2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar biz de 10 gündür memeye elveda dedik. Aslında daha emzirmeyi düşünüyodum fakat lazer epilasyona başlayınca dedim bırakayım artık. Çok şükür kolay atlattık. Korktuğum gibi olmadı. Akşam uyurken emiyodu onun harici gece emmeyi bırakmıştık zaten sanırım o yüzden biraz kolay oldu. Darısı bırakmak isteyenlere inşallah.

Nasıl bıraktırdın ? Bende bu hafta bıktıracaktım ama virüs konusu beni cok strese soktu iki stresi ayni yasamak istemedim açıkçası :KK43:

Kızlar bende dün itibari ile emmeyi bıraktırdım. Ancak göğüslerim şişti. Mastit olacağım diye korkuyorum.. Dün gece ilk kez memeler kapalı uyudum :) Biraz benim için zor oldu ayrılmak ama artık 30 aylık oldular. yaza bezi bıraktırmayı düşündüğüm için yeter dedim. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bizim. Kızım çok zorlamadı dün gece ama oğlum çok ağladı, meme dedi verdim emmedi. Sabır taşı sürdüğüm için. Sonra daldı gitti. Sabah kızım 7de uyandı gittim biberonla süt verdim. Çünkü kahvaltıları 10 da yapıyorlar. Dua edin kolaylıkla atlatalım..
Sadece bıraktıranlar göğsünüzü nasıl rahatlattınız yazabilirseniz sevinirim.

Inşallah kolay atlatırsınız. Ben bi ara vazgeçtim :KK43:

Merhaba
Oğlum geçen ay baya rahatsızlanmıştı hatırlayanınız olur belki
Bu olaylar artınca fark ettim
Hastalandığında teyzesi ümreden yeni gelmişti oradan oyuncak vs sen getirmişti
Bir günü birlikte geçirmişlerdi
Rahatsızlığı bir ay sürmüştü
Düşmeyen ateş öksürük nefes darlığı hırıltı
İnfluenza testi vs yapılmıştı hepsi temiz çıkmıştı
Ateşi 13 gün civarı sürmüştü
Bir ayda 2.5 kilo vermişti
Acaba covid miydi diyorum
Oğlumdan sonra anneme ve babamda hastalanmıştı onlarında uzun sürdü
Sizce olabilir mi ?
Birde evde neler yapıyosunuz
Oğlum çok bunaldı ne yapacağımı şaşırıyorum eşimde yurt dışında :/

Nasıl bıraktırdın ? Bende bu hafta bıktıracaktım ama virüs konusu beni cok strese soktu iki stresi ayni yasamak istemedim açıkçası :KK43:
Gece emmeyi uzun zaman olmuştu bırakalı öyle daha bir rahat oldu. Hep anlattım konuştum, büyüdün artık dedim. Bak kreşte ki arkadaşların da emmiyomuş dedim. Biraz mızırdadı ama kabullendi çok şükür. Her konuştuğuna ben emmiyorum memeyi bıraktım artık çünkü ben abla oldum diye anlattı bi kaç gün.
Bugğn itibariyle bezi bıraktık. O kadar hevesli tuvalete kendi çıkıp oturıyo çişini yapıyo, sonra anne bitti diye bağırıyo. Büyüdüler iyice ya maşallah suphanallah

Merhaba
Sizce olabilir mi ?
Olabilir canım neden olmasın. Rabbim bi daha yaşatmasın şifa versin.

Gece emmeyi uzun zaman olmuştu bırakalı öyle daha bir rahat oldu. Hep anlattım konuştum, büyüdün artık dedim. Bak kreşte ki arkadaşların da emmiyomuş dedim. Biraz mızırdadı ama kabullendi çok şükür. Her konuştuğuna ben emmiyorum memeyi bıraktım artık çünkü ben abla oldum diye anlattı bi kaç gün.
Bugğn itibariyle bezi bıraktık. O kadar hevesli tuvalete kendi çıkıp oturıyo çişini yapıyo, sonra anne bitti diye bağırıyo. Büyüdüler iyice ya maşallah suphanallah

Bezı nasl bırakırdın canım benım gecen HAFTA oglum soyluyordu bırgun yanında ben olmadım hep bez baglı kalmıs sımdı korkuyorum dıyor söylemıyor çişini ne yapmalıyım

Bezı nasl bırakırdın canım benım gecen HAFTA oglum soyluyordu bırgun yanında ben olmadım hep bez baglı kalmıs sımdı korkuyorum dıyor söylemıyor çişini ne yapmalıyım
Canım ben de yapamadım, geri başladık bezi, yaz başı deneyeceğim. Çişini tutamadığını fark ettim. Hazır değilmiş daha. Ama çok hevesliydi.

