne gögsünde kendini güvende hissederler bazende susadıkları için az emerler sürekli memenizde kalsın ki özgüvenli bebek birey çocuk olsun memizde olduğu sürece gögüs uyarılıp süt de artarSelam arkadaslar. Dun esimle konustuk. Annemi gondereyim istersen dedi ben kvnin gitmesini istemiyorum. cocuga cok iyi bakiyor. Cocugum anne sutu iciyor ama emmiyor malesef. Cevremdeki insanlar ve annem de baski yapiyor ac birak emmeye alissin diye. Esim ve kv de istemiyorlar. Cikmaza girip kafayi yemistim. Benim iyice bunalima girip takinti yaptigimi gorunce kabul ettiler ama mumkun degil cocuk almiyor memeyi. Oyle numaraci ki bi de. Cok ac degilken uyuyor numarasi yapiyor memeden cekince aciyor gozlerini. cok acken de basiyor cigligi basliyor aglamaya. Kiyamiyorum ac birakmak istemiyorum oglumu. Ne yapayim dayanamiyorum. Kabullendim kizmiyorum artik. Sut sagmaya devam.
Reflü yatağını denedin mi canım bana bi arkadaşım tavsiye etmişti doğum öncesi aldım kullanıyorum hiç kusma problemi yaşamadık sırt desteği de var yan yatırıyorsun en azından kussa bile boğazına kaçmıyor bi dene istersen Allah yardımcın olsun esin_didMerhaba kızlar, artık göğüslerimi kuzumun ağzına temelli bırakasım var.. emiyoruz devamlı sonra kusuyoruz sonra yine emnek istiyo yoksa uykuya dalamıyo çok emdiğinden kusuyo tahminime göre, uyumak için istiyor sonra uykudan kusarak uyanıyor dolayısıyla uzun uykuda yok aetık yarım saate kalkıyo geri ne yapayım ben bi akıl verin lütfen
Merhaba canım gözün aydın öncelikle, emzirmeyi nasıl yapıyorsun ön sütten sonraki doyurucu yağlı sütü alıyor mu acabaKizlar merhaba bizde bugun 10 gunluk olduk ve kontrole gittik bebegim 3200 dogmustu ama bugun tartildi ve kilo vermis doktor almasi gerekti dedi.2850ye dusmus emziriyorum sutumde var doktor yaramiyor olabilir dedi sutum yaglimi deilmis neymis.boyle bisey yasayan duyan varmi.beslenmememi dikkat etmem gerek
Merhaba, benim bebegimde 3250 doğdu 15. Günümüzde 3020 gramdi. 1.ay asisina gittiğimizde 3650 olmuştu. Yani ilk günler böyle olabiliyorKizlar merhaba bizde bugun 10 gunluk olduk ve kontrole gittik bebegim 3200 dogmustu ama bugun tartildi ve kilo vermis doktor almasi gerekti dedi.2850ye dusmus emziriyorum sutumde var doktor yaramiyor olabilir dedi sutum yaglimi deilmis neymis.boyle bisey yasayan duyan varmi.beslenmememi dikkat etmem gerek
Tesekkur ederm canim surekli emiyor ama kisa kisa yani.daha uzun tutucam artk emzirme sureleriniMerhaba canım gözün aydın öncelikle, emzirmeyi nasıl yapıyorsun ön sütten sonraki doyurucu yağlı sütü alıyor mu acaba
Tesekkur ederm canim surekli emiyor ama kisa kisa yani.daha uzun tutucam artk emzirme sureleriniMerhaba canım gözün aydın öncelikle, emzirmeyi nasıl yapıyorsun ön sütten sonraki doyurucu yağlı sütü alıyor mu acaba
Gecen gun saglik ocagina gttigimizde hemsire kilo vermesi normal bagirsaklarinda pislik temizlendi dogum kilosundan dusebilir sonra alir dedi ama bugun doktor mama takviyesi gerek sutun doyurmuyor olabilir diyince cok uzuldmMerhaba, benim bebegimde 3250 doğdu 15. Günümüzde 3020 gramdi. 1.ay asisina gittiğimizde 3650 olmuştu. Yani ilk günler böyle olabiliyor
İlk sulu sonra doyucu süt geliyor diyorlar. Bir de her ağlamasında, her ağzını açışında emzir canım bıkmadan usanmadan. Benimki de doğum sonrası zayıflamıştı, doğum kilosunu zor yakaladım, insan üzülüyor. Seni anlıyorum. Bir de sağıp bak arada ne kadar geliyor diye doktoruna yeterli mi diye sorarsın. Merak etme artacak kilosu.Tesekkur ederm canim surekli emiyor ama kisa kisa yani.daha uzun tutucam artk emzirme surelerini
Canim 41i bekleyip suni sanciyla normal mi yaptirmaya calisacak yoksa direk sezeryana mi alacak? Ben normal yaptim. Sunu soyleyeyim. Dogum kolay degil zor ama hayatimda yasadigim ennnnn ama ennn guzel aci. Hala o dogurma ani aklima gelince cok mutlu oluyorum. Rabbimin bir mucizesinde rol aliyorsun. O kadar guzel ki anlatamam. İyiki normal olmus. Yine olsa yine normal olsun isterim. O yasadiklarinin hepsine degiyor emin ol. Hic korkma. Tabi sezeryan gerekirse de doktor en dogrusunu bilir :)Merhaba taze annecikler. 40+2deyim su anda, grupta dogurmayan bir ben kamis gibiyim. Gun gectikce stres oluyorum kizim karnimda kaka yapar, strese girer diye. Doktorum 41e girecegim gun olan pazartesiye kadar zaman verdi. yoksa sezeryan olacagim. Ben normal dogurmak istedigimi soyledigim icin bekliyor sanirim ama beklemekten ve bi sey olursa diye korkmaktan bir hal oldum. Riskli bi sey olsa bekletmezdi degil mi? Normal dogumu becerebilecek miyim onu bile bilmeden beklemek cok zor. Lutfen bana goruslerinizi yazin, siz artik deneyimlisiniz.
Canım anlaşılan bebiş göğsünü emzik gibi kullanıyor.bence emzir doyduğundan emin olunca emzik ver ağzına o göğsünün yerini tutar.ona güven verir.kusmaz.ve rahat rahat yatarMerhaba kızlar, artık göğüslerimi kuzumun ağzına temelli bırakasım var.. emiyoruz devamlı sonra kusuyoruz sonra yine emnek istiyo yoksa uykuya dalamıyo çok emdiğinden kusuyo tahminime göre, uyumak için istiyor sonra uykudan kusarak uyanıyor dolayısıyla uzun uykuda yok aetık yarım saate kalkıyo geri ne yapayım ben bi akıl verin lütfen