• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Kızlar benim bebonun gazını ağızdan asla çıkaramıyoruz ya. Emziriyorum 10-15 dakika uğraşıyoruz ı-ıh asla çıkmıyor, uğraşmayınca kendiliğinden direkt çıktığı da oluyor ama genelde ya pırtlıyor ya pırtlarken azıcık kaka yapıyor. Ağızdan çıkarması gerekiyor diye biliyorum ama yok olmuyor yani, sıkıntı olur mu sizce
Aglayıp kıvranmıyorsa sıkıntı yok. Büyük kızım gazsız rahat bir bebekti hiç bir kere gazını çıkarttığımı hatırlamıyorm. Emzirip yatırıyordum direk. Ah ahh ne büyük lüksmüş meğer🤣

Ay sormayın kv, görümce ve bebeği bizdeydi bir haftadır. Bilen bilir ki kafa yapımız pek uyuşmaz kendileriyle. Bebekleri (1yaş) hasta oldu kabakulaktan şüphelendi doktorlar bir kısmı da değil dedi ama yine de çok şükür toplaşıp gittiler dün. Başım dişim çok ağrıyordu dün 3 parol aldım gün boyu zar zor uyudum. Artık kendi halimize kaldık çok şükür Allah pişman etmesin 😅
Sizlerde ne var ne yok?
Ayy iyi hadi bir haftada dönmüşler evlerine sevindim senin adına. Bebişe de gecmiş olsun ciddi bişey diildir inş. Biz aynı işte gaz batagında debeleniyoruz😂

Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 sen şu kapı süsünü kaç cmlik yaptırmıştın cano? Biri daha yaptırmıştı ama hatırlayamadım, büyük baya demiştin. Doktora yaptırsam mı diyorum da o kadar da büyük olsun istemiyorum şu 35 cm olan çok mı küçük olur acep

merhaba, ben de kendisiyle sürece girmeyi düşünüyorum, daha başındayım ama doğum nasıldır acaba o da önemli hiç doğum yapana denk gelmedim Ayşe Kırbaş ile
Ben memnun kaldım doktordan da hastaneden de. Kendisi hem güleryüzlü hem de rahat ama işini ciddiye alıyor. Yani ciddi bir durum olduğunda bunu anlıyorsunuz. Ben doğumun öncrsi ve sonrasında da oldukça memnun kaldım

Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 sen şu kapı süsünü kaç cmlik yaptırmıştın cano? Biri daha yaptırmıştı ama hatırlayamadım, büyük baya demiştin. Doktora yaptırsam mı diyorum da o kadar da büyük olsun istemiyorum şu 35 cm olan çok mı küçük olur acep
50 cm anam, bence çok büyük ya. Baksana kapı kadar neredeyse sjdkdk 40 cm iyidir bence, 30-40-50 diye gidiyordu diye hatırlıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 41
40 siparişliyorum anam ben de fotilere bakarken 50 falan devasa görünüyodu. +200 eklemişler fiyatlara kfjf
Emaan gerçekten mi 😒 gerçi dün LeyLA84db LeyLA84db battaniye linki istedi 2 ay önce falan almışım 2 katına çıkmış. Dümdüz polar battaniye, fiyatları takip edemiyom artık.

Emaan gerçekten mi 😒 gerçi dün LeyLA84db LeyLA84db battaniye linki istedi 2 ay önce falan almışım 2 katına çıkmış. Dümdüz polar battaniye, fiyatları takip edemiyom artık.
Karikatür de ekleyince +200 daha ekliyorlar anam babam ama neyse kadın beni çok rahatlattıydı kıyamadım yoksa bi boğa olarak asla vermem kdkf

Canlar selamlar, 1 aylık kontrolde bebişleriniz kaç kilo oldu. Benimki 3900 oldu çok mu az kafaya taktım :(

