- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #55.161
Ikinizinde sagligini etkileyecek bir durum yok ise beklemeni tavsiye ederim. Kendi gelecegi zamana mudahele etmek zaruri durumlarda gerekli diye dusunuyorum. Zaruri birsey olsaydi doktor karari sana birakmazdi. 5 dakikada degisiyor isler. Karar vermeye bile bakmiyor.ne olur bana yardim edin tecrubelerinizi paylasin suan doktordayim 38+4 olduk bebegin suyu durumu gayrt iyi kilosu 3770 olmis cati muaynem yapildi 3-4 cm acikligim varmis doktor istersen bekle istersen bugun suni sanci verip alalim dedi durdukca bebegin kilosu artiyor ve ben korluyorum dogum sirasinda kilodan kaynakli bi sikinti olursa diye doktor catin musait dedi ama yinede cok korkuyorum bebegim sikisir ters birsey olursa diye yani bu hafta kendiliginden sancim tutar dogurursam normal olacak yoksa kilosu 4 u gecer haftaya kalinca yada bugun yarin suni sanci verip alacak yada zaman ilerledikce sezeryan olacak kizlar ne diyorsunuz ne olur fikirlerinizi paylasin benimle hic riske atmayip gunumu doldurmayi bekleyip sezeryan mi olsam yoksa suni sanciya razi mi olsam normal dogumda kac kiloya kadar doguran var aranizda doktor tamamen bana birakti ama ben karar veremiyorum