2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Canım senin bu durumuna lohusalık sendromu denmez, bildiğin peygamber sabri denir, iyi bile dayaniyorsun inşallah tez zamanda bol bol sütün gelir ve bebisine kendin bakarsın, yoksa bunlara canını sıktıkca olan sütun de gider, allah yardımcın olsun ve inşallah tez zamanda bol bol sütün olsun...

Canım çok üzüldüm bence eşinle konuşabilirsin. Ona tane tane anlat. Bu lohusa psikolojisi gerçekten hamilelikteki dengesizlikten bile daha farklı daha zor bişey. Sana muhtaç bi canlı olduğunu bilmek. Bi anda tüm düzeninin değişmesi çok afallatıyor insanı. Sana destek olabilir bence eşin. Olmalı yani. Saçma saçma tepkiler yüzünden bir sürü lohusa bebeğinden uzaklaşıyor sütten kesiliyor Allah korusun. Anlat bunları eşine. Biraz ciddiyetin farkına varsınlar

Selam kızlar yazmaya bi türlü fırsat bulamadım. Doğum hikayemi paylaşacağım :) 16mayıs gecesi nişanım geldi sabah hastaneye gittik sancılarım azdı. Yatışım yapıldı öğlen. Akşama doğru sancılarım sıklaşmıştı ama sonra yine düzensizleşti. Bebeğin kalp atışları yavaşladı serum falan bağladılar. Açılmam da 4cmdi. Dr geldi gece 10da daha sabaha kadar yolumuz var tam açılma için bebek strese giriyor dedi. Risk almadık hemen sezeryana girdim. 17mayıs gecesi 00.37 de kavuştuk. Spinal sezeryan oldum. Bebeğim 3.050 kg 49cm doğdu. İlk 3 gün ağrım çoktu ama sonra çabuk toparlandım. Sütüm de geldi şükür şimdilik her şey yolunda :)

ay ay ben lohusa psikolojisine girsem iyidi :)) kayinvalidem rahmetli.annem bana cok yakin oturuyor 21 gunluk bebegim artk bi gece kaliyor bir gece kalmiyor:)) gunduzleri burda hep 2.5 yasinda yegenim var,agliyor simariyor vs.ablamla enistem desem bosanma arifesinde babam ve annem cok tepkililer enisteme karsi.su an bilr annem sinirden cenesinden kafami bir hos etti ya zaten annemle normql de de gecinmek zor da .kizim uyudugunda uyuyayim diom ama nafil.huzr ve sessizlik ariyorum desem yalan olmaz

Hatırlarsan konuşmuştuk canım her kulun bir derdi var :))) bende annem gelsin diye yapmadığımı bırakmıyorum da gelmiyor hain kadın

Selam arkadaslar. Dun esimle konustuk. Annemi gondereyim istersen dedi ben kvnin gitmesini istemiyorum. cocuga cok iyi bakiyor. Cocugum anne sutu iciyor ama emmiyor malesef. Cevremdeki insanlar ve annem de baski yapiyor ac birak emmeye alissin diye. Esim ve kv de istemiyorlar. Cikmaza girip kafayi yemistim. Benim iyice bunalima girip takinti yaptigimi gorunce kabul ettiler ama mumkun degil cocuk almiyor memeyi. Oyle numaraci ki bi de. Cok ac degilken uyuyor numarasi yapiyor memeden cekince aciyor gozlerini. cok acken de basiyor cigligi basliyor aglamaya. Kiyamiyorum ac birakmak istemiyorum oglumu. Ne yapayim dayanamiyorum. Kabullendim kizmiyorum artik. Sut sagmaya devam.

Sendroma faln giremedim ilk 6gun bakildim sonra tek kaldim bunaldigim zaman da oldu bide grip olduk ana kiz ve kucuk dogdu kizm onunla ugrasmaktan sanirim tam bunalip agliyacagm zaman bebegim agladimi firsatim olmadi tek olmak bunaltti biraz dikisler göğüsler in yara olmasi faln ama baş ettim cok şükür herseyin güzel yanini dusunup rahatliyorum

Kizlar disari ciktinizmi hic hani su kırk meselesi bo hastaneye gittik bugun bi 10 15dk.da olsa kizimi doyurup bi ciksammi diyorum 21gun oldu

Merhaba kızlar, artık göğüslerimi kuzumun ağzına temelli bırakasım var.. emiyoruz devamlı sonra kusuyoruz sonra yine emnek istiyo yoksa uykuya dalamıyo çok emdiğinden kusuyo tahminime göre, uyumak için istiyor sonra uykudan kusarak uyanıyor dolayısıyla uzun uykuda yok aetık yarım saate kalkıyo geri ne yapayım ben bi akıl verin lütfen

Pes etme canim benimkide basta emmiyodu benimki hic bise kabul etmiyodu agzini kilitliyordu biberonla bile almiyordu habire süt sagip verdik veya mama yaptik.. yok almiyodu. Bizde önce dedik iyice aciksin öyle.. ee buda habire uyudu.. kalkmiyodu uyandirmaya calisiyorum kalkmiyor burnunu skiyorum ayagini cimdikliyodum yok.. halsiz düstü bu sefer kan sekeri düstü kac kez hastaneye gittik doktorum sık sık emzir diyor. Ee emzirde emmiyor ki.. biberona alistirma diyor ama mecbur verdik daha artik arada memeyide vermeye calisiyordum ki unutmasin. Israrla memeyi vermeye calistim. 3 gün serumla hastanede yattil beslenmesi takip edildi.. damar yolu falan acildiginda cok aglayinca memeyi emiyodu öyle öyle artik alistik daha hic mama vermiyorum... yani anliycan ben cok agladim üzüldüm bebegim beni emmiyor biberona alisacak diye cok korktum ama inatla ve israrla sonunda basardik. Sen hic canini skma o eninde sonunda emecek :) sen hep meme vermeye calis ve bebegini daha cok al yanina kv dene hep birakma.. onun hareketleri gülüsleri zaten herseyi unutturuyor canim.. insallah cabuk toparlanirsin

Ben artik emzik verdim baktim olmuyo hep emmek istiyor ee her dakkada olmuyor tiktim agzina emzigi

Facete emzirme sanati diye bi grup var oraya üye olup yazsana sana yardimci olurlar tavsiyelerle memeye döner bebeğin inşallah

anneler merhaba benimde oglum 30 mayisda dogdu mayis annesiyim sizlere bir sorum olacak fazla bi butcem yok 100 -150 tl civarinda onerebileceginiz elektrikli süt sagma makinasi varmi memnun olanlar ne olur bilgilerinizi paylasin oglum ac surekli agliyor mama vermekte istemiyorum

Merhaba canım bana bi tanıdığımız verdı aventın hem elektrikli hem manuel. Ben Manuel i kullanıyorum çok memnunum tavsıye ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…