Allam tam diyorum kadın bişiye karışmıyor, yine sinirimi bozacak bişi söylüyor. Eşim gazını çıkarıyordu bebeğin, biz narin dokunuyoruz da doktorlar takatuka vuruyorlar biliyosunuz, eşim de onu görünce bi tık daha sert vurarak çıkarmaya başladı. Kv şey dedi SEN ERKEKSİN BİLMEZSİN CANI ACIR
Ne diyecem doktorlar hemşireler vuruyor ama bir kalp doktorundan dinlemiştim nerde dinledim hatırlamıyorum çok sert vurmakta kalbinde delik olma ihtimalini artırıyormuş belkide vuruş tarzıda önemlidir avuç içi bombeli olacak şekilde olursa ama yinede ben korktum onu duyunca temkinli vuruyorum. Bazen ovuyorum

Canlar selamlar, 1 aylık kontrolde bebişleriniz kaç kilo oldu. Benimki 3900 oldu çok mu az kafaya taktım :(
Kaç kilo doğmuştuki benimkş 2800 doğdu 4 gün sonra 2600 düşmüştü 1 hafta sonra 2900 birinci ay kontrolde 3700 olmuştu en az 600-700 alması gerkiyor diye biliyorum ama tabi doktor daha iyi bilir

Benim de yapıyor prima premium care kullanıyorum 2 numara ki bez baya büyük yine de iz yapıyor hatta lastiğin geldiği yerin yanı iki bacakta da cok kötü pişik oldu prima olmasına ragmen pişik kremiyle gecmedi mecbur mantar kremi kulandım trosyd 3 gün sürdüm gecti cok sükür. Şimdi goon 2 numara da kullanıyorum gündüz arada o küçük primaya göre o da yapıyor iz
Bende büyük aldım ona rağmen oluyor yine. Demek marka ilgisi yok bezle ilgili

Benim de yapıyor prima premium care kullanıyorum 2 numara ki bez baya büyük yine de iz yapıyor hatta lastiğin geldiği yerin yanı iki bacakta da cok kötü pişik oldu prima olmasına ragmen pişik kremiyle gecmedi mecbur mantar kremi kulandım trosyd 3 gün sürdüm gecti cok sükür. Şimdi goon 2 numara da kullanıyorum gündüz arada o küçük primaya göre o da yapıyor iz
Ben de bugün goon 2 aldım 1'le hiç farkı yok gibi görünüyor ya bunun yan yana tutunca

Ben de bugün goon 2 aldım 1'le hiç farkı yok gibi görünüyor ya bunun yan yana tutunca
Ben sleepy ecologic 2 aldım, prima premium care ile aynı boyda geldi ama deliler gibi sızdırdı. Bebenin yatağına kadar bok temizledik, lastikleri falan daha gevşek oluyor bence dikkat et

Kızlar sizin de bebeklerde bebek bezi lastik izi yapıyor mu. Benim ki markadan mı kaynaklı boyu mu küçük anlamadım. Hep lastik izi çıkıyor aşırı sıkı da bağlamıyorum ki.
Ben de bu yüzden bir beden büyüğe geçtim . Hoş bir beden büyük mü yoksa normal mi bilmiyorum. Kilo aralığındayız ama erken geçtik biz 3 numaraya. Prima ve goon kullandım. Prime 2 bir an önce bitsin diye çabaladım . Molfix aldım o kadar çok memnunum ki bu sefer Türkler olarak gerçekten iyi bez yapmışız. Prima ve goon da sızdırmıyordu. Molfix 3 numara aldım . İlk bağladığımda o da sıktı. Baktım ki bel bantlarına göre bağlayınca sıkıyor, ben de çok serbest bağladım . O lastik kısımlarını da sadece bacakları tam kavrayacak şekilde bıraktım yani gerdirmedim lastikleri . Ve sızdırmadı. Siz de öyle deneyebilirsiniz. Sadece 3 numara olduğu için beli biraz büyük geliyor o da arka kısmı da lastikli olduğu için belini sadece gerdirerek bağlıyorum . O da tam oluyor sıkmıyor. Ben çok memnum kaldım 3 numara Molfix ten bebeğimin kilosu 5180.bacakları kalın ama

Back