- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
Kardeşim ve eşi ayrılar kardeşim çalışıyor kız bizimle büyüdü.Benim bir de kızım var okulda anlayacağın :)yeğ
yeğenin neden sürekli sendeydi? kolay gelsin canım.
mesafeden ziyade sorun şu: kafasında bişeyler kuruyor ve ona inanıyor. açıklama yapsam ya inanmıyor ya anlamıyor yada anlamazlıktan geliyor. evliliğimiz boyunca kaç kez küstü. ben kadın halimle küsmedim ya o kadar. küssem de bikaç saat sürer. eşimin küslüğü haftalar sürüyor. yemeğimi yemez, kendi çamaşırını kendi yıkar falan. en kötü yanı ortada hiçbişey yok. neden diye soruyorum ya cevap vermiyor yada tersliyor. konuşulmuyor da insan gibi.
yani psikolojik işkence görüyorum. en son noldu biliyor musun, çok kötü bişeyle itham edildim. ve bunun üzerine benim küsmem gerekirken o küstü. iş gereği şehir dışına çekti gitti hiçbir şey demeden. bardağı taşıran son damla bu oldu. arkasından mesaj yazdım yeter artık bu muamele ayrılalım diye. gelimce konuşuruz yazmış. daha gelmedi.
bakalım ya tamam ya devam...
Canım mesafe her evlilik için tehlikeli ve senin eşinin psikolojik sıkıntıları olabilir normal bir adam bir baba gibi davranmıyor çocuk gibi, küsüp kendi yemeğini yapacak çamaşırını ayrı yıkayacak bişey demeden çekip gidecek adam benim karsima çıkmamış iyi ki valla çırasını yakardım kusura bakma çok sinirlendim, çok zor evlilik şans işi gerçekten böyle adamla hayat nasıl geçer bilmiyorum ki
Seni neyle itham ettiyse, kişi kendinden bilir işi, de ona geldiği zaman.