- 17 Aralık 2016
- 3.317
- 5.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.221
Çocuğum 1 hafta yoğun bakımda yattı ve biberona alıştı. Emzirmeye alıştırmak istiyorum. Sütümü sağıp veriyorum. Kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor. Kadın çocuğa çok iyi bakıyor Allah var ama çocuğumu benden sakınıyor. İlk başlarda emzirmem için kucağıma bile vermek istemiyordu. Pusetle almak istediğimde alma diyordu. Ama 20 yaşındaki torununun kucağına pusetle verdi çocuğu. Ben de o akşam çocuğu hiç kucağıma almadım bilerek. Yüzüne bakmadım. Yanında yatmıycam dedim sanki çocuktan soğumuş gibi davrandım bu sefer zorla kucağıma vermeye çalıştılar. Eşim de annesinin kafasında. O günden sonra istemeden de olsa al emzir dediler.
Emzirmek istiyorum bilerek emmeyeceği zaman çocuk uyurken tokken veriyor emzir diye. Çocuk açken sütünü hazırla diyor ben de bilerek hiç üstelemedim emzirmek istiyorum diye. Ama sinirimden ölüyorum. Telefonumu kırdım. Suyun içine attım. Çocuğuma doyamıyorum bakmaya kıyamıyorum ama bunlar yüzünden çocuğu bırakıp evden gitmek istiyorum. Ben sanki annesi değilim de doğurduğum için ve çocuğa süt verdiğim için mecburen evde durması gereken biriyim gibi hissediyorum
Canım çok üzüldüm bence eşinle konuşabilirsin. Ona tane tane anlat. Bu lohusa psikolojisi gerçekten hamilelikteki dengesizlikten bile daha farklı daha zor bişey. Sana muhtaç bi canlı olduğunu bilmek. Bi anda tüm düzeninin değişmesi çok afallatıyor insanı. Sana destek olabilir bence eşin. Olmalı yani. Saçma saçma tepkiler yüzünden bir sürü lohusa bebeğinden uzaklaşıyor sütten kesiliyor Allah korusun. Anlat bunları eşine. Biraz ciddiyetin farkına varsınlarÇocuğum 1 hafta yoğun bakımda yattı ve biberona alıştı. Emzirmeye alıştırmak istiyorum. Sütümü sağıp veriyorum. Kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor. Kadın çocuğa çok iyi bakıyor Allah var ama çocuğumu benden sakınıyor. İlk başlarda emzirmem için kucağıma bile vermek istemiyordu. Pusetle almak istediğimde alma diyordu. Ama 20 yaşındaki torununun kucağına pusetle verdi çocuğu. Ben de o akşam çocuğu hiç kucağıma almadım bilerek. Yüzüne bakmadım. Yanında yatmıycam dedim sanki çocuktan soğumuş gibi davrandım bu sefer zorla kucağıma vermeye çalıştılar. Eşim de annesinin kafasında. O günden sonra istemeden de olsa al emzir dediler.
Emzirmek istiyorum bilerek emmeyeceği zaman çocuk uyurken tokken veriyor emzir diye. Çocuk açken sütünü hazırla diyor ben de bilerek hiç üstelemedim emzirmek istiyorum diye. Ama sinirimden ölüyorum. Telefonumu kırdım. Suyun içine attım. Çocuğuma doyamıyorum bakmaya kıyamıyorum ama bunlar yüzünden çocuğu bırakıp evden gitmek istiyorum. Ben sanki annesi değilim de doğurduğum için ve çocuğa süt verdiğim için mecburen evde durması gereken biriyim gibi hissediyorum
Hatırlarsan konuşmuştuk canım her kulun bir derdi var :))) bende annem gelsin diye yapmadığımı bırakmıyorum da gelmiyor hain kadınay ay ben lohusa psikolojisine girsem iyidi :)) kayinvalidem rahmetli.annem bana cok yakin oturuyor 21 gunluk bebegim artk bi gece kaliyor bir gece kalmiyor:)) gunduzleri burda hep 2.5 yasinda yegenim var,agliyor simariyor vs.ablamla enistem desem bosanma arifesinde babam ve annem cok tepkililer enisteme karsi.su an bilr annem sinirden cenesinden kafami bir hos etti yazaten annemle normql de de gecinmek zor da .kizim uyudugunda uyuyayim diom ama nafil.huzr ve sessizlik ariyorum desem yalan olmaz
BennnnnnnnnnnnKızlar lohusalık sendromu yaşayan var mı? Çok kötü depresyona girdim. Çok kötüyüm anlatamam :'(
Pes etme canim benimkide basta emmiyodu benimki hic bise kabul etmiyodu agzini kilitliyordu biberonla bile almiyordu habire süt sagip verdik veya mama yaptik.. yok almiyodu. Bizde önce dedik iyice aciksin öyle.. ee buda habire uyudu.. kalkmiyodu uyandirmaya calisiyorum kalkmiyor burnunu skiyorum ayagini cimdikliyodum yok.. halsiz düstü bu sefer kan sekeri düstü kac kez hastaneye gittik doktorum sık sık emzir diyor. Ee emzirde emmiyor ki.. biberona alistirma diyor ama mecbur verdik daha artik arada memeyide vermeye calisiyordum ki unutmasin. Israrla memeyi vermeye calistim. 3 gün serumla hastanede yattil beslenmesi takip edildi.. damar yolu falan acildiginda cok aglayinca memeyi emiyodu öyle öyle artik alistik daha hic mama vermiyorum... yani anliycan ben cok agladim üzüldüm bebegim beni emmiyor biberona alisacak diye cok korktum ama inatla ve israrla sonunda basardik. Sen hic canini skma o eninde sonunda emecek :) sen hep meme vermeye calis ve bebegini daha cok al yanina kv dene hep birakma.. onun hareketleri gülüsleri zaten herseyi unutturuyor canim.. insallah cabuk toparlanirsinSelam arkadaslar. Dun esimle konustuk. Annemi gondereyim istersen dedi ben kvnin gitmesini istemiyorum. cocuga cok iyi bakiyor. Cocugum anne sutu iciyor ama emmiyor malesef. Cevremdeki insanlar ve annem de baski yapiyor ac birak emmeye alissin diye. Esim ve kv de istemiyorlar. Cikmaza girip kafayi yemistim. Benim iyice bunalima girip takinti yaptigimi gorunce kabul ettiler ama mumkun degil cocuk almiyor memeyi. Oyle numaraci ki bi de. Cok ac degilken uyuyor numarasi yapiyor memeden cekince aciyor gozlerini. cok acken de basiyor cigligi basliyor aglamaya. Kiyamiyorum ac birakmak istemiyorum oglumu. Ne yapayim dayanamiyorum. Kabullendim kizmiyorum artik. Sut sagmaya devam.
Ben artik emzik verdim baktim olmuyo hep emmek istiyor ee her dakkada olmuyor tiktim agzina emzigiMerhaba kızlar, artık göğüslerimi kuzumun ağzına temelli bırakasım var.. emiyoruz devamlı sonra kusuyoruz sonra yine emnek istiyo yoksa uykuya dalamıyo çok emdiğinden kusuyo tahminime göre, uyumak için istiyor sonra uykudan kusarak uyanıyor dolayısıyla uzun uykuda yok aetık yarım saate kalkıyo geri ne yapayım ben bi akıl verin lütfen
Facete emzirme sanati diye bi grup var oraya üye olup yazsana sana yardimci olurlar tavsiyelerle memeye döner bebeğin inşallahSelam arkadaslar. Dun esimle konustuk. Annemi gondereyim istersen dedi ben kvnin gitmesini istemiyorum. cocuga cok iyi bakiyor. Cocugum anne sutu iciyor ama emmiyor malesef. Cevremdeki insanlar ve annem de baski yapiyor ac birak emmeye alissin diye. Esim ve kv de istemiyorlar. Cikmaza girip kafayi yemistim. Benim iyice bunalima girip takinti yaptigimi gorunce kabul ettiler ama mumkun degil cocuk almiyor memeyi. Oyle numaraci ki bi de. Cok ac degilken uyuyor numarasi yapiyor memeden cekince aciyor gozlerini. cok acken de basiyor cigligi basliyor aglamaya. Kiyamiyorum ac birakmak istemiyorum oglumu. Ne yapayim dayanamiyorum. Kabullendim kizmiyorum artik. Sut sagmaya devam.
Onu da denedim canım öğürdü çıkarttı senin bebişinde kusması var mıydı?Ben artik emzik verdim baktim olmuyo hep emmek istiyor ee her dakkada olmuyor tiktim agzina emzigi
Facete emzirme sanati diye bi grup var oraya üye olup yazsana sana yardimci olurlar tavsiyelerle memeye döner bebeğin inşallah
Merhaba benim bebegimde sag gogsumu emiyo solu sagarak veriyorum emmiyo hangi pompayi kullaniyosun ve kac saatte sagiyosun cvplarsan sevinirim cnmEvet facebookta da gormustum bi sayfada birileri onermis. Ben de form doldurup kayit oldum.
Philips avent kullaniyorum. Belli bir saatim yok gogsum doldukca sagiyorumMerhaba benim bebegimde sag gogsumu emiyo solu sagarak veriyorum emmiyo hangi pompayi kullaniyosun ve kac saatte sagiyosun cvplarsan sevinirim cnm
Yok öyle cok kusmasi yok sadece fazlaliklarini cikariyorOnu da denedim canım öğürdü çıkarttı senin bebişinde kusması var mıydı?
Merhaba canım bana bi tanıdığımız verdı aventın hem elektrikli hem manuel. Ben Manuel i kullanıyorum çok memnunum tavsıye ederım canımanneler merhaba benimde oglum 30 mayisda dogdu mayis annesiyim sizlere bir sorum olacak fazla bi butcem yok 100 -150 tl civarinda onerebileceginiz elektrikli süt sagma makinasi varmi memnun olanlar ne olur bilgilerinizi paylasin oglum ac surekli agliyor mama vermekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?