• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Gündüz toplasan saat 10 dan bu yana 3 saat ancak uyumuştur buraya soruyorum kıyaslama yapmak için değil netten bakıyorum 7-8 saat diyor Allah aşkına nasıl 7-8 saat uyuyormuş bir bebek. Sizinkiler kaç saat uyuyor akşam 6 dan beri hiç uyumadı. 1 aylık bebek bu. Kafayı yiyeceğim 2 saattir ayağımda sallıyorum emzirmeye çalışıyorum sağıyorum veriyorum gazını çıkarıyorum olmuyor sinir krizi geçireceğim uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Kız yok cin gibiler bu bebeler uyumuyor. Benimki sabah uyandıktan sonra bir iki kez anca derin uyuyor. Genelde memede beş ön dakika kestiriyor. Yerine koyunca ağlıyor falan

Benim ki çoğu zaman fışkırır tarzda ondan mu huysuz durmuyor kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor bugün gün boyu durmadı krize girdi uyumadı ağladı durdu şuan halen aynı beş dakika oldu sakinleşeli dünden beri böyleyiz.
Evet fışkıran süt maalesef bebekte aşırı mide gazı olmasına sebep oluyor yutması gerekenden fazla yutuyor bazen benimkinin genzine kaçıyor hatta biran yutunca sonradan ağlama krizleri eliyle pat pat bana vuruyor bende çözümü ya ayakta emzirerek ya da pilates topumda zıplayarak emzirerek buldum birde göğsümü makas yapıyorum ama yinede engel olmuyor o bazen ön sütü sağıyorum

Gündüz toplasan saat 10 dan bu yana 3 saat ancak uyumuştur buraya soruyorum kıyaslama yapmak için değil netten bakıyorum 7-8 saat diyor Allah aşkına nasıl 7-8 saat uyuyormuş bir bebek. Sizinkiler kaç saat uyuyor akşam 6 dan beri hiç uyumadı. 1 aylık bebek bu. Kafayı yiyeceğim 2 saattir ayağımda sallıyorum emzirmeye çalışıyorum sağıyorum veriyorum gazını çıkarıyorum olmuyor sinir krizi geçireceğim uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Canım sakin ol öncelikle. Hepimizin ki aynı🥲 1 aylık dedin ya atak haftasında olabilir 5.hafta atak haftasıymış. Benimki de gece gündüz uyumamıştı sadece uyumamak da değil çok başka bi huysuzluğu vardı.

Kızlar napıyorsunuz yaa çokkk özledim sizi nasıl gidiyor bebetolarla😍 doğum izninin uzatılması gündemde gördünüz mü bilmiyorum ama inşallah bizede denk gelir😍
Bebişlerle uğraşıp duruyoruz yok gazı, yok atak haftası, emmesi derken ☺️ doğum izni inşallah uzatılır, uzatılırsa bizi de kapsar mı acaba bana kapsamaz gibi geliyor.

Kızlar utanarak soracağım, sigara kaçamağı yapanınız var mı? Haftada 2-3 tane falan içmekten bahsediyorum bu arada. Geçen gün bir fırt çektim çok huzursuz oldum ama rüyalarıma giriyor artık, 1 tane içsem bir şey olur mu ya :(

Kızlar utanarak soracağım, sigara kaçamağı yapanınız var mı? Haftada 2-3 tane falan içmekten bahsediyorum bu arada. Geçen gün bir fırt çektim çok huzursuz oldum ama rüyalarıma giriyor artık, 1 tane içsem bir şey olur mu yanir şeu
Bir şey olur mu bilmiyorum ama ben de içiyorum başka türlü uykusuzluk ile baş edemiyorum maalesef…

Kızlar ilk defa o dediğiniz şeyi yaşıyorum. Yatağa koyunca uyanıyor bir acıyor gözlerini sanki saatlerce uyumuş gibi.. Sabah 8.30 dan beri toplasan 3 saat uyumuştur. Ne kızımda böyle bir şey yaşamadım. Ne oğlumda şimdiye kadar.. o hiç yorgun görünmüyor ağlamıyor da ama ben çok yoruldum.. memede kucakta uyuyor yatakta aslaa... yanıma alıp uyutmayi deneyeceğim.. inşallah geçici bir şeydir.. hatta geçmiştir.. yoksa agliycam 🥹🥹

Kızlar ilk defa o dediğiniz şeyi yaşıyorum. Yatağa koyunca uyanıyor bir acıyor gözlerini sanki saatlerce uyumuş gibi.. Sabah 8.30 dan beri toplasan 3 saat uyumuştur. Ne kızımda böyle bir şey yaşamadım. Ne oğlumda şimdiye kadar.. o hiç yorgun görünmüyor ağlamıyor da ama ben çok yoruldum.. memede kucakta uyuyor yatakta aslaa... yanıma alıp uyutmayi deneyeceğim.. inşallah geçici bir şeydir.. hatta geçmiştir.. yoksa agliycam 🥹🥹
Bazı günler oluyor, benim kızım 2 gün önce öyleydi tuvalete bile gidemedim. Babasında dahi durmuyordu ki bayağı oyalanıyorlar beraber. Duygusal desteğe ve temasa daha çok ihtiyaç duyuyorlar zaman zaman, ben öyle yorumluyorum. Böyle düşününce daha çok sabrediyor insan sanki 🥹 hep böyle değilse geçicidir bence.

Kizlaaar pazartesi günü planlı sezaryan doğum yapacağım. Biz yurt dışındayız. Bugün kan verdim. Sonuçları şimdi gördüm.

Leukocyter Sonuç: 11,5 x10⁹/L Referans Aralığı: 3,5-8,8 x10⁹/L.

diye bir değer yüksek sadece. İnternetten baktığım zaman beyaz kan hücresi diye çıkıyor. Yüksek olması enfeksiyon, inflamasyon, stres veya başka bir tetikleyiciye bağlı olabilir yazıyor. SAT a göre doğum 14 Ocak zaten. Ayy çok endişelendim. Doğum ertelenir mi, bir sey olur mu? Bilgisi olan var mı? :110:

Yarın eşimin ailesi gelecek kızıma onlar bakacak doğumda. 10 gün izin alabilirler. Tüm planlarımız alt üst olacak 😭😭😭😭

Back