Merhaba
Sizce olabilir mi ?

Olabilir ffarkıda olmadan geçirmiştir belki. Öncesinde böyle bir virüsün varlığından hab ersizdik

Masallah darısı başımiza :KK68:

Bu tuvalet işi bizde de fenaa. Canı isteyince çiş yapcam diyor. Gidiyoruz yapıyor sifona basıyor elini yıkıyor. Ama oyun olarak. Yoksa o bez hep ıslak. Bide bezi açınca banyoda yere işiyor bi kaç gündür niye yaptın diince cevap yok. Görmek değişik geliyor heralde işerkn bakıyor :) normalde eşimde bende çalışıyoruz. Virüs sebebiyle evdeyiz 1 haftadır. Kafayı yemek üzereyiz oğlanla. Çocuk can sıkıntısından çatlayacak. Bide hastalandı doktora gittik mecburen korka korka

canlarımm sağolun :)
iyi olmaya çalışıyorum. sizler nasılsınız?
eşimle problemlerim var yine. ayrılalım dedim ona. şehir dışında şu anda. gelince konuşuruz dedi. öyle işte.. :)
Iyiyiz canım valla çocuklar evde okul yok bende 2 erkek bide kardeşimin kızıyla 3 çocuk curcuna geçiyor zaman.

Evliliğin içinde olan sensin valla canım ne denir ki ama hatırladığım kadarıyla esin rahat bir adam yurt dışından gelmişti yine bir ara, eve birkaç gün gelmemişti falan absiine gitmişti falan.Daha önce de söylemiştim, Ben uzakta çalışan erkek olayından pek hoşlanmıyorum eşimin kardeşi de öyleydi ama eltim son geldiinde oraya gitmeyeceksin dedi gerekirse aç kalırız bal gibi de iş buldu burda sonra.Mesafeler evlilikleri çiftleri soğutuyor bence aylarca eşinden çocuğundan ayrı bir adam aile babası olamıyor..Birde işin şu boyutu var erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını uzaklarda nasıl karşıladığı da önemli onlar bizim gibi değiller "bana gerek yok" diyen erkek klişelerine kimse inanmıyor artık.Demem o ki eşin bir şekilde evinizde kalsın bence isteyen heryerde ekmek parasını çıkarır son bir kez daha şans vermelisin çocukla tek başına hayat kurma fikri korkutuyor beni biraz.

yeğ
Iyiyiz canım valla çocuklar evde okul yok bende 2 erkek bide kardeşimin kızıyla 3 çocuk curcuna geçiyor zaman.

Evliliğin içinde olan sensin valla canım ne denir ki ama hatırladığım kadarıyla esin rahat bir adam yurt dışından gelmişti yine bir ara, eve birkaç gün gelmemişti falan absiine gitmişti falan.Daha önce de söylemiştim, Ben uzakta çalışan erkek olayından pek hoşlanmıyorum eşimin kardeşi de öyleydi ama eltim son geldiinde oraya gitmeyeceksin dedi gerekirse aç kalırız bal gibi de iş buldu burda sonra.Mesafeler evlilikleri çiftleri soğutuyor bence aylarca eşinden çocuğundan ayrı bir adam aile babası olamıyor..Birde işin şu boyutu var erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını uzaklarda nasıl karşıladığı da önemli onlar bizim gibi değiller "bana gerek yok" diyen erkek klişelerine kimse inanmıyor artık.Demem o ki eşin bir şekilde evinizde kalsın bence isteyen heryerde ekmek parasını çıkarır son bir kez daha şans vermelisin çocukla tek başına hayat kurma fikri korkutuyor beni biraz.
yeğenin neden sürekli sendeydi? kolay gelsin canım.
mesafeden ziyade sorun şu: kafasında bişeyler kuruyor ve ona inanıyor. açıklama yapsam ya inanmıyor ya anlamıyor yada anlamazlıktan geliyor. evliliğimiz boyunca kaç kez küstü. ben kadın halimle küsmedim ya o kadar. küssem de bikaç saat sürer. eşimin küslüğü haftalar sürüyor. yemeğimi yemez, kendi çamaşırını kendi yıkar falan. en kötü yanı ortada hiçbişey yok. neden diye soruyorum ya cevap vermiyor yada tersliyor. konuşulmuyor da insan gibi.
yani psikolojik işkence görüyorum. en son noldu biliyor musun, çok kötü bişeyle itham edildim. ve bunun üzerine benim küsmem gerekirken o küstü. iş gereği şehir dışına çekti gitti hiçbir şey demeden. bardağı taşıran son damla bu oldu. arkasından mesaj yazdım yeter artık bu muamele ayrılalım diye. gelimce konuşuruz yazmış. daha gelmedi.
bakalım ya tamam ya devam...